Illallinen ravintola Istanbul Orientalissa

Hei oululaiset, teillä on kertakaikkisen ihana ravintola siellä keskustassa! Illastimme porukalla Istanbulissa lauantai-iltana. Meille oli varattu alakerrasta kabinetti. Palvelu oli koko illan tosi loistavaa, ja seurueen pienimmät huomioitiin erityisesti. Oli vaikea valita, mitä haluaisi, mutta alkuruoka oli selvä: meze-lautaset! Oli sienisalaattia, kikhernetahnaa, oliiveja, viininlehtikääryleitä ja vaikka mitä. Kaiken kruunasi ihana leipä ja tuju valkosipulivoi. Nam!
Pääruuaksi suurin osa meistä otti lammasta, mutta miesväki herkutteli kunnon pihveillä. Paras oli kyllä jälkiruoka, halvauunijäätelö. Olen hulluna halvaan, mutta lämpimänä, kylmä jätskipallo päällä se oli kerrassaan mainiota. Tätä pitää yrittää tehdä kotona. Voisin periaatteessa elää mezeillä ja halvalla… Ihana meze-lautanen – tämä annos suunnattiin neljälle. Alla kunnon pihvi, tietysti mediumina.

 Yllä halvauunijäätelö, alla minttusuklaakakku ja jäätelöä.

Yläkerta oli täpötäynnä, kun tulimme ravintolaan, mutta lähtiessämme oli vähän väljempää. Pöytävaraus lienee hyvä asia.


Ensi lauantaina on Indiedays Inspiration-juhlat, ja meikäläisen ”mahdun hyvin juhlavaatteisiini”-projekti taisi mennä hetkellisesti nurin ; ) Haaveilen vieläkin halvajätskistä!

Mukavaa maanantaita kaikille!


Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa ja Instagramissa

Share:

Vastaa