Juokse, tyttö, juokse

Sellainen olo on ollut tänään – juoksen kelloa vastaan. Ainoa rauhallinen hetki oli ruokailu, ja sen jälkeinen autuas kahvihetki Caramelito-kuppi nenän edessä (meillä on töissä Nespresso-kone). Vastustin menestyksekkäästi Marianne-karkkikulhoa ja porkkanakakkua.Töistä kurvasin, anteeksi ajoin, koska oli poliisin tehovalvontapäivä, LiLLE Clothingin showroomille Vallilaan. (En muuten nähnyt ensimmäistäkään poliisia, sen sijaan kaikki ajoivat tänään tosi nätisti ja rauhallisesti.) LiLLE:llä juttelin tovin ihanien Kirsin ja Petran kanssa kesän mallistosta ja muutenkin niitä näitä mukavia. Vastustin menestyksekkäästi suklaakonvehtikulhoa.Sitten erinäisten asiointikierrosten jälkeen kotiin ja ruuanlaittoon. Sen jälkeen päikkärit (jee!), jumppa ja pakkaaminen. Tiedossa on huippuviikonloppu perhepiirissä ihanien juhlien merkeissä. Eli huomenna Oulu kutsuu! Odotan niin – paitsi porukoiden näkemistä, myös vähän koti- ja työympyröistä irtautumista. Ja tietysti ruokaa, sillä koko viikonloppu tankataan kaikenlaisia herkkuja!Kuvissa räjähtänyt meikäläinen ihanien vaatteiden keskellä. LiLLE:n kesän mallisto on suloinen!

Tämä tyttö juoksee edelleen, laukun viimeistely vielä ja iltapala – ja sitten nukkumaan… Kurkatkaapa lauantaina ihanat kuvat Selected Brands Showroomilta, kuvissa kesäisiä ihanuuksia!

Mukavaa torstai-iltaa ja loppuviikkoa!


Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa ja Instagramissa

Share:

1 Comment

  1. Mapsi
    16/04/2015 / 6:43 pm

    Heh, no räjähtänyttä susta ei saa tekemälläkään :)Mulla on ollut tämän viikon vähän samanlainen olo, juoksen ja juoksen ja juoksen. Vielä viikonloppu pitäis jaksaa juosta, kun on muutto, huh! Kivaa viikonloppua!

Vastaa