Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

4.4.2015

LankalauantainaMukavaa lankalauantai-iltaa kaikille! Mitenkäs pääsiäinen sujuu ruudun toisella puolella? Täällä on selvitty massiivisesta siivousurakasta, ja nyt voikin hiljentyä pääsiäisen viettoon. On kiva olla nyt kotona ja puuhata kotiasioita kaikessa rauhassa...

Joka vuosi mietin, pitäisikö hankkia vähän pääsiäiskoristeita, mutta aina se on jäänyt. Puhumattakaan että jaksaisi kylvää rairuohoa. Niinpä koristuksen virkaa saavat toimittaa keltaiset tulppaanit, joita olen ripotellut vähän sinne tänne. Pari tipuakin on, en muista mistä hankitut, mutta vanhat ovat. Yksi oviseppelekin löytyy. Sellainen olisi kiva itsekin väsätä koivunvarvuista ja pajuista.

Lammasta en tänä vuonna valmista, mutta mämmiä pitää olla! Tykkään hirvittävän paljon mämmistä! Ja tässähän on monta koulukuntaa: perinteinen kerma ja sokeri ovat makuuni vähän raskaat, sen sijaan vaniljakastike tai Tofuline-vaniljajäätelö (maailman paras vaniljajäätelö) ovat herkkua. Nam.


Täydellinen yllätys on ollut pääsiäisloman uni: luulin nukkuvani kymmenen tuntia yössä ihan kevyesti, mutta itseasiassa kahdeksan on riittänyt mainiosti! Sitä se valo taitaa teettää.

Rentoa iltaa kaikille!


Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa ja Instagramissa

6 kommenttia:

 1. Sama on huomattu täälläkin ts. varhain valkenevat aamut vaikuttavat selvästi heräämiseen ja unen tarpeeseenkin.

  Pääsiäinen on sujunut samoissa merkeissä tähän asti eli siivoten ja järjestellen. Nyt voikin sitten alkaa nauttia. Nämä neljä päivää kyllä katkaisevat kivasti arkisen aherruksen. Sekin on mukavaa, että nyt keväällä on muitakin pitkiä viikonloppuja luvassa.

  Oikein hyvää lankalauantaita! (Tuntuu omituiselta, että tänään ei ole kukaan käynyt virpomassa. Ainakin Lapissa lankalauantai on se virpomispäivä eikä palmusunnuntai. Mites Pohjanmaalla?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pohjanmaalla virvottava ja poltetaan korkoja lankalauantaina! Alunperin pitikin lähteä Pietarsaaren, mutta päätimmekin jäädä kotiin. Eikö tullut ihanaan sauman loma, taas jaksaa.

   Poista
 2. Meilläkin koristeet on karsittu minimiin lasten aikuistuttua - vähempi riittää - pääsiäinen on muussa kuin somisteissa;)
  Hyvää pääsiäistä, Marjukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin riittää! Olipa kiva pääsiäinen, toivottavasti sinullakin!

   Poista
 3. Terveisiä Tukholmasta! Tein sinne päiväretken. Tänään olin sukulaisten luona kylässä. Pääsiäiskoristeiksi riittävät namit/suklaapuput ja kukat. Inhoan kaikenlaisia koristeita ja piperryksiä. Mämmistä pidän minäkin ja suklaanameista:)

  T. Maija

  VastaaPoista
 4. No mä katsoin Instasta, että oli käynyt Tukholmassa! Kukat riittävät mainiosti, en edes osaa väkertää mitään koristuksia!

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.