Lankalauantaina

Mukavaa lankalauantai-iltaa kaikille! Mitenkäs pääsiäinen sujuu ruudun toisella puolella? Täällä on selvitty massiivisesta siivousurakasta, ja nyt voikin hiljentyä pääsiäisen viettoon. On kiva olla nyt kotona ja puuhata kotiasioita kaikessa rauhassa… Joka vuosi mietin, pitäisikö hankkia vähän pääsiäiskoristeita, mutta aina se on jäänyt. Puhumattakaan että jaksaisi kylvää rairuohoa. Niinpä koristuksen virkaa saavat toimittaa keltaiset tulppaanit, joita olen ripotellut vähän sinne tänne. Pari tipuakin on, en muista mistä hankitut, mutta vanhat ovat. Yksi oviseppelekin löytyy. Sellainen olisi kiva itsekin väsätä koivunvarvuista ja pajuista.Lammasta en tänä vuonna valmista, mutta mämmiä pitää olla! Tykkään hirvittävän paljon mämmistä! Ja tässähän on monta koulukuntaa: perinteinen kerma ja sokeri ovat makuuni vähän raskaat, sen sijaan vaniljakastike tai Tofuline-vaniljajäätelö (maailman paras vaniljajäätelö) ovat herkkua. Nam.

Täydellinen yllätys on ollut pääsiäisloman uni: luulin nukkuvani kymmenen tuntia yössä ihan kevyesti, mutta itseasiassa kahdeksan on riittänyt mainiosti! Sitä se valo taitaa teettää.

Rentoa iltaa kaikille!


Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa ja Instagramissa

Share:

6 Comments

 1. Sara
  04/04/2015 / 5:00 pm

  Sama on huomattu täälläkin ts. varhain valkenevat aamut vaikuttavat selvästi heräämiseen ja unen tarpeeseenkin. Pääsiäinen on sujunut samoissa merkeissä tähän asti eli siivoten ja järjestellen. Nyt voikin sitten alkaa nauttia. Nämä neljä päivää kyllä katkaisevat kivasti arkisen aherruksen. Sekin on mukavaa, että nyt keväällä on muitakin pitkiä viikonloppuja luvassa. Oikein hyvää lankalauantaita! (Tuntuu omituiselta, että tänään ei ole kukaan käynyt virpomassa. Ainakin Lapissa lankalauantai on se virpomispäivä eikä palmusunnuntai. Mites Pohjanmaalla?)

 2. Lady of The Mess
  04/04/2015 / 7:07 pm

  Meilläkin koristeet on karsittu minimiin lasten aikuistuttua – vähempi riittää – pääsiäinen on muussa kuin somisteissa;)Hyvää pääsiäistä, Marjukka!

 3. Anonyymi
  05/04/2015 / 6:57 pm

  Terveisiä Tukholmasta! Tein sinne päiväretken. Tänään olin sukulaisten luona kylässä. Pääsiäiskoristeiksi riittävät namit/suklaapuput ja kukat. Inhoan kaikenlaisia koristeita ja piperryksiä. Mämmistä pidän minäkin ja suklaanameista:)T. Maija

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  06/04/2015 / 3:05 pm

  Pohjanmaalla virvottava ja poltetaan korkoja lankalauantaina! Alunperin pitikin lähteä Pietarsaaren, mutta päätimmekin jäädä kotiin. Eikö tullut ihanaan sauman loma, taas jaksaa.

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  06/04/2015 / 3:06 pm

  Niin riittää! Olipa kiva pääsiäinen, toivottavasti sinullakin!

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  06/04/2015 / 3:08 pm

  No mä katsoin Instasta, että oli käynyt Tukholmassa! Kukat riittävät mainiosti, en edes osaa väkertää mitään koristuksia!

Vastaa