Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

24.4.2015

Neuleet tuulessa

Olin tänään töistä kotona vähän ennen kolmea, halu mennä päikkäreille oli vastustamaton. Taistelin urheasti vastaan, ja päikkyjen sijaan iskin kiinni talvivaatteisiin. Neuleet lähtivät ulkoilemaan, vaatehuoneeni ylähyllyiltä otettiin vähäiset kesävaatteeni, ja laitettiin talvisia varusteita tilalle. Villakangastakit pääsivät vaatehuoneen katonrajaisille rekeille talteen yhdessä kansallispuvun ja ainokaisen pitkän pukuni seuraksi. Vielä paksut kengät pitää viedä varaston hyllylle talvehtimaan.

Sain kovasti virtaa siivoukseen ostettuani eilen Kotivinkki-lehden, joka oli siivousnumero. Teki hurjasti mieli alkaa siivoamaan kaappeja, hankkia uudet mikroliinat ja pesuaineet. Vielä sen teen, kun haipakka hellittää. Myös olisi kiva lukea kirja tavaran karsimisesta ja järjestämisestä, vinkkejä, anyone? Olen kyllä kova järjestämään ja karsimaan, että sen puolesta en kirjaa tarvitsisi, vaan ihan siitä ilosta, että sitä voi tehdä lisää... Outoja mielihaluja mulla.

Oletteko samaa mieltä, että kevättä vasten on järkevä tehdä suursiivot? Tuo valo on armoton, ja paljastaa joka viirun (myös naamassa, heh). Yleensä olenkin lomalle jäätyäni iskenyt viikoksi siivoukseen kiinni, sitten on mukava kesän tulla!

No mutta, tästä se lähtee!


Joko olet tuuletellut neuleet ja vaihtanut talvivaatteet talteen? Mukavaa perjantai-iltaa!

Ps. Juu, päikkärit... Ne kestivät pari tuntia, heräsin ennen puolta kahdeksaa. Nyt sitä on virkeänä katsomaan Nashvillen uusimman jakson!


Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa ja Instagramissa

10 kommenttia:

 1. Samanlaisia "outoja" mielihaluja täälläkin : ) Itselläni odottaakin lukupinossa Velde-Luoman Kaaoksen kesyttäjä. Toinen mielenkiintoisen kuuloinen tuttavuus on Marie Kondon Konmari: siivouksen elämänmullistava taika. Ja keväällä on tosiaan kiva keventää kaikin puolin : ) Rentoa viikonloppua! - Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ensimmäinen on uusi tuttavuus. Hassua, että tällaisista asioista tehdään kirjoja! Kiitos samoin, tulee varmasti kiva lauantai, kun näkee monia blogiystäviä.

   Poista
 2. Huomenta!
  Tuosta Marie Kondon kirjasta meinasin minäkin vinkata. Itse en ole siihen vielä tutustunut mutta, ne ystäväni jotka ovat, ovat menneet siitä hyvällä tavalla sekaisin. :)
  Eeva Kolun blogissa oli siitä myös juttua.
  T. Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mites multa meni ohi Eevan postaus, vaikka sivupalkissa hänen bloginsa onkin. Kuulostaa hyvältä - mennä hyvällä tavalla sekaisin!

   Poista
 3. Mistä katsoit Nashvillen? En löytänyt tv-kanavilta....

  VastaaPoista
 4. Täällä päinvastainen ja todellinen ongelma: en karsi, en järjestele. Vaatekaapit pullistelee, makuuhuoneen kaunista vanhaa nojatuolia ei ole näkynyt kuukausiin vaatevuoren alta, jos joku tietty vaate muistuu mieleen sitä ei varmasti löydy, vaattet voi huonosti kuten myös minä. Tilapäinen ratkaisu voisi olla muutaminen suurenpaan asuntoon jossa vaatehuone tai mieluummin kaksi (kolme?)... Olen kuullut että ammattiauttajia on tähänkin vaivaan. Täytyy ottaa selvää ennen kuin mies menettää malttinsa. Huoh! Kateeksi käy teidän järjestelmällisyys! Kevätterveisin Rouva R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karsimisoperaatioon tarvitaan pari hyvää ystävää ja pullo kuohuvaa, vähän kuin Carrie Bradshaw teki, how about that? Karsimisen jälkeen on hyvä olo. : )

   Poista
 5. Tässä hittikirja Eevalta, varasin jo kirjastosta:
  http://eevakolu.fi/siivouksen-elamanmullistava-taika-ok-uskon/

  terv. ingrid

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä alkoi kiinnostaa tämä kirja! Kiitti vinkistä. Mulla on mennyt tämä postaus ihan ohi.

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.