Sä minne kuljet, sun vierelläs kuljen

Iloista vaalisunnuntain iltaa kaikille! Me kotiuduimme juuri viikonloppureissulta Oulusta! Olimme viettämässä perheporukalla vanhempieni kultahääpäivää, eli viisikymmentä vuotta tuli heillä lauantaina täyteen. Juhlaviikonloppuun mahtui valokuvaajalla käynti koko sakilla (lahjana kultahääparille), ihana ilta ravintola Istanbulin kabinetissa hyvää ruokaa syöden, musisointia tietenkin, naurua, nostalgiaa, diakuvia vuodelta 1965, ja taas hyvää ruokaa syöden. En varmaan ikinä tokene tästä syömisestä…Viisikymmentä vuotta… Se on pitkä aika! Olisipa itse niin onnekas, että puolison kanssa tulisi joskus se luku täyteen. Kysyin vanhemmiltani pitkän liiton salaisuutta. ”Se, ettei yritä muuttaa toista”, sanoi äiti heti. Hyvä neuvo!Mutta nyt laukkua purkamaan ja vaalituloksia silmäilemään. Ja tietenkin työveskat pakkaamaan, sillä huomenna laskeudutaan arkeen. Huh, tuntuupa vaikealta totaalisen irtioton jälkeen, mutta siitä se arki taas lähtee rullaamaan.

Hyvää viikonaloitusta!

Ps. Tuo otsikko on laulusta, joka esitettiin vanhempieni häissä.


Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa ja Instagramissa

Share:

10 Comments

 1. Tiia K
  19/04/2015 / 6:15 pm

  Ihana kuva ja upea saavutus. Toivotaan että saamme kultahäitä viettää kukin. Tosin hieman myöhäisellä iällä on tullut mentyä naimisiin, niin voipi olla ettei sitä päivää ehdi nähdä. Ihanaa että vanhempasi saivat mahtavaa päivää viettää hienoissa merkeissä rakkaiden kanssa. <3Mukavaa vaali-iltaa!

 2. maiju
  19/04/2015 / 6:49 pm

  Tuo on hyvä saavutus. Itsellläni takana kohta 31-vuotta ja siinä ajassa on oppinut jo toisen aika hyvin tuntemaan.

 3. M-K
  20/04/2015 / 5:29 am

  Wautsi mikä juhlan paikka! En tiennytkään, että vanhempasi asuvat Oulussa! Oletko täältä kotoisin? Olen Oulussa itsekin nyt nimittäin :-)!

 4. Anonyymi
  20/04/2015 / 1:10 pm

  Minunkin vanhempani saavuttivat tuon 50 yhteisen vuoden rajapyykin viime vuonna. Se on tässä ajassa kunnioitettava saavutus ja tietysti myös kiitoksen aihe Jumalalle. Ihana asia että olette saaneet juhlia yhdessä vanhempiasi ja heidän kestävää rakkauttaan. nm Petra

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  20/04/2015 / 3:51 pm

  Kiitos, oli tosi mukava viikonloppu ja kaikki tykättiin. Samaa mietin minäkin, saammekohan kultahääpäivän nähdä. Pitää olla onnellinen jokaisesta vuodesta yhdessä!

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  20/04/2015 / 3:52 pm

  Vau, todella hienoa! Varmasti oppiikin.

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  20/04/2015 / 3:53 pm

  Heh, eivät asu Oulussa, enkä ole sieltä kotoisin, mutta broidi perheineen asuu. Oulussa yövyttiin miehen kanssa, ja siellä ihanassa Istanbul-ravintolassa käytiin porukalla syömässä. : )

 8. Pauska
  20/04/2015 / 5:21 pm

  Onnittelut kultahääparille reilua viikkoa aiemmin hopeahäitään juhlineelta :). Omilla vanhemmilla sama rajapyykki edessä loppukesällä. Hieno viikonloppu teillä kertakaikkiaan!

 9. Marjukka / Fab Forty Something
  20/04/2015 / 5:29 pm

  Tällaiset juhlat ovat kyllä ihania, ja olemme tosi onnellisia, että vanhempamme ovat edelleen yhdessä ja hyväkuntoisina. Hienoa, että sinunkin vanhempasi ovat kultahäitään saaneet juhlia!

 10. Marjukka / Fab Forty Something
  20/04/2015 / 5:29 pm

  Onnittelut sinne suuntaan siis. Viikonloppu oli kyllä todella mukava ja piristävä!

Vastaa