Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

19.4.2015

Sä minne kuljet, sun vierelläs kuljenIloista vaalisunnuntain iltaa kaikille! Me kotiuduimme juuri viikonloppureissulta Oulusta! Olimme viettämässä perheporukalla vanhempieni kultahääpäivää, eli viisikymmentä vuotta tuli heillä lauantaina täyteen. Juhlaviikonloppuun mahtui valokuvaajalla käynti koko sakilla (lahjana kultahääparille), ihana ilta ravintola Istanbulin kabinetissa hyvää ruokaa syöden, musisointia tietenkin, naurua, nostalgiaa, diakuvia vuodelta 1965, ja taas hyvää ruokaa syöden. En varmaan ikinä tokene tästä syömisestä...

Viisikymmentä vuotta... Se on pitkä aika! Olisipa itse niin onnekas, että puolison kanssa tulisi joskus se luku täyteen. Kysyin vanhemmiltani pitkän liiton salaisuutta. "Se, ettei yritä muuttaa toista", sanoi äiti heti. Hyvä neuvo!

Mutta nyt laukkua purkamaan ja vaalituloksia silmäilemään. Ja tietenkin työveskat pakkaamaan, sillä huomenna laskeudutaan arkeen. Huh, tuntuupa vaikealta totaalisen irtioton jälkeen, mutta siitä se arki taas lähtee rullaamaan.

Hyvää viikonaloitusta!
Ps. Tuo otsikko on laulusta, joka esitettiin vanhempieni häissä.


Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa ja Instagramissa

10 kommenttia:

 1. Ihana kuva ja upea saavutus. Toivotaan että saamme kultahäitä viettää kukin. Tosin hieman myöhäisellä iällä on tullut mentyä naimisiin, niin voipi olla ettei sitä päivää ehdi nähdä. Ihanaa että vanhempasi saivat mahtavaa päivää viettää hienoissa merkeissä rakkaiden kanssa. <3

  Mukavaa vaali-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli tosi mukava viikonloppu ja kaikki tykättiin. Samaa mietin minäkin, saammekohan kultahääpäivän nähdä. Pitää olla onnellinen jokaisesta vuodesta yhdessä!

   Poista
 2. Tuo on hyvä saavutus. Itsellläni takana kohta 31-vuotta ja siinä ajassa on oppinut jo toisen aika hyvin tuntemaan.

  VastaaPoista
 3. Wautsi mikä juhlan paikka! En tiennytkään, että vanhempasi asuvat Oulussa! Oletko täältä kotoisin? Olen Oulussa itsekin nyt nimittäin :-)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, eivät asu Oulussa, enkä ole sieltä kotoisin, mutta broidi perheineen asuu. Oulussa yövyttiin miehen kanssa, ja siellä ihanassa Istanbul-ravintolassa käytiin porukalla syömässä. : )

   Poista
 4. Minunkin vanhempani saavuttivat tuon 50 yhteisen vuoden rajapyykin viime vuonna. Se on tässä ajassa kunnioitettava saavutus ja tietysti myös kiitoksen aihe Jumalalle. Ihana asia että olette saaneet juhlia yhdessä vanhempiasi ja heidän kestävää rakkauttaan. nm Petra

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaiset juhlat ovat kyllä ihania, ja olemme tosi onnellisia, että vanhempamme ovat edelleen yhdessä ja hyväkuntoisina. Hienoa, että sinunkin vanhempasi ovat kultahäitään saaneet juhlia!

   Poista
 5. Onnittelut kultahääparille reilua viikkoa aiemmin hopeahäitään juhlineelta :). Omilla vanhemmilla sama rajapyykki edessä loppukesällä. Hieno viikonloppu teillä kertakaikkiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut sinne suuntaan siis. Viikonloppu oli kyllä todella mukava ja piristävä!

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.