Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

10.5.2015

Hyvä kenkätarjous

Hyvää äitienpäivää! Aamulla soiteltiin onnittelut sekä äidille että anopille, vielä onnittelut molemmille! Muuten sunnuntai on kulunut tiiviisti töitä tehden, reilut neljä tuntia koulujuttuja, sitten veroilmoitus, nyt blogia ja sähköposteja pari tuntia, ja loppuillasta mahtipyykki...

Tulin kuitenkin vinkkaamaan Booztin* hyvästä tarjouksesta: kahdesta parista kenkiä saa -30% edullisemmasta parista alennusta. Ulkovaatetarjous päättyy tänään, alennusta takeista jopa -40%. Kannattaa käydä kurkkaamassa!

Itse satsaisin kivoihin sandaaleihin, espadrilloksiin tai tennareihin. Tossut saavat vähän kimaltaakin! Kun iho on vähän ruskettunut, kulta tai hopea näyttää jalassa tosi kivalta kirkkaiden kynsien kanssa.

Kuvien tossuista on myös tarjolla useita värejä.


Mutta nyt vielä huomiset kamppeet kasaan, ja sitten pyykkivuoren kimppuun! Ai juu, sitten vielä sarjavinkki: ykkösellä pyörii perjantaisin uusi sarja Titanic - verta ja terästä. Eli jos tykkäät brittiläisistä pukudraamoista, voit tykätä ehkä tästä. Areenassa on nähtävillä kaksi viimeisintä jaksoa. Vielä ehtii mukaan!

Mukavaa iltaa!


*linkit mainoksia

6 kommenttia:

 1. Kiitos vinkeistä, Tommyt kolahtaa satasella minulle. Kivaa iltaa <3

  VastaaPoista
 2. Nuo nelosen Clarksit näyttävät mukavilta. Mutta tyydyn vaan katselemaan, en ole lainkaan nettishoppailija. Pitää sovittaa ja harkita:D

  T. Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se välillä sellaista randomina ostamista, ellei tunne merkkiä hyvin.

   Poista
 3. Kiitos vinkistä, useammat jotka voisin kotiuttaa. Taitaa tosin ensin olla paikallaan tehdä inventaari olemassa olevista ;)

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.