Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

29.5.2015

KalenteripinoKaikki valmiina huomisiin juhliin - viritysmittari, bändilaput, asu. Huomenna kajahtaa meidän ykkösten laulama "Hyvää matkaa ja näkemiin" ysiluokkalaisille, aina silmäkulmat kostuttava laulu pienten sirrisilmien esittämänä. Huomenna siivoan myös työpöytäni kotona. Tänään laitoin jo kalenterini kaappiin viidentoista muun joukkoon. Aika hieno pino muistoja ja kokemusta. Kaikkiaan musaopevuosia on kahdeksantoista, joista seitsemäntoista olen ollut koulussa. Musiikin maisterin tutkinto oli perusta, rakennus sen päälle on kasvanut vuosi vuodelta. Mikä sen hienompaa.
 pants J Lindeberg / cardi Uniqlo / shoes Nude of ScandinaviaHyvää huomista kaikille - kollegoille ympäri maan, uusien ylioppilaiden koteihin, ammattitodistuksen saajille, muuten vain lauantaita viettäville! Kello soi puoli seitsemän kevään viimeiseen lauantaihin.

Kesän myötä blogikin siirtyy enemmän muille hoodeille neljän seiän sisältä, kun pääsee vähän liikuskelemaan. Ihanaa!
Iloista perjantaita!

pants J Lindeberg / cardi Uniqlo / shoes Nude of Scandinavia


Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa ja Instagramissa

10 kommenttia:

 1. Täällä herkistelijällä silmät kostuivat jo ajatuksesta pikkuisten laulusta … awww, on varmasti aivan mielettömän suloista ja itkettävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on, kun ne sen niin tosissaan ja kovaa laulavat! Tänään laulettiin se kollegojen kanssa lähteville opeille mandoliinin, ukulelen ja akustisen basson säestyksellä. Soitin maniskaa ja yritin laulaa, mutta oli vaikeaa sekin...

   Poista
 2. Itselläni on vielä tuo kalenteripino edessäpäin. Lopettelen ensimmäistä vuottani luokanopekoulutuksessa. En kyllä malta odottaa tulevia vuosia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoja vuosia ihan varmasti onsinulle tulossa! Toivottavasti eka vuotesi meni hyvin. Vaan ehkä rankkojakin vuosia maan tilasta ja kovista säästöistä johtuen. Pelottaa vallan.

   Poista
 3. Joko arvonta on ollut schollin tuotteille? En ole löytänyt onnellisien voittajien nimiä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut, viime lauantain postauksessa! Voittaja on ilmoittautunutkin.

   Poista
 4. Hyvää lomaa ja kiitti sähköpostista, haikein mielin laskin ihanan musaluokkani eilen yläkouluun ja kesälaitumelle...ikävä tulee...sulla on pysyny kalenterit siisteinä...mulla aina pursuu ja melkein räjähtää ;) syksy jännittää...
  sipsi@iki.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivottavasti jotain apua... Mä uskon,että oli haikeaa. Syksy menee hyvin, sä handlaat hommat ammattilaisena! Ja työ tekijäänsä neuvoo. Ota yhteyttä, jos kysyttävää tulee.

   Poista
 5. Tosi kiva postaus! Vieläkin itse kaihoilen joka kesäkuun taite omia ylppäreitä, joista on jo 13 vuotta aikaa. :D Koulujen päättäjäispäivässä on jotain taikaa edelleen, vaikkei muutamaan vuoteen olekaan ollut enää kenenkään valmistujaisia ohjelmassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylppärit ovat kyllä sellainen mahtava nuoruuden ja toivon juhla. Voi, mulla tulee ensi vuonna 30 vuotta... Mutta silti mielessä tuoreina, enkä oo itekään muuttunu, heheh...

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.