Kesätyyli – kurkistus omaan kaappiin

Olen valittanut, että omasta kaapista ei löydy kesävaatteita. Villaneuleita sen sijaan kyllä. Mutta ei mitään hellejuttua. Vaan tarkempi tarkastelu ajan kanssa osoitti, että löytyyhän sieltä, kun vain viitsii vähän katsoa ja yhdistellä. En olekaan muuten aikapäiviin toteuttanut asukokonaisuuksia kuvien tyyliin, joskus blogin alkuaikoina viimeksi.

Tietysti se kesätyyli riippuu myös vähän kesästä. Jos on ihan megahelteet, kuten viime kesänä, niin vaatevarasto on sellaisiin ihan minimaalinen. Tuollaisiin +20 -keleihin löytyy kyllä mukavia kokonaisuuksia.

Kesän myötä jää pois nahka, villa ja paksut materiaalit, tilalle tulee vaaleampi farkku, pitsi, ohut puuvilla ja pellava. Tulevana kesänä aion pukeutua paljon valkoiseen ja siniseen, molemmat lempivärejäni, nehän ovat nyt tosi muodikkaatkin. Myös armeijanvihreä ja nude ovat ikisuosikkejani. Usimpiin kuviin laitoin Chloén pikku laukun antamaan vähän väriä muuten niin harmoniseen komboon.

top Darling from SHE / pants Turnover / shoes Marenas*

Turnoverin housujen kuosi on ihana. Näitä käytin viime keväänä koulun päättäjäisissä ja lakkiaisissa.

Valkoiset farkut ovat suosikki vuodesta toiseen.

top LiLLE Clothing*/ jeans Banana Republic

espadrillos Vidorreta from Nectarine / knit Filippa K


Valkoinen Lexingtonin mekko oli viime kesän huippualelöytö Blossomista, Pietarsaaresta, ja oli vähän siistimpi valinta moniin juttuihin. Muistatteko viime kesän ihania lämpimiä iltoja…?

dress Lexington / sandals Ash

Ehkä tulee kesäjuhlat? Asusteita vaihtamalla mekko sopii juhlaankin. Ihanan blingi koru oli kympin löytö Raglady.se-nettikaupasta. Vicostan ihana clutch palvelee luottolaukkuna vuodesta toiseen.

pumps Pura Lopez / clutch Vicosta

Vaan viihdynpä parhaiten ihan rennoissa vaatteissa!

shirt Cross Point* / pants Zara / sandals Mango

top Darling* / jeans Crockers / shoes Lacoste

Arkikoruina ovat pitkät ketjut. Ranteisiin saa laittaa monta ketjua.

Täällä on vietetty pitkä viikonloppu. Olen siivonnut hullun lailla, ja taas lähtee kasa lehtiä, kirjoja, astioita ja yleistä rojua kierrätyskeskukseen ja -pisteisiin. Keväällä tekee mieli laittaa koti kuntoon viimeisen päälle. Siivousinnostani ja sitä kannustavasta kirjasta enemmän myöhemmin… Kameran eteen ei ole tehnyt nyt mieli, kuontalo tarvitsee kampaajaa ja mieli yleensäkin aurinkoa ja lämpöä. Tuntuu, että päivästä toiseen sitä vetää päälleen samat kamppeet… Vaan kun lämpimät ilmat tulevat, niin sekä mieli että pukeutuminen vähän saavat boostia!

Kesästä saa aina haaveilla! Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!


Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa ja Instagramissa

*saatu blogin kautta

Share:

8 Comments

 1. Anonyymi
  16/05/2015 / 2:00 pm

  Erittäin hyvältä näyttää – tykästyin ihan joka ikiseen kokonaisuuteen. Pikkulaukku näyttää tosi monikäyttöiseltä ja nuo espadrillokset ovat ihan täydelliset. Omakin vaatehuone on tsekkailtu ja puutelistalle päätyivät vain vaaleampipesuiset rennot farkut ja citytennarit. Joku juurikin tuollainen kaulakoru olisi myös kiva simppelien yläosien piristäjä. Juurikin muuten hiustenraidotusta pohdiskelen vai menisinkö sittenkin kesän ilman raitoja sekä siivousintoa vasta nostattelen : ) Rentoa loppuiltaa!

 2. Hekku
  16/05/2015 / 3:43 pm

  Mulle kolahti erityisesti ne ekat housut, ihan upeat! Jospa se kesä sieltä pikkuhiljaa tulisi…

 3. MarikaH
  16/05/2015 / 7:09 pm

  Kesäisen kauniita yhdistelmiä 🙂 Kävin juuri läpi kesähousupinon ja sieltähän löytyi taas uusvanhoja lemppareita. Nyt ei puutu kuin ne kesäkelit… Rentoa kesänodotusta!

 4. Reetta Niemi
  17/05/2015 / 9:20 am

  Todella ihania yhdistelmiä, tykkään. Ja tuo Lexingtonin valkoinen mekko, voi rakkaus, kuinka ihana. Ja kyllä, muistan viime kesän lämpöiset illat, kaiholla…

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  18/05/2015 / 12:47 pm

  Voi, vaaleapesuiset farkut olisivat ihanat! Menevät monenlaisten kenkien kanssa. Hih, päädyitkö raitoihin – viimeistään aurinko raidoittaa, heti kun sitä vaan saataisiin… ; )

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  18/05/2015 / 12:47 pm

  Espritin – ne ovatkin kivat! Kumma kevät, kun ei ole ollut vielä ensimmäistäkään tosi lämmintä päivää!

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  18/05/2015 / 12:48 pm

  No niinpä, olisi niin kiva jo pukea vähän ohuempaa vaatetta ylle. Mutta tuonne kymmeneen asteeseen ei tarkene… Kiitos samoin sulle!

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  18/05/2015 / 12:49 pm

  Oltiin yhtä aikaa Turussa, samassa hotellissa vielä… Oli kyllä upeat ilmat silloin, fiilis kuin ulkomailla!

Vastaa