Silkkipaitoja ja hitunen blingiä

Odotan lämpimiä, jotta voisin pukea ohuet silkkipaidat ylle. Silkki on yksi lempimateriaaleistani, ja monenlaisia merkkejä kokeilleena parhaiksi nousevat vanha Turnoverin paitani sekä DAY:n silkkipaidat. Nämä kuvat otti (kärsivällinen) mieheni. Ranteessa ovat kotimaiselta La Puellalta saadut korut. Tykkään mahdottomasti säihkeestä, joka noista koruista asuun tulee. Sopii juhlaan, mutta minusta etenkin arkeen, ihan farkkujen ja valkoisten paitojenkin kaveriksi. Saati sitten silkin.

Glam Champagne toistaa kauniisti paidan värejä. Ruskea nauha on pehmesävyinen valinta.


Cannes-nauhassa on ripaus rokkia. Ohut nauha menee omaan ranteeseeni nelinkerroin.
Olen tehnyt korumerkki La Puellan kanssa yhteistyötä jo kolmisen vuotta (aika rientää!), ja onpa kiva vinkata ihan mahtavasta alesta, joka kestää koko kesän. Saat -25% kaikista tuotteista koodilla 1324. (Check out -vaiheessa mene kohtaan ”shopping cart”- ”apply discount code”- ”enter your coupon here”,  syötä ale-koodi – continue.)

Nyt tää menisi jumppaamaan huolimatta väsymyksestä… Jospa siitä piristyisi. Loma häämöttää viiden päivän päässä.

Mukavaa maanantaita!


Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa ja Instagramissa

*bloggaaja ei hyödy linkeistä rahallisesti

Share:

6 Comments

 1. Anonyymi
  25/05/2015 / 5:09 pm

  Voi, sinulla alkaa loma – ihanaa!Tänään pääsin vähän tunnelmaan musiikkiopiston lukuvuoden päätöskonsertissa. Suvivirsi on ihan nostalgiaa 🙂 Ja ilmakin tänään, no, vähän kuin kesää pukkaisi….T. Aija

 2. MarikaH
  25/05/2015 / 5:20 pm

  Kauniita kuvia 🙂 Uusi tuttavuus tämä La Puella, juuri tuon tyyliset kolisee nyt kovaa minulle!

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  25/05/2015 / 5:37 pm

  No niin alkaa! ja se alkaa hiljaisuudella… ; ) Voi kiva, musiikkiopiston konsertit ovat nostalgiaa. Suvivirsi on ihan must, mä kannatan sitä ehdottomasti ja just vanhoilla sanoilla. Se on kevään paras biisi! Ilma on tosiaan ollut keväinen, oli kiva olla vähän ulkona.

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  25/05/2015 / 5:38 pm

  No mut sit kantsii käyttää koodia! Varsinkin tuo Cannes on tosi kiva, menee pienenä tummana asustepilkkuna, mutta ei huomaamattomana!

 5. Anonyymi
  25/05/2015 / 6:06 pm

  Näytät kyllä niin kauniilta ja freesiltä, vaikka takana on pitkä kouluvuosi ja viimeiset päivät ennen lomaa. Puserokin on viehättävä ja pukee sinua. Tsemppiä viimeisiin koulupäiviin t. toinen ope

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  26/05/2015 / 5:11 pm

  Kiitos samoin! Tänään olen ollut tooosi väsynyt, mutta tällainen on viimeinen viikko joka vuosi. Ihanaa kun kohta alkaa loma! Kiitos kauniista sanoistasi! Tsemppiä sinullekin viimeisiin päiviin.

Vastaa