Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

25.5.2015

Silkkipaitoja ja hitunen blingiäOdotan lämpimiä, jotta voisin pukea ohuet silkkipaidat ylle. Silkki on yksi lempimateriaaleistani, ja monenlaisia merkkejä kokeilleena parhaiksi nousevat vanha Turnoverin paitani sekä DAY:n silkkipaidat. Nämä kuvat otti (kärsivällinen) mieheni. Ranteessa ovat kotimaiselta La Puellalta saadut korut. Tykkään mahdottomasti säihkeestä, joka noista koruista asuun tulee. Sopii juhlaan, mutta minusta etenkin arkeen, ihan farkkujen ja valkoisten paitojenkin kaveriksi. Saati sitten silkin.


Glam Champagne toistaa kauniisti paidan värejä. Ruskea nauha on pehmesävyinen valinta.Cannes-nauhassa on ripaus rokkia. Ohut nauha menee omaan ranteeseeni nelinkerroin.
Olen tehnyt korumerkki La Puellan kanssa yhteistyötä jo kolmisen vuotta (aika rientää!), ja onpa kiva vinkata ihan mahtavasta alesta, joka kestää koko kesän. Saat -25% kaikista tuotteista koodilla 1324. (Check out -vaiheessa mene kohtaan "shopping cart"- "apply discount code"- "enter your coupon here",  syötä ale-koodi - continue.)

Nyt tää menisi jumppaamaan huolimatta väsymyksestä... Jospa siitä piristyisi. Loma häämöttää viiden päivän päässä.

Mukavaa maanantaita!


Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa ja Instagramissa


*bloggaaja ei hyödy linkeistä rahallisesti

6 kommenttia:

 1. Voi, sinulla alkaa loma - ihanaa!
  Tänään pääsin vähän tunnelmaan musiikkiopiston lukuvuoden päätöskonsertissa. Suvivirsi on ihan nostalgiaa :) Ja ilmakin tänään, no, vähän kuin kesää pukkaisi....
  T. Aija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin alkaa! ja se alkaa hiljaisuudella... ; ) Voi kiva, musiikkiopiston konsertit ovat nostalgiaa. Suvivirsi on ihan must, mä kannatan sitä ehdottomasti ja just vanhoilla sanoilla. Se on kevään paras biisi! Ilma on tosiaan ollut keväinen, oli kiva olla vähän ulkona.

   Poista
 2. Kauniita kuvia :) Uusi tuttavuus tämä La Puella, juuri tuon tyyliset kolisee nyt kovaa minulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut sit kantsii käyttää koodia! Varsinkin tuo Cannes on tosi kiva, menee pienenä tummana asustepilkkuna, mutta ei huomaamattomana!

   Poista
 3. Näytät kyllä niin kauniilta ja freesiltä, vaikka takana on pitkä kouluvuosi ja viimeiset päivät ennen lomaa. Puserokin on viehättävä ja pukee sinua. Tsemppiä viimeisiin koulupäiviin t. toinen ope

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Tänään olen ollut tooosi väsynyt, mutta tällainen on viimeinen viikko joka vuosi. Ihanaa kun kohta alkaa loma! Kiitos kauniista sanoistasi! Tsemppiä sinullekin viimeisiin päiviin.

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.