Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

18.5.2015

Sinivalkoinen cocoon-takkiMaanantaita! Viimeinen loppurutistus ennen lomaa on alkanut. Olenkin rauhoittanut pari viikkoa täysin kaikista menoista keskellä viikkoa. Ei millään tunnu siltä, että loma on parin viikon päässä - johtunee näistä säistä. Muistan lämpimiä keväitä, jolloin olemme istuneet oppilaiden kanssa ulkona soittamassa ja laulamassa. Itsekin muuten muistan lukioaikojen äidinkielen tunnin toukokuulla -85, istuimme ulkona vilteillä "opiskelemassa". Minulla oli kyllä kamera, ja sille on tallentunut luokkakaverin kuperkeikka, joten taisi olla tuloksellista oppimista.

Olen kuitenkin tarennut jo käyttää Nectarinesta juttupalkaksi saamaani ihanaa Stefanelin takkia. Stefanelhan on italialainen merkki. Sillä oli aikanaan myymäläkin Helsingissä, mikäli muistatte. Takki on ohut ja kesäinen sinivalkoisine väreineen.

Takana oleva pensas on muuten rumin ikinä, jo nimensäkin puolesta: taikinamarja. Vaan sepä mokoma viihtyy tontillamme ihan loistavasti. Se kestää alasleikkauksen ja ei kun vaan terhakoituu parturoinnista. Yläkuvassa oleva sirotuomipihlaja sen sijaa on suosikkipuuni. Niitäkin mokomat jänöt ovat järsineet välillä. Mutta suurin yllätys tuli päärynästä: puu on ihan täynnä kukkia. Toivottavasti saadaan syksyllä päärynöitä. Puu ei ole tuottanut hedelmiä kuin kerran. Pieniä olivat, mutta voi, miten maukkaita!

coat Stefanel and shoes Nude (gift from Nectarine)
jeans Gina Tricot / knit Filippa K / sunnies Tom Ford / scarf Lexington (from Zoom Design)

Leppoista päivänjatkoa kaikille!


Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa ja Instagramissa

7 kommenttia:

 1. Kivat farkut, mikä malli Ginassa?
  T.Laura

  VastaaPoista
 2. Tarvisko päärynälle hankkia kaveri? Ristipölytys varmistaa sadon.
  - puutarhuri-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäkin mietin, mutta pitäisikö toisen olla vieressä? Ihan viereen ei mahdu toista...

   Poista
  2. Kunhan samalle tontille ja eri lajike.
   -puutarhuri-

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.