Sunnuntain lounas

Eilen kaksien kevätjuhlien jälkeen suuntasin kaupungille työkavereiden kanssa syömään. Muutama tunti vierähti (no, lähes kuusi) Kappelissa, jonka jälkeen suuntasimme vielä Belgeen. Rupesin väsähtämään yhdeksän aikaan, ja olinkin unten mailla yhdeltätoista. Tänään kropassa tuntuu intensiivinen päivä suurine tunteineen, heh.Sunnuntain lounas oli herkullinen. Tykkään lohesta kaikissa sen muodoissa. Tänään tein sekoituksen soijasta, vaahterasiirapista ja sambal oelekista, päälle nipsin loput kevätsipulin varret, mitkä kaapista löytyivät. Herkullisen kuskussalaatin ohje löytyi uusimmasta Glorian Ruoka & Viini-lehdestä. Helmikuskusia minulla ei ollut, mutta ihan tavallinenkin teki kauppansa. Nam. Uusi lempiruoka on löytynyt.

Loppuilta menee rennosti puuhaillessa, mutta huomenna suuntaan kaupungille tutustumaan DOTS…:in uuteen Edblad-shopiin!

Muistahan Wella-arvonta edellisestä postauksesta! Ja vielä: Blogilista on lopettanut toimintansa, mutta voit seurata blogiani allaolevissa:

Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa ja Instagramissa

Share:

2 Comments

  1. Anonyymi
    31/05/2015 / 4:08 pm

    Hei,Ihanan näköinen lohiannos. Itse olin tänään kovin "klassinen": jauhelihakastike ja perunat upposivat hyvin. Aina silloin tällöin tulee tarve tehdä jotain näin perinteistä, lapsuudesta tuttua.Aurinkoista oloa! T. Aija

  2. Marjukka / Fab Forty Something
    02/06/2015 / 2:18 pm

    Nappaa mullekin, pari päivä sitten söin jauhelihaa ja perunamuusia. Nam! Lohi on kyllä lemppari aina.

Vastaa