Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

2.5.2015

Valkoisia mekkoja, kesäisiä kenkiä

Kesän ehdoton suosikkivärini on valkoinen. Kesägarderoobiin kuuluu kaksi valkoista mekkoa, mutta aina niitä jaksan katsella ja ihastella. Valkoisten mekkojen kanssa on kiva vaihdella kenkiä ja erivärisiä asusteita. Paras asuste on kevyt päivetys, ainakin itselläni valkoinen vaaleaa ihoa vasten näyttää vähän turhan jyrkältä.

Zalandolla* on mainio valikoima niin mekkoja kuin kenkiäkin niiden kanssa. Aurinkolasit kruunaavat kokonaisuuden. Tykkäätkö sinä valkoisesta kesäisin?
Mukavaa lauantain jatkoa!


Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa ja Instagramissa


*linkit mainoksia

14 kommenttia:

 1. Hei,
  Mä vierastan kokonaan valkoista. Täytyy kuitenkin sanoa että tuo 1-mekko on ihana! Varsinkin kun linkin takaa löytyi lisää kuvia ja lähempää sitä pitsikukkakuviota.
  Aurinkoista oloa toukokuuhun - kesää odotellessa, Aija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zalando panostaa todella esittelykuviin, vaatteet on kuvattu läheltä ja kaukaa. Aika hyvin saa käsityksen! Mekkoaan saa tosiaan myös haaleenpinkkinä, söpö väri sekin. Kesää odotellaan, pian se onkin täällä!

   Poista
 2. Kaikki mekot ovat aivan täydellisiä, ihastutti keskikuvan 1 ja 2 ylimmästä kuvasta aivan erityisesti. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovatkin vähän formaalimpeja, mutta supernaisellisia! Oma suosikki taitaa olla pitsimekko, olen nyt tosi innostunut pitsistä! Samoin sulle, kiitos!

   Poista
 3. Valkoinen on minunkin kesäväri. Tänään ostin valkoiset farkut, neulepuseron ja -takin. Vain vähän jotakin muuta väriä piristykseksi ja se on siinä. Tuo valkoinen pitsimekko olisi näistä ehdoton suosikki eikä hassumpi, toisen oloinen, alimmasta kollaasista nro 2.
  Toivottavasti kesäiset lämpimät tulevat pian ja voimme toteuttaa "valkoiset unelmat".
  - Vuokko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, valkoiset farkut ovat ihan must! Ensi viikolla toivottavasti saada jo vähän lisää lämpöasteita...

   Poista
 4. Ihania mekkoja - ottaisin kaikki. Vaan kovin vähän on valkoisia kesämekkoja kertynyt, sillä minä olen kalkkilaivan kapteeni kesälläkin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purkista se minunkin rusketus tulee, vaan on se vähän vaivalloista välillä! Valkoinen on niin raikas, tulee mieleen sinitaivas ja tuulenvire...

   Poista
 5. Valkoinen on niin kaunis ja niin kesän väri. Valkoinen mekko on ehdottomasti kesämekko, vielä se odottaa kaapissa mutta senkin aika varmasti tulee vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen niin samaa mieltä! Talvisin tykkään valkoisesta kauluspaidoissa, kesäisin kaikessa muussa, tennareissa, farkuissa, mekoissa, you name it! Kesää odotellessa....

   Poista
 6. Valkoinen kuuluu ehdottomasti minun kesäväreihin, niin farkuissa, neuleissa, ohuissa paidoissa, pellavamekoissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla onkin ihania valkoisia kesäjuttuja, muistan viime kesän kauniit kuvat...

   Poista
 7. Valkoinen ei ole mun juttu ollenkaan. Ehdin olla tosi vähän aurikoiseen aikaan pihalla ja jos kasvojen lähelle laittaa jotain valkoista, niin näytän kuolemansairaalta :D Valkoisia housuja taas en käytä, kun sotken ne kuitenkin. Toki sitä valkoista voi käyttää vähemmissä määrin, esim. merimiesraitapaitoja löytyy useampia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raitapaidoissahan valkoinen on niin raikas ja kaunis,ikiklassikko!

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.