Revittyä

Tänään laitoin päälle uuden lempipaitani Uniqlolta, sekä Zaran revityt farkut. Mitäpä sitä lomalla sen kummempaa pingottamaan pukeutumisen suhteen. Koska sentään kävin ihmisten ilmoilla, laitoin meikkiäkin… Sininen ja valkoinen ovat ehdottomasti lempivärejäni kesäpukeutumisessa, raikkaat ja rennot.

Ensimmäiset lomapäivät ovat menneet kutakuinkin vetelehtien, sain varmaankin lauantain vedossa istumisen seurauksena pienen flunssan. Kävin eilen kaupungilla, mutta päästyäni sinne väsähdin totaalisesti, ja lähdin samantien kotiin nukkumaan. Sen sijaan ruuanlaitosta olen ollut innoissani, on niin ihana syödä marjoja ja salaatteja, ja pian tässä korkataan uudet perunatkin.

jeans Zara / knit Uniqlo / shoes Nude of Scandinavia

watch Gant and scarf Lexington (from Zoom Design) / bracelet Syster P

sunnies Le Specs (from SOFiNAH Shop)

Iloista tiistaita!


Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa ja Instagramissa

Share:

2 Comments

  1. Anonyymi
    03/06/2015 / 4:49 am

    Hei,Uniqlo on minulle täysin uusi merkki. Ovatko sen koot "pieniä" vai "isoja", elikkäs riittääkö oma koko vai tarvitseeko ottaa esim. yhtä suurempi koko? Terv. Maarit

  2. Marjukka / Fab Forty Something
    03/06/2015 / 9:55 am

    Uniqlon EU:n nettikauppa on Englannissa, joten kootkin ovat vähän suuremmat kuin Japanin. Kuvan neule on mun normikoko, joten suosittelen ottamaan oman normikokosi. Palautushan pitää itse maksaa, kuten usein brittiläisissä nettikaupoissa.

Vastaa