Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

8.6.2015

Zoom Designin tunnelmiaTänään Zoom Designin tunnelmia kuvin! Liike oli tulvillaan kaikkea ihanaa sisustuksesta pukeutumiseen herkkuja unohtamatta. Antaapa kuvien kertoa lisää. Zoom Designin uusi työntekijä, designer-stylistiksi vastavalmistunut Heini sekä upeat stailaustaidot omaava Viivi olivat loihtineet kauniita asetelmia ympäri liikettä.

Tehdäänpä pieni virtuaalinen putiikkikierros!
 DAY:n ihana huivi ja makee koruDAY:n puolelle oli tullut jo alkusyksyn uutuuksia, mm. pehmoisia villahuiveja. Ne muuten sopivat ihan tällaisiinkin keäsilmoihin, totesimme liikkeen omistajan, Natalian, kanssa. Marenasin malleja oli monia... Kutsuva pöytä... Mos Moshin Naomi-farkkuja, Hunkydoryn neluleita ja Marenas-kiilakorot. 


 Hunkydoryn kesäkuosit olivat kaunita - mikä huivi! Lexingtonin kauniit lakanat ja koristetyynyt petaavat kesäkodin...
Lexingtonin astioita kesäkattaukseen... Nicholas Vahen herkkutuotteita on myös tarjolla.Nuo tryffelit olivat liian hyviä...
Lexingtonin pyyhkeet sopivat vaikka häälahjoiksi......raidat kesäasuun. Lisää raitaa Lexingtonilta!  Liike oli jo hiljentynyt, kun kuvailin.
Lempiosani liikkeestä: DAY Birger & Mikkelsenin shop in shop.Huomenna lupaamani arvonta - arvottava löytyy edellisen postauksen asukuvista, ja on i-h-a-n-a... Käy kurkaamassa! Mukavaa viikonalkua!Asikkalantie 2 17200 Puh. 03 7674276

Aukioloajat: Ma - Pe klo 10-18, La klo 10-15, Su 12-16.

Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa ja Instagramissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.