Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

12.7.2015

Lauantai-illan tunnelmia


Terveisiä Sotkamosta! Vietimme siellä eilen ihanan päivän maailman tunnelmallisimmassa ympäristössä, maaseudun rauhassa, vanhan rintamamiestalon suojissa. Paikka oli näin valokuvaajan kannalta hurjan inspiroiva, kauniita yksityiskohtia täynnä, joista muutama kuva alla.

Kävin muuten ensimmäistä kertaa elämässäni savusaunassa! Olipa ihana kokemus. Sauna oli hämärä, hyväntuoksuinen, ja valtavan kiukaan löylynpihahdus oli hidas ja lempeä. Välillä vilvoiteltiin, sitten taas lauteille. Miten sitä enää sähkösaunaan voi enää mennäkään tämän kokemuksen jälkeen!

Välillä syötiin ihanaa karjalanpaistia ja kesän ensimmäinen mansikkakakku. Nami!


Lämmin kiitos isäntäväelle, ja ihan erityisesti saunamestarille sekä kuvausassistentille!
Ja mukavaa sunnuntaita kaikille!


Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa ja Instagramissa

12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, näistä välittyy hyvin paikan tunnelma meille lukijoillekin! :-)

  Minä jallitan miestäni useamman kerran päivässä, koska lähdemme sukulointireissuun pohjoiseen. BW puhui Haaparannalla käynnistä ja siitä kuume päästä reissuun nousi koko ajan suuremmaksi.

  Ihanaa reissun ja loman jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka oli todella tunnelmallinen. Juu ei sitä tarvitse aina niin pitkälle mennä, että pääsee irti kotijutuista, ihan varmasti Haaparannassakin käynti on tosi hauskaa!

   Poista
 2. Sotkamo/Vuokatti on suosikkikohteeni. Liikunnallista tekemistä riittää aina. Ravintola-Kiposta saa hyvää ruokaa. Shoppailuinnon saa tyydytettyä paikallisessa kenkäkaupassa. Oikein mukavaa matkaa teille. -Vuokko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihme, urheiluopisto tuo yleensä säpinää pitäjään. Pitääpä ensi kerralla varata enemmän aikaa ja käydä keskustaankin tutustumassa tarkemmin!

   Poista
 3. Lämmin kiitos teille vierailusta. Ihanaa, kun on teidän kaltaisia läheisiä. Päivä oli varmasti yksi tämän kesän kohokohdista. Otetaan joskus uusiksi.
  Lämmöllä Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi mahtava päivä, kiitos vain itsellenne!! : ) Ensi kesänä, ellette sitä ennen ajele tänne meille : )

   Poista
 4. Hyviä kuvia jälleen. Suomalaista maalaisromantiikkaa parhaimmillaan. Tuollaisia "käytettyjä" maitokärryjä olen itsekin vailla. Etsintä jatkuu....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö oo ihanat kärryt. Yritin oikein löytää kuviin ne maalaisromanttisimmat kohdat miljööstä. Toivottavasti löydät kärrysi! ; )

   Poista
 5. Jostain syystä sun blogin kautta oli tullut ihmisvyöry mun blogiin ja täytyi tulla ihan katsomaan, mikä sivu tämä:) Ja täällähän oli aivan ihana blogi! <3 Tosi kauniita kuvia koko blogi täynnä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, mikähän vyöry oli tullut? Mutta hauska, kun tulit käymään!!

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.