Takkimekko, kuulumisia ja arvonnan voittaja

Uskomatonta, että huomenna ollaan heinäkuun puolessa välissä. Mesiangervot kukkivat jo täyttä päätä, ja kun niitä katson, melkein itkettää. Kohta ollaan loppukesässä. Valo haljuuntuu, sato kypsyy… Kesän suhteen olen niitä, joille lasi on aina puoliksi tyhjä. Vaikka rakastankin elokuuta ja alkusyksy on aina energistä aikaa, tulevan talven pimeys ja pituus silti vähän masentaa. Minusta on tullut vanhemmiten kesäihminen, näin on.

Kulunut viikko on viileistä säistä huolimatta ollut kesän hauskimpia. Sain rakkaan ystäväni Eevan Atlantin takaa vieraaksi, ja meillä oli niin hauskat kaksi päivää kuin olla ja voi. Kierreltiin kaupungilla, käytiin syömässä, istuttiin kahvilla ja juteltiin. Ikävä jo nyt! Muisteltiin ensimmäisiä muistoja toisistamme, ne taitavat olla siinä neljäs-viidesluokkalaisina. Hyvä ystävä niin kaukaa elämän alkutaipaleilta on kullanarvoinen.

Perjantaina lähdimme sitten Itä-Suomeen, anoppila kutsui ja myös viime kesän sovittu ja odotettu sukulointireissu Sotkamoon. En ollutkaan ennen käynyt Sotkamossa, ja vireä ja kaunis pitäjä oli oikein mukava kokemus. Me tosin ajoimme vielä eteenpäin, jossa perillä odotti mitä suloisin rintamamiestalo ja savusauna. Savusauna oli mieletön kokemus! Se mitä löylyjen pehmeydestä kaikki minua etukäteen valistivat, piti ihan paikkansa. Itse saunahan oli mustaseinäinen, kiuas ihan valtava, ja löylyä heittäessä kuului rauhallinen sihinä, kuin vähän viiveellä. Aika pysähtyi ja oleminen tiivistyi hetkeen.
Emäntämme oli tehnyt mitä ihaninta karjalanpaistia ja mansikkakakkua, nami! Niillä pärjäsikin myöhään. Kun ajelimme takaisin pysähdyimme vielä Kotipizzaan ottamaan iltaruokaa, aiai! En muista, milloin viimeksi olisin syönyt kotipizzan, mutta kyllä maistui yöllä sekin… Täytyy sanoa, että en muista ihan heti kesää, jolloin olisin niin huoletta syönyt kaikkea (ja paljon)…makeaa…ja taas makeaa…

Nyt ollaan siis kotona, mutta puuhaa on täälläkin. Jos sää ei ihan huono ole, kotimaanmatkailu jatkuu, ja ensi viikolla saadaan tosi mieluisia vieraita, eli veljeni sakki tulee kyläilemään.

Viime päivät olen pukeutunut lähinnä (savuntuoksuisiin) farkkuihin, neuleisiin ja lenkkareihin. Meikkiä tämä nassu ei ole nähnyt päiväkausiin, joten kieltämättä oli ihan kiva tänään laittautua vaatteisiin, joita en ole ehtinyt vielä kunnolla pitämäänkään. Tuu-Li designista saamani Katharine Hovmanin takkimekko on näihin säihin mitä parhain, sen ihana tafti on täysin huoltovapaa. Saa rypistyä ja oieta!


 dresscoat Katharine Hovman (from Tuu-Li Design) / pants MAC 

 espadrillos Marenas and bag Day Birger & Mikkelsen (from Zoom Design)

aviators RayBan / watch Emporio Armani

Ja sitten arvonnan voittajaan! Kiitos hurjasti kaikille osallistuneille! Random.orgin lahjomattomassa generaattorissa 120€ arvoisen lahjakortin Kashmirneule.comiin voitti Kaisa:

Sally (silver grey) on minun ehdoton
suosikkini. Yhdellä arvalla mukana. – Kaisa-

Onnea sinulle! Laitapa minulle sähköpostia, niin laitan tietosi eteenpäin! Ja alekoodi MARJUKKA on voimassa vielä heinäkuun loppuun, saat -15%.

Ja muille teille oikein ihanaa kesäisen viikon jatkoa!

Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa ja Instagramissa

Share:

4 Comments

 1. Sara
  14/07/2015 / 7:27 pm

  Voi, itsekin juuri tänään mietin haikeana jo syksyä ja pimeyttä. Aiemmin pidin syksystä ja talvesta, mutta vanhemmiten talven pimeys ottaa välillä aika lujille. . Meillä on kimpsut ja kampsut pakattu ja huomenna ajellaan 750 km pohjoiseen sukuloimaan. On aivan upeaa nähdä taas rakkaita ihmisiä! Ihanaa, että sinäkin sait nähdä rakasta ystävääsi ja kohta veljeäsi perheineen.

 2. Lady of The Mess
  14/07/2015 / 8:08 pm

  Jotenkin tuntuu tämä kesä valuvan käsistä – ei oikein ehdi kunnolla nauttimaan ollenkaan! Ja vaikka olenkin syksyn ihminen, olisin minä hieman lämpöisempiä kesäpäiviä toivonut – mutta nyt mennään näillä.Mekkosi on kaunis ja sen värisävy upea!Mukavaa loppuviikkoa, Marjukka!

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  15/07/2015 / 6:29 pm

  Mukavaa reissua pohjoiseen! Sukuloiminen on oikein mukavaa. : )

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  15/07/2015 / 6:30 pm

  Niin tuntuu, en tiedä mistä johtuu, että ei saa jotenkin otetta. Silti ollut mukava kesä. Näillä mennään nyt.Kiitos kovasti, samoin sulle mukavaa loppuviikkoa!

Vastaa