Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

17.7.2015

Tiirinkosken TehtaallaTämän tummataivaisen perjantain ex tempore-retki suuntautui Hämeenlinnaan. Siellä maaseudun sydämessä, vanhan navetan sisällä sijaitsee hurmaava lifestyle-liike, Tiirinkosken Tehdas.

Liikkessä menee aluksi ihan pää pyörälle - ei tiedä mihin suuntaan katsoisi, koska joka puolella riittää kaikkea kaunista: astioita, koriste-esineitä, vaatteita, asusteita, valaisimia, ruokatarvikkeita... Kysyin lupaa valokuvaamiseen. Kameran linssin läpi näkikin koko ajan valtavasti kauniita asetelmia ja houkuttelevia kuvakulmia. Osuimme sattumalta hiljaiseen iltapäivään, sillä Hämeenlinnassa oli meneillään Wanaja Festival.

Liikkeessä on myös kahvila, jossa voi tutkimisen ja shoppailun lomassa nauttia Johan & Nyströmin kahvia ja sen kanssa vaikkapa itsetehtyjä leivonnaisia, italialaista jäätelöä tai vohveleita.

Eläimiäkin tilalla on. Perheen pienimmät voivat ihastella ulkona lampaita, kahta possua, kanoja, sonneja ja pupuja.

Tässä iloksenne tunnelmia liikkeestä:

Pre fall-uutuuksia mm. Hunkydorylta, Beck Söndergaardilta ja Odd Mollylta... Alerekissäkin oli houkutuksia.Ihanat astiat, purkit ja lasitavara koukuttivat minut pitkäksi aikaa ihastelemaan.

Pianhan voi vaihtaa kesätyynyt vähän tummempiin sävyihin, pellava on aina kaunis valinta.Tätä TineK Homen lautasta olen kuolannut netissä, ja se lähti mukaan mustavalkoisena. 


Nicholas Vahen tuotteita... Mainio kesätuliainen vaikkapa mökille.


Lampaantaljoja tilan omista lampaista. Omistaja Nina työstää taljoista myös peitteitä. 


 Asetelma kuin taulu.Liikkeen värimaailma on kauniin harmoninen kautta linjan.
Beck Söndergaardin ihanat lompakot jäivät kummittelemaan mieleen, varsinkin tuo seepra. 


Ja sitten kahville!


Ja koska tuli puhetta, minne kuvat päätyvät, Nina halusi muistaa lukijoitani upealla arvonnalla! Tulkaapa sunnuntaina kurkkaamaan...

Mukavaa iltaa!

Tiirinkosken Tehdas
Haantie 5, Hämeenlinnna
Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa ja Instagramissa

7 kommenttia:

 1. Voi miten ihanan liikkeen olet löytänyt. Tämä pitää laittaa muistiin. Todellakin paljon kaikenlaista kivaa. Harmi vaan, kun meille ei noita sisustusjuttuja saa mitenkään sopimaan. Minkä merkkisiä vaatteita heillä on edustettuna? -Vuokko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatteista muistan Hunkydoryn ja Odd Mollyn, asusteista Beck Söndergaardin ja Panchickin tennarit. Ihana liike tosiaan. Piti käydä jo viime kesänä, mutta osuttiin paikalle niin, että liike olikin kiinni! Nyt sentään älyttiin tarkastaa aukioloajat.

   Poista
 2. Oi, ihanan näköistä! Ihan kuin telepatia pelaisi, kun just mietin, että onkohan Hämeenlinnassa mitään kivoja liikkeitä. Ollaan nimittäin ensi viikolla menossa sinne konserttiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täällä menee mukavasti tunti-pari. Se on vähän keskustan ulkopuolella, autolla pääsee.

   Poista
 3. Hah! Veljeni asuu Hämeenlinnassa, eikä ole noin hienosta paikasta kertonut . Onneksi on Marjukka ja kuvat, jotka inspiroivat käymään itse paikalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, ehkä sisustusliikkeet eivät ole veljesi ydinoasaamisaluetta, mutta nyt tiedät, minne mennä Hämeenlinnassa!

   Poista
 4. Heii, oletkin ollut meilläpäin! Seuraavalla kerralla, vinkkaa tulostasi niin juodaan kaffet! :)

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.