Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

8.8.2015

Hydrafacial-arvonta!Kesän lähetessä loppuaan alkaa olla aika huoltaa ihoaan ja hiuksiaan syyskuntoon. Oma ihoni varsinkin tarvitsee kesän jälkeen perusteellisen puhdistuksen. Hiki, aurinkovoide ja lämpö hieman tukkivat ihohuokosiani, vaikka kesä ja loma on muuten tehnyt sille tosi hyvää.

Olen kahdesti käynyt HydraFacial-kasvohoidossa, ja voin suositella sitä lämpimästi, jos et ole ennen kokeillut. Aurora Skin Clinic (Uudenmaankatu 38, Helsinki) haluaa yhteistyössä blogini kanssa tarjota yhdelle lukijalleni mahdollisuuden päästä tähän hoitoon. Hoidon tekee esteettinen sairaanhoitaja Pia Airaskorpi.

HydraFaciaITM on patentoitu menetelmä. Hoito tehdään laitteella, tehokkaalla alipaineimulla, ja se on ainoa menetelmä, joka samanaikaisesti kuorii ja puhdistaa ihoa. Ihohuokoset sananmukaisesti tyhjentyvät liasta. Kuollut ihosolukko, ihon epäpuhtaudet, lika, haitalliset mikrobit ja ylimääräiset hoitonesteet jäävät erilliseen säiliöön. (Aika hurja näky muuten, voin kertoa!)

"Puhdistavan ja kosteuttavan perushoidon lisäksi ihoon voidaan hoidon yhteydessä imeyttää ihotyypin mukainen hoitoampulli. Hoidosta voidaan näin tehdä vieläkin tehokkaampi yhdistämällä siihen joko syväpuhdistava GlySal-happokuorinta tai DermaBuilder Anti-age -peptidiliuos", kertoo Aurora Skin Clinicin kotisivu hoidosta.

"HydraFacialin salaisuus piilee sen patentoiduissa, suurikokoisissa HydroPeelTM-hoitokärjissä, joiden spiraalimainen muoto mahdollistaa tehokkaan puhdistuksen ja kuorinnan, ihohuokosten tyhjennyksen sekä tehoaineiden imeytyksen. Spiraalimainen muoto synnyttää iholla hoitotiivisteistä vesipyörteen, joka yhdessä spiraalien hankaavien reunojen kanssa kuorii ihoa tehokkaasti, mutta kivuttomasti. Samalla vesipyörteellä saadaan syötettyä tehoaineet ihoon tehokkaasti ja siten, että ne jäävät pysymään iholla useiden päivien ajaksi hoidon jälkeen."

Hoito kestää puolisen tuntia. Oma, superherkkä ihoni punoittaa noin kymmenen minuuttia hoidon jälken, mutta se on sitten siinä. Iho on hoidon jälkeen pehmeä ja kosteutetun oloinen. Se puhdistuu todella hyvin ilman sitä ärsyttävää mekaanista puhdistusta.

HydraFacial-hoito sopii muuten kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja pintakuivalle, kuten omani tuppaa olemaan. Ainoastaan suoraa auringonvaloa saman päivänä tulee välttää, ja aurinkovoidetta (sk30) tulee laittaa, mikäli on ulkona. Myöskään hikiliikuntaa ja saunomista ei samana päivänä tule harrastaa.Kärsin aikanaan umpikomedoista, jotka ovat ihon alle jääviä talipatteja ja -käytäviä. Niitä on turha itse lähteä tunaroimaan, jälki on vain rumaa ja kipeää (kokeiltu on!), ainoastaan kosmetologi tai ihohoitaja pystyy ne neulalla poistamaan. Mutta nyt kun olen käynyt hydrafacialissa sekä käyttänyt Environ-sarjan AVST-voiteita, umpikomedot ovat historiaa.

Jos joku ei ole vielä tutustunut Environiin, suosittelen sitäkin todella (juttu Ihonhoitotuotteet loppuelämäksi täällä!) Olen käyttänyt ASVT-sarjaa viime lokakuusta asti, enkä koskaan enää tule vaihtamaan mihinkään muuhun ihonhoitosarjaan, niin hyvin se ihoani hoitaa, ja kiinteyttää, mitä en ole minkään toisen ihonhoitosarjan todennut tekevän. Myös Pia suosittelee Environia. Harmi vain, että en hoksannut sitä kymmenen vuotta sitten... Kosmetologilla kävin keväällä, ja hän ihmetteli, miten hyvässä kunnossa ihoni on. Ja hän on hoitanut sitä vuodesta 1999! No, juttu lähti vähän sivuraiteille, mutta kun löytää hyvän ihohoito-ohjelman, siitä mielellään kertoo eteenpäinkin. Ja tietenkin kasvojumppa on jo rutiinia.

Osallistu näin: kirjoita osallistumisesi kommenttikenttään, ja muistahan jättää selvä nimimerkki. En julkaise nimettömiä viestejä. Arvonta-aikaa on ensi viikon perjantaihin, 14.8. klo 18.00. saakka. Ja laitetaanpa taas useampi arpa peliin, kuten ennenkin. Eli Fb-sivustani tykkäämällä saat toisen arvan ja Instagramista kolmannen.

Ja hei, jos onni ei suosi, Pia tarjoaa lukijoilleni myös -20% HydraFacial Deep Clean- hoidon hinnasta (ovh 139€). Tarjous voimassa syyskuun loppuun saakka!

Mukavaa, helteistä lauantaita!


Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa ja Instagramissa


*tekstin lainaukset ja tiedot Aurora Skin Clinicin kotisivuilta

85 kommenttia:

 1. Täytyy tutustua tuohon Environiin, sillä joudun taistelemaan ihan koko ajan ihoni kanssa. Takana on muutama roaccutankuuria, ihonpuhdistuksia ja jopa homeopatiaa. Huono iho vaikuttaa kuitenkin paljon elämään :(

  Charb
  Bordeauxchar@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Viime kasvohoidosta on aikaa. Syksyä varten tarvitsisi vähän raikastusta kasvoillekin. Joten mukana.
  Nimim. SariV

  VastaaPoista
 3. Osallistun kisaan :) t.Maru

  VastaaPoista
 4. Oi, mielenkiintoinen kasvohotio, kokeilisin mielelläni (nymana40@gmail.com)

  VastaaPoista
 5. Osallistun taas kolmella aevalla. Osuisipa kohdalle, naama kaipaisi kovasti hoitoa :). Nimim. AnuAnkka

  VastaaPoista
 6. Osallistun. Kunpa onni kerrankin suosisi.
  riitta.m.lehtonen@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Kyllä kiitos kelpaisi :)
  Osallistun arvontaan.
  T. AijaH

  VastaaPoista
 8. Kuulostaa mielenkiintoiselta hoidolta. Olisi hyvä startti syksyyn näin töiden alkaessa. Mukana siis ehdottomasti AnuL

  VastaaPoista
 9. Olispa kiva päästä kokeilemaan tehokasta hoitoa, herkkään pintakuivaan ihooni.
  Osallistun kahdella arvalla.
  nurminen.minna@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Oi, osallistun erittäin mielelläni tähän, kolmella arvalla. Kesämatka toi otsaani maksaläiskän, Kääk!! Josko tämä auttaisi siihen?
  Terhi R Turusta (Matkaa Helsinkiin odottaen..)

  VastaaPoista
 11. Tämä olisi enemmän kuin tervetullut, maksaläiskää ym. pukkaa kovasti. Kokeilusta voisi saada kimmokkeen käydä kasvohoidossa useammin. Osallistun kahdella arvalla. railimani1@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Mukana, kiva arvonta!:)

  minnalai4(at) gmail.com

  VastaaPoista
 13. Tässä on ihan pakko olla mukana.

  VastaaPoista
 14. Tuo kuulosti niin hyvältä, että on pakko osallistua tähän... Ja taidanpa käyttää tuon tarjouksen, jos onni ei suosisikaan ;). Aina niin hyvä ihoni on ruvennut kukkimaan nyt keski-ikäisenä, ja se vaikuttaa kyllä mielialaan joka päivä. Yhdellä mukaan siis!

  VastaaPoista
 15. Mistä näkee kuinka monta arpaa saa mistäkin (sokea lukija)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, jäi ohjeista, lisäsin sinne. Eli toisen saa Facebook-sivustani tykkäämällä ja kolmannen Instagramista tykkäämällä.

   Poista
 16. HennaH
  Osallistun arvontaan arvalla, jospa nyt onni olisi mukanani.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 17. Oioi..pääsisipä noin ihanaan hoitoon, joka raikastaisi ihoa kesän jälkeen. Kaksi arpaa, terkuin Tuija

  VastaaPoista
 18. Ehdottomasti mukana! :)
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta, mutta pitäisihän tuo päästä testaamaan! Tekisi varmasti hyvää epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle.
  -NLa

  VastaaPoista
 20. Moi, mukana taas kahdella arvalla. Terveisin Irmeli Kuopiosta

  VastaaPoista
 21. Mukana kolmella arvalla. Olen itse kosmetologiyrittäjä ja haluaisin ammatillisestikin kokeilla tuota laitehoitoa kun itse edustan luonnonkosmetiikkaa ja käsin hoitamista. Uskon kosketuksen terapeuttiseen voimaan ja puhtaisiin ihonhoitotuotteisiin, ilman kemikaaleja.

  Nimimerkki kosmetologi

  VastaaPoista
 22. Tekisi kyllä hyvää minun iholleni tuollainen hoito. Ehdottomasti tavoittelen voittoa yhdellä, mutta sitäkin onnekkaammalla arvalla.

  VastaaPoista
 23. Eli kolmella arvalla mukana. Tulisi todella tarpeeseen :)

  VastaaPoista
 24. Mukana kahden arvan voimalla! Tämä tulisi NIIN tarpeeseen.

  VastaaPoista
 25. Kiitos kivasta arvonnasta. Olen mukanana mielelläni. Samalla toivotan hyvää syksyä. Nina_V

  VastaaPoista
 26. Osallistun arvontaan. Olen jo pidempään miettinyt tuota hoitoa, mutta en ole vielä uskaltanut varata aikaa ihoni reagoidessa yleensä kaikkeen ns. epätavalliseen. Mutta nyt rohkaistuin kun kerroit, ettei herkkä ihosi ole hoidosta suuttunut (toki jokaisen iho on omanlaisensa, mutta helpottavaa tietää, että ainakin sinulle hoito sopii).

  VastaaPoista
 27. Ihanaa olisi päästä tätä hoitoa testaamaan.

  pipsa2009@windowslive.com

  VastaaPoista
 28. Kahdella arvalla mukana. Tämä tulisi iholleni tarpeeseen!
  anne.puumala@anvianet.fi

  VastaaPoista
 29. Mukana tottakai! Ikinä ei arpaonni suosi mutta toiveikkaana yrirän jälleen kun palkinto on näin kiva,t.Minnimari

  VastaaPoista
 30. Yhdellä arvalla mukana! :)
  minea.mariella@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Taltuttaisikohan tämä hoito vähän väliä leukaani ilmestyvät näpyt? Olisi kiva kokeilla. Osallistun yhdellä arvalla. /Seida

  VastaaPoista
 32. Freesaus olisi tarpeen, juurikin ihmeellisiä ihon alaisia pieniä paukamiakin tullut. Enviro blogitilaisuudessa olin ja tuolla on muutama testituote, en ole vaan vielä aloittanut testausta. :)

  Arvonnassa kaikilla kolmella arvalla mukana.

  Tiia

  tiia68@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Tuota haluan kokeilla, mukana! -Henna

  VastaaPoista
 34. Yhdellä arvalla mukana :)
  kirsim40@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Yhdellä arvalla mukaan kiitos.

  VastaaPoista
 36. Kahdella arvalla mukana!

  Laura ahaurinko@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Tätä olisi kyllä kiva kokeilla! Kolmella arvalla mukana :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Kolmella arvalla mukana!!! Terv.ingrid

  VastaaPoista
 39. Olisipa ajankohtainen ja tarpeellinen palkinto... Yhdellä arvalla mukana. -Kami-

  VastaaPoista
 40. Olen pitkään halunnut kokeilla Hydrafacialia, joten todellakin osallistun arvontaan :) t. Rensu (rensu72@gmail.com)

  VastaaPoista
 41. Mielenkiintoinen arvonta, yhdellä mukana.
  heli.mikkola@elisanet.fi

  VastaaPoista
 42. Osallistunut yhdellä arvalla :)
  Sonnjan_@hotmail.com

  VastaaPoista
 43. Tuota ihoni todella tarvitsisi! Yhdellä arvalla mukana. T. Salla

  VastaaPoista
 44. Hoidon tarpeessa täälläkin. Siis yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 45. Kiitos mukava arvonta. Yhdellä arvalla mukana. T. Merja

  VastaaPoista
 46. Hoito tekisi hyvää tämänkin mamman iholle! Yhdellä arvalla mukaan.

  VastaaPoista
 47. Mukana hienossa arvonnassa, yhdellä arvalla. T: Cessia

  VastaaPoista
 48. Kuulostaa ihanalta hoidolta. Osallistun kahdella arvalla. Sirpa

  VastaaPoista
 49. 3 arpaa :)

  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 50. Kuulostaa hyvältä, osallistun:) T. Sinny

  VastaaPoista
 51. Mukana yhdellä arvalla, tarvetta täälläkin olisi.

  VastaaPoista
 52. Osallustun kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 53. Mukana yhdellä arvalla. - SuviA

  VastaaPoista
 54. Kiinnostaisi kokeilla, tehoaisiko hoito minunkin umpikomedoihini! Terv. M (prunellax ät yahoo.com)

  VastaaPoista
 55. Mukana arvonnassa. Terkuin Anne-Carina

  VastaaPoista
 56. En ole ollut (ehkä koskaan?) kunnon kasvonpuhdistuksessa, että mukana ollaan! :) ps. Hauskaa koulusyksyä! Ja jos tulee musatunneilta jotain superideoita, niin kuulen niistä mieluusti..
  sipsi@iki.fi

  VastaaPoista
 57. Ihan pakko osallistua! Kuulostaa hyvältä näin kesän jälkeen :)
  Annukka

  VastaaPoista
 58. Ihanaa, kyllä kelpaisi kasvojenpuhdistus, se on ollut to do -listallla jo pitkään, mutta en ole raaskinut rahaa siihen vielä laittaa, opiskelijan budjettiin tekee moinen melkoisen lommon!

  VastaaPoista
 59. Yhdellä arvalla mukana!
  -H

  leevilotta(at)luukku.com

  VastaaPoista
 60. Kahdella arvalla mukana! Ihonpuhdistus olisi todella paikallaan!!!!

  Minnajii
  mintsu29@hotmail.com

  VastaaPoista
 61. Mukana kolmella arvalla :)

  Oman katon alla / tuulankoti (at) hotmail.fi

  VastaaPoista
 62. Tunnen mikrohionnan, mutta tämä HydraFacial on ihan uutta joten ehdottomasti mukana arvonnassa! =)

  maarit.lahti@welho.com

  VastaaPoista
 63. Kesän muistoja kasvoilla, aurinkoa, tuulta, sadetta, hymyjä. Yhdellä arvalla mukana.
  martta.martta@luukku.com

  VastaaPoista
 64. Kuulostaapa todella mielenkiintoiselta! Olisi aivan ihana päästä kokeilemaan kyseistä hoitoa!!! Edellisestä kasvohoidosta on liian pitkä aika :( Tulisi enemmän kuin tarpeeseen!!!! :) Yhdellä arvalla olen mukana!
  anna_hytonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 65. Kiitos mielenkiintoisesta ja informatiivisesta arvonnasta. Tätä hoitoa pitää ehdottomasti kokeilla. Yhdellä arvalla olen mukana.
  Minna

  VastaaPoista
 66. Kolmella arvalla messissä :-)

  VastaaPoista
 67. Yhdellä arvalla mukana
  Marvu954@hotmail.com

  VastaaPoista
 68. Kivaan arvontaan mukaan kahdella fb:ssä nimellä oh. paperitypy ät hotmail.com

  VastaaPoista
 69. Ihana arvonta! Yhdellä arvalla mukana.
  kirsihmikkonen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 70. Mukana, kesän jälkeen iho kaipaa tehohoitoa.
  jonna.paakkonen@gmail.com

  VastaaPoista
 71. Todella ihana voitto tässä arvonnassa. Minun rasvoittuva ihoni todellakin kaipaisi kunnon puhdistusta.
  Yhdellä arvalla mukana.

  Lea Espoosta

  VastaaPoista
 72. Aivan mahtava arvonta, ehdottomasti mukana (2 arpaa)!
  t. Kirsikka

  VastaaPoista
 73. Erittäin mielenkiintoinen hoito. Mukana olen (2 arpaa)!
  T. Paula Maarit

  VastaaPoista
 74. Kahdella mukaan arvontaan, olen Fb-tykkäilijå. Onpa todella tehokkaan ja ainutlaatuisen tuntuinen hoito.
  t. Nelliina
  nelliina at yahoo.com

  VastaaPoista
 75. Mukaan kolmella arvalla =).
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 76. Ihana arvonta! Kahdella mukana. Kiitos kivoista asuvinkeistä.

  VastaaPoista
 77. Mukana kahdella arvalla. Minde

  VastaaPoista
 78. Kahdella mukana! Reetta valkoisesta talosta <3

  VastaaPoista
 79. Mukana kahdella arvalla. Peukut pystyyn :)
  tiinperk@gmail.com

  VastaaPoista
 80. Mukana arvonnassa!

  selkee1@gmail.com

  VastaaPoista
 81. Pilvi mukana arvonnassa, yksi arpa. :)

  kesa_usva at yahoo.com

  VastaaPoista
 82. Uu! Osallistun!
  evela.luna@gmail.com

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.