Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

21.8.2015

Mos Moshin mustat farkutKaunista perjantain myöhäisiltaa! Täällä ollaan ihan fiiliksissä viikonlopusta. Takana on ensimmäinen kokonainen opetusviikko. Talo on siivottu, kukat kasteltu. Ja edessä kaksi lämmintä, aurinkoista päivää. Luvassa grilliruokaa, lekottelua, lukemista ja lenkki iltasaunoineen. Ihan täydellistä. Jospa sunnuntaina saisi aikaiseksi käydä vaikkapa eteläisessä Helsingissä.

Asukuvat napattiin illansuussa. Ja kyllä, näette oikein, t-paitani on ryppyinen. En jaksanut alkaa sitä silittää, vaan annoin laiskasti olla. Ei se nyt niin pahalta näytä rentojen farkkujen kanssa.Uudet boyfriendfarkut...ovat ihanat! Sain ne DOTS...:ista. Merkki on Mos Mosh, ja mallin nimi Bradford. Kangas on tuhtia denimiä, ei siis ihan joka selluliitinmutka näy. Syksymmällä ajattelin yhdistää näihin töihin bootsit ja skarpin kauluspaidan, vapaalla rennon neuleen. Tai sitten toisinpäin, pukeudun usein vapaalla vähän "paremmin", kun töissä ei usein voi.

T-paita on Zaran, vyö Abron, korkkarit Guessin, aurinkolasit vanhat RayBanit.


jeans Mos Mosh / t-shirt Zara
heels Guess / sunnies RayBan
belt Abro (from Nectarine)


Nyt kaipaisin sarjavinkkejä! Iltaisin on kiva pitää minimaratoneja hyvistä sarjoista. Viimeksi katsoimme The Blacklistin ensimmäisen kauden, ja se oli huikean hyvä! Toista odotellessa... Eli jos tiedät jonkun jännän, koukuttavan sarjan, niin pliis, vinkkaa!

Ja hei, huomenna arvotaan, mutta vielä ehdit osallistua täältä.

Kaunista iltaa!

Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa ja Instagramissa
*linkit mainoksia

8 kommenttia:

 1. The Fall, Bloodline, Jälkiä jättämättä, Silta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. The Fall ja Bloodline vaikuttivat mielenkiintoisilta, kiitos!!! Silta ei tiiäkkö kolahtanut minuun ollenkaan!

   Poista
 2. Mari,
  Tanskalainen The killing on koukuttava.

  VastaaPoista
 3. Katsotko poliisisarjoja? Luther ja MI5. MI5 saattaa olla nimellä Spooks (Netflix). Molemmat on tulleet Suomessakin, mutta ellet ole katsonut :). Sitten mä olen katsonut HBO:lta Black Sailsit...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastan Black Sails-sarjaa!!! Niin odotan kolmatta kautta! Saattaisit muuten tykätä Turn-sarjasta, myös HBO! Katson poliisisarjoja, varsinkin, jos niissä on agentteja, heheheh...

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.