Mos Moshin mustat farkut

Kaunista perjantain myöhäisiltaa! Täällä ollaan ihan fiiliksissä viikonlopusta. Takana on ensimmäinen kokonainen opetusviikko. Talo on siivottu, kukat kasteltu. Ja edessä kaksi lämmintä, aurinkoista päivää. Luvassa grilliruokaa, lekottelua, lukemista ja lenkki iltasaunoineen. Ihan täydellistä. Jospa sunnuntaina saisi aikaiseksi käydä vaikkapa eteläisessä Helsingissä.

Asukuvat napattiin illansuussa. Ja kyllä, näette oikein, t-paitani on ryppyinen. En jaksanut alkaa sitä silittää, vaan annoin laiskasti olla. Ei se nyt niin pahalta näytä rentojen farkkujen kanssa.

Uudet boyfriendfarkut…ovat ihanat! Sain ne DOTS…:ista. Merkki on Mos Mosh, ja mallin nimi Bradford. Kangas on tuhtia denimiä, ei siis ihan joka selluliitinmutka näy. Syksymmällä ajattelin yhdistää näihin töihin bootsit ja skarpin kauluspaidan, vapaalla rennon neuleen. Tai sitten toisinpäin, pukeudun usein vapaalla vähän ”paremmin”, kun töissä ei usein voi.T-paita on Zaran, vyö Abron, korkkarit Guessin, aurinkolasit vanhat RayBanit.

jeans Mos Mosh / t-shirt Zara

heels Guess / sunnies RayBan
belt Abro (from Nectarine)

Nyt kaipaisin sarjavinkkejä! Iltaisin on kiva pitää minimaratoneja hyvistä sarjoista. Viimeksi katsoimme The Blacklistin ensimmäisen kauden, ja se oli huikean hyvä! Toista odotellessa… Eli jos tiedät jonkun jännän, koukuttavan sarjan, niin pliis, vinkkaa!

Ja hei, huomenna arvotaan, mutta vielä ehdit osallistua täältä.

Kaunista iltaa!

Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa ja Instagramissa

*linkit mainoksia

Share:

8 Comments

 1. Anonyymi
  21/08/2015 / 7:21 pm

  Breaking Bad

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  21/08/2015 / 7:48 pm

  Kiitti, ehkä vähän turhan raju… 😉

 3. Anonyymi
  22/08/2015 / 6:08 am

  The Fall, Bloodline, Jälkiä jättämättä, Silta.

 4. Anonyymi
  22/08/2015 / 1:41 pm

  Mari,Tanskalainen The killing on koukuttava.

 5. Heli V
  23/08/2015 / 1:21 pm

  Katsotko poliisisarjoja? Luther ja MI5. MI5 saattaa olla nimellä Spooks (Netflix). Molemmat on tulleet Suomessakin, mutta ellet ole katsonut :). Sitten mä olen katsonut HBO:lta Black Sailsit…

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  24/08/2015 / 1:31 pm

  The Fall ja Bloodline vaikuttivat mielenkiintoisilta, kiitos!!! Silta ei tiiäkkö kolahtanut minuun ollenkaan!

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  24/08/2015 / 1:31 pm

  Oho, siinäpä kevyt nimi! Pitääpä tutustua tuohonkin.

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  24/08/2015 / 1:33 pm

  Mä rakastan Black Sails-sarjaa!!! Niin odotan kolmatta kautta! Saattaisit muuten tykätä Turn-sarjasta, myös HBO! Katson poliisisarjoja, varsinkin, jos niissä on agentteja, heheheh…

Vastaa