Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

16.8.2015

Must-hankinta: herrainkenkä

Tämän syksyn ehdoton ykköshankintani on pari herrainkenkiä. Töissähän olen kopsutellut jo monet vuodet Kennel & Schmengerin viiden sentin koroilla. Ihan matalat kengät eivät ole makuuni, mutta liian korkeitakaan ei voi käyttää töissä.

Vaatehuoneen hyllyllä odottaa kyllä pari aika ihana pari - burgundinpunaiset herrainkengät, joissa on aika makeet korot... Aion yhdistää ne paitsi suoriin housuihin, myös villakangasshortseihin, culottes-housuihin ja nahkahameeseen. Ja aina mustat peittävät sukkahousut alle - se on omaa tyyliäni.

Töihin olisi silti kiva saada vielä uudet, sillä ne vanhat alkavat olla tiensä päässä. Zalandon* valikoimissa on todella kivoja. Itsehän katselen vähintään kuuden sentin koroilla varustettuja... Muuten, ei kannata vierastaa pientä platoa kengässä. Kävely kaduilla on pehmeämpää, ja vaikka on korkoa, plato nielaisee siitä sen sentin, puolitoista. Aika monessa mallissa on myös kunnon paksu pohja, mikä sopii meikäläisten syysilmoihin tosi hyvin.

Ja voihan kengällä leikitelläkin! Ja pitäisikin! Metallilta hohtava kenkä on taatusti erilainen. Samoin näin eräällä naisella skarpin mustan asun kanssa hurmaavat, alemmassa kollaasissa olevat Lola Ramonat. Olen ihan varma, että sen varmantyylikkään ulkokuoren alla on leikkisä mieli!


1. Maripé  2. Maripé 3. Kiomi 4. Clarks (suosikki!!!) 5. Mint and Berry (myös lakeri)1. Divine Factory 2. Pier One (myös musta) 3. Lola Ramona
4. Gabor (myös lakeri) 5. Kiomi


Mukavaa sunnuntaita!

Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa ja Instagramissa


*linkit mainoksia

12 kommenttia:

 1. Ihania monet! Oikein odotan, että saan vetäistä jalkaani Wolfordin paksut mustat sukkahousut:)

  VastaaPoista
 2. Ostin Berliinistä herrainkengät, kun edelliset tulivat kertakaikkiaan tiensä päähän. Monikäyttöiset popot, sopivat moneen asuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, tuovat kivan maskuliinisen viban naisellisiin asuihin!

   Poista
 3. Juu, herrainkengät ovat ostoslistalla täälläkin. Omaan makuun - ja jalkaan (!) sopivat. Se on aina vaan niin pienestä kiinni, onko joku merkki omaan jalkaan sopiva. Nykyiset Pianot ovat palvelleet jo usean vuoden: korkeasta korosta huolimatta mukavat jalassa.
  Mukavaa alkavaa viikkoa - nautitaan säistä!
  T. Aija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piano on ihan loistava, onkohan sitä vielä? Ja vaikka on korkoa, lesti oli tosi hyvä. Gabor sopii omaan jalkaani hyvin myös.

   No nyt kelpaa säiden puolesta - ehtisipä vain ulos... ; )

   Poista
 4. Kuvan Clarksit myös minun suosikkini. Omistan merkiltä mustat ehkä enemmän "Maija Poppas"- tyyliset vastaavat popot. Kovassa käytössä ovat olleet ja passaavat mukavasti jalkaani. Taidan metsästää nuo kuvan ihanuudet jostain ja ehdottomasti peittävät sukat...ja Katan mainitsemat Wolfordit a-luokkaa. Kestävät käytössä ja pesussa niin hyvin, että hintakaan ei hirvitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ja Clarksit ovat toiset, joissa on tosi hyvä lesti, Gaborin lisäksi. Niin moni kehuu Wolfordeja, että pakko niihin on varmaan satsata!

   Poista
 5. Kiitos ei herrainkengille:) Tykkään naisellisista kengistä tai ballerinoista.
  En ikimaailmassa laittaisi tuollaisia jalkaani.

  Nainen 51v

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut hei äläs! Naisellisiin helmoihin tai culottes-housuihin saa tosi hyvän twistin mustilla, korollisilla herrainkengillä. Kokeilepa ja yllätyt : )

   Poista
 6. Joku tilas nuo Gabori... ;D

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.