Nectarinen syysuutta 1/2 – neuleet

Tein ensimmäisen juttuni Nectarinesta, kun blogini oli ollut pystyssä kolme kuukautta. Liikkeen kantis olen ollut vuodesta -94, eli aika kauan! Joka syksyinen iloni on ollut käydä kuvaamassa liikkeen sesongin uutuuksia, ja syksy on minulle vuoden kohokohta. Kuvia tuli vaatepuolelta sen verran paljon, että postauksia tulee kaksi. Ensimmäisenä ihastellaan liikkeen yleisilmettä ja syksyn parasta antia ja varmastikin meidän useimpien lempijuttuja, eli neuleita.

Värien yleisilme on tänä syksynä rauhallinen, on paljon harmaata, ruskeita, sinistä, luonnonvalkoista, ja väripilkkuna fuksianpunainen. Neuleiden tekstuuri sen sijaan leikittelee pinnoilla ja tekstuureilla. Hapsut ovat edelleen ponchoissa mukana. Linja on kauttaaltaan laskeutuvaa ja väljää, mutta myös muhkeaa ja ylisuurta. Paksu villaneuletakki on ihan must hankinta syksyyn, ja sillä tarkenee viileät alkusyksyn aamut. Merino on ohutta, kashmir ylellistä, pörröneule rento ja kutsuva.

Repeatin ponchon malli on jo klassikko.

Ikkunan pistaasinvihreä neule kiinnitti heti huomioni…

…ja sitä piti kokeilla. Merkki on No Man’s Land. Värin on aivan Super, ja sopii syksynaisen värikarttaan.

Peruskashmirit Repeatilta… Laukku Abron.

Värejä mielivä löytää kyllä etsimänsä. Kaunis punainen on loistovalinta syksyyn ja sopii monen värin pariksi.

Ikkunan värimaailma vetoaa meikäläiseen…

Ikkunassa olevan neuletakin pintaa.

Repeatin merinoneule suorastaan huusi nimeäni. Katsokaapa, miten kiva se on myös takaa.

Kun iho on vielä vähän päivettynyt, kauniit vaaleanpunaiset ja nuden sävyt näyttävät pehmeiltä ja saavat ihon hehkumaan.

Repeatin neuletakissa on todella kaunis liukuvärjäys.

Leokuvioinen pusero ei ole liian raffi, kun päällä on pehmeä, ylisuuri neuletakki. Nastavyö antaa vähän rokkia kokonaisuuteen.

Myöhemmin tällä viikolla kuvia paidoista, takeista ja asusteista!

Ihanaa viikonaloitusta jokaiselle!

Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa ja Instagramissa

Share:

8 Comments

 1. Leena
  31/08/2015 / 2:40 pm

  Aivan mahtavia jutskia. Tuo pistaasinvihreä näyttää todella hienolta ja leo-kuvioisen rusettipaidan tarvitsisin oikeasti. Miksi asun Turun kupeessa, miksen lähempänä Nectarinea? Haaa…pitänee tehdä ostosmatka…..

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  31/08/2015 / 3:22 pm

  No eihän Turusta ajele kuin puolitoista tuntia Helsinkiin, ihan loistava syy tulla viettämään vaikkapa lauantaita stadiin! Pistaasinvihreän neuletakin väri ei tule kuvissa ihan oikeuksiinsa, luonnossa ihan Super!

 3. -anu-
  31/08/2015 / 4:13 pm

  Onpas ihania, voisin kotiuttaa nuo kaikki eikä tarttis kertaakaan talven aikana miettiä, mitä laittaa päällensä töihin, ainoan esteen taitaa asettaa tuo tilipussi…

 4. Mapsi
  31/08/2015 / 6:52 pm

  Ihan mahtavia taas kaikki! Ehkä tuollainen Repeatin poncho pitäis hankkia… tai sitten sellainen muhkea neuletakki. Niin ja poolo…ja ja ja… vaikka mitä! Onneksi tulen Hkiin ensi viikolla, jos vaikka ehtisi piipahtaa Nectarinessa 🙂

 5. Vihreatniityt
  31/08/2015 / 9:08 pm

  Ihania värejä. Osaisinkohan neuloa tuollaisen ylisuuren villatakin? Käyppä kurkkaamassa blogiani, Sinulle on siellä haaste.

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  02/09/2015 / 5:25 pm

  No niin voisin minäkin, voisin asua neuleessa koko talven.

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  02/09/2015 / 5:25 pm

  Laita viestiä, ehditkö käydä!!

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  02/09/2015 / 5:26 pm

  Kiitos! Meen just NYT katsomaan!

Vastaa