Silkkipusero ja korot

Viikonloppu alkaa huomenna, ja saamme pitkästä aikaa vanhempani kylään, ihanaa! Siksi tänään rutistetaan pieni viikkosiivous, sillä onhan se ihana aloittaa viikonloppu puhtaassa ja raikkaassa kodissa. Olen jo miettinyt ruokalistoja, sillä haluan hemmotella heitä oikein hyvällä ruualla.

Millaisia asukuvia tulee, kun kohde on hikinen, nälkäinen, väsynyt, tukka liiskassa ja meikit levinneet silmien alle. No just sellaisia. Eli pyydetään kuvaaja seisomaan pöydälle ja feikataan pirteä ilme 😉 Voi tätä vanhuutta…

Paita on viime marraskuussa saatu silkki-ihanuus DAY Birger & Mikkelsenin agentuurilta, Selected Brands Finlandilta. Kuten tiedätte, DAY on yksi lempparimerkkejäni. Paituli on näihin ilmoihin just passeli, ilmava ja ihana. Malliltaan se on tosi väljä, mutta sopii mielestäni kivasti Zaran luottohousujeni kanssa. Tänään kopsuttelin koroissa, Unisat jalassa jaksaa koko päivän.

silk blouse DAY Birger & Mikkelsen (sponsored)

pants Zara / heels Unisa / bracelet Stylesnob

watch Daniel Wellington

Ihanaa torstaita kaikille, ja viikonlopun odotusta. It´s almost here!

Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa ja Instagramissa

Share:

12 Comments

 1. Anonyymi
  27/08/2015 / 5:21 pm

  Ihana kokonaisuus. Psst. Joko olet käynyt tutkailemassa Nectarinen kenkämaailman? Ah mitä ihanuuksia…-jaana-

 2. Leena
  27/08/2015 / 5:45 pm

  Meillä oli myös tapana kestitä vanhempian usein. Arvostivat ruokailua koko perheen kesken, kaikki 4 poikaamme ja me aikuiset. Haikeana muistan tuota aikaa. Isäni kuoli 4 vuotta sitten ja äitini odottelee vuoroaan hoivakodissa erittäin huonona. Huomaan, että olet ikävöinyt omia vanhempiasi ja aiotte hemmotella heitä ja viettää aikaa yhdessä. Toivotan teille kaunista viikonloppua.

 3. Haveaniceday1
  27/08/2015 / 7:33 pm

  Kaunis pusero. Minun äitini on paraikaa meillä vierailulla ja palaa kotiin vasta sunnuntaina 🙂

 4. Anonyymi
  28/08/2015 / 5:05 am

  Olin vetäistä aamukahvin väärään kurkkuun, kun avasin blogisi – ihan samantyylisen puseron ostin juuri viime viikolla, samat värit ja väljä malli, mulla vain vajaamittaiset hihat eikä vetskaria takana. Ajattelin, että siinä on kiva pusero kapoisten mustien housujen tai hameen pariksi. Ihanalta näyttää ylläsi! Vaatemaku meillä näköjään käy todellakin yksiin! Ihanaa, että vanhempasi ovat vielä hyväkuntoisia ja virkeitä ja voit nauttia heidän seurastaan. Omat vanhempani kuolivat suhteellisen nuorina, isä 57-vuotiaana ja äiti 61-vuotiaana. Isäni kuolemasta on 28 vuotta ja äitini 23 vuotta. Itse olin tuolloin vasta aloittelemassa työelämää. Olen aina viihtynyt vanhempien ihmisten seurassa ja olen surrut sitä, etten saanut pitää vanhempiani sen kauempaa. Onneksi erään hyvän ystävättäreni äiti on "adoptoinut" minut ja kohtelee minua kuin omaa tytärtään, hänen luonaan vierailen usein. Oikein mukavaa viikonloppua! T: Ansu

 5. Veera / Blond Boulevard
  28/08/2015 / 7:14 am

  Höpö höpö, näytät tosi freshiltä – kuten aina. Aurinkoista ja ihanaa viikonloppua sinne! <3

 6. Lady of The Mess
  28/08/2015 / 8:43 am

  Pusero on ihana – ja niin on koko asukin.Ja hyvin on feikattu – enpä kuvista löytänyt etsimälläkään noita luettelemiasi juttuja;)Ihanaa viikonloppua vanhempian kanssa <3

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  30/08/2015 / 12:52 pm

  No kävin perjantaina, oli tullut joitain ihan perusjuttuja jo. Olen kyllä nänyt valokuvat ja tiedän mitä ihanuuksia on tulossa!!

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  30/08/2015 / 12:54 pm

  Kyllä oli kiva saada heidät meille pitkästä aikaa. Meidänkin perhe (vanhempani ja veljeni sakki) arvostaa yhdessä syömistä, ja tykätään viettää aikaa syöden ja jutustellen. Olen pahoillani äitisi vuoksi. Tiedämme kaikki toki, että se kuuluu elämään, mutta kun se kohdalle sattuu, on silti vaikeaa ja raskasta. Toivottavasti hyvät muistot ovat tukenasi ja saat niistä voimaa. Hyvää alkavaa viikkoa, Leena!

 9. Marjukka / Fab Forty Something
  30/08/2015 / 12:55 pm

  Kiitos! Ihanaa viikonloppua teille!

 10. Marjukka / Fab Forty Something
  30/08/2015 / 12:57 pm

  Täh – nyt mua kiinnostaa tosissaan, millainen Ansu on, kun ollaan selvästi tyylisiskokset!! Asutko pk-seudulla? Mulle on nimittäin tulossa ensi kuussa lukijailta (kerron ensi viikolla missä), sun pitää ehdottomasti tulla moikkaamaan!!Olet menettänyt vanhempasi nuorena – varmasti ole raskasta aikaa. Onneksi sinulla on "adoptioäiti"! Samoin sinulle!

 11. Marjukka / Fab Forty Something
  30/08/2015 / 12:57 pm

  Kiitos samoin ja onnea uudelle blogille!

 12. Marjukka / Fab Forty Something
  30/08/2015 / 12:58 pm

  Kiitos Ladysein! Saatiin rakeita oikein kunnolla, kun oltiin syömässä…

Vastaa