Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

10.9.2015

Kunpa pääsisi vähän tuulettumaanHei arjesta. Nyt se pyörii täysillä meillä kaikilla. Muutaman viikon kun ajelee kodin ja työpaikan väliä, tulee sellainen olo, että tarttis jotain hauskaa tehdä. (Ylihuominen sattuu olemaan vielä työpäiväkin.) Kaikenlaista blogihäppeninkiä on meneillään, mutta täytyy kyllä tunnustaa, että olen äärimmäisen laiska lähtemään töiden jälkeen kaupunkiin. Täältä meiltä kun aina pitää tosissaan lähteä, ja ilta on lyhyt. Niin hauskaa kuin se olisikin, niin arkirealismi vie voiton. Ensi viikolla on kuitenkin suunnitteilla pari mukavaa juttua, jospa niihin pääsisi.

Kuvassa on nyt asu, jonka mieluusti pukisin päälle jonnekin mukavaan tapahtumaan. Jalkaan tuunatut housut ja korkkarit. Kevyt, väljä neule on kiva kaveri, kaulaan lempikaulakoru ja käteen pieni pussukka. Huomaatteko, että piilottelen oikeaa kättäni pussukan takana? Juu, hieno lakkaus pysyi päivän, ja sitten kitaran- ja mandoliininsoitto vei lakoista puolet...

knit and shorts Zara / pumps MICHAEL Michael Kors
pochette and necklace DAY Birger & Mikkelsen
 watch Emporio Armani / bracelet Mulberry


Miten te katkaisette arkea? Käyttekö jossain yönylimatkalla vai riittääkö iltalenkki eri maisemissa?

Torstai on toivoa täynnä, joten toiveikasta iltaa!

12 kommenttia:

 1. Hyvin piiloteltu, haha! ;) Mulla sama fiilis, ja siksi onkin ihana suunnata huomenna vähän blogihömpöttelemään keskustaan. :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä hömpötellään ensi viikolla samoissa tilaisuuksissa? Kiitos samoin sulle!

   Poista
 2. Joskus tosiaan on kiva päästä "ulos", liian harvoin tulee käytyä.. Minulla on kaikki paikat vielä ihan lähellä, joten siitä ei ainakaan ole kiinni, laiskuutta.... Syksyksi on kyllä kaikkea kivaa suunnitteilla eli pitää vaan ottaa itseä niskasta kiinni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnittelukin jo itsessään on kivaa - tyyliin "kaikki mahdollista". Saapa vaan nähdä, onnistuuko toteuttaa!

   Poista
 3. Täällä toinen, joka ei viikolla lähde mielellään mihinkään. Töissä on juuri nyt niin kova kiire, että kun sieltä lähden olen ihan puhki. Illat meni vuosia poikia harrastuksiin kuskatessa. Nyt se on helpottanut. Minulle riittää viikolla se, että lähden pitkälle kävelylenkille ja mielellään vähän kauemmaksi. Nämä kotikadut kun ovat jo liiankin tutut.
  Myös pilatestunti katkaisee viikon mukavasti. Viikonloppuna lähden ulos ihan mielelläni, koska silloin ei ole kiire mihinkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkoilu on kyllä ihan loistava keino nollata päätä! Mä tulen siinä ihan superlaiskaksi syksyisin. Viikonloppuna toisaan on kiva lähteä jonnekin, heti, kun on saanut nukuttua pitkään.

   Poista
 4. Tunnistan niin tuon mukavuudenhalun ja vaihtelunhalun välisen jännitteen. :-)

  Nyt lähiviikonloppuina on onneksi saatua järjestettyä ohjelmaa Tallinnan-reissun, aikuisten illanvieton (lapset hoitoon) ja stand up -illan merkeissä. On niin kiva, kun saa aikaiseksi järkättyä jotakin! Toisaalta jos liian usein on ohjelmaa, tuntuu viikonloppu ihan vain kotonakin ihanalta.

  Oikein mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa tosi mukavalta! Talliinnaa kauemmas ei tosiaan tarvitse lähteä, jotta saa todellisen irtioton! Mä meinaan kans syyslomalla Tallinnaa. Vietäpä ihana ja rentouttava viikonloppu!

   Poista
 5. Arjen ja vkonlopun kauniit syyspäivät ovat niiin ihania, etten halua niitä väsymyksellä pilata. Siksipä en juurikaan poikkea polulta enkä venytä iltoja ylimääräisellä rimpsalla. Koti lapsen paras paikka,sanoi Hipsuvarvaskin ;).
  Näytätpä raikkaalta "snikkerseissä". Harvalle ne istuvat noin hienosti...ikään kuin "kepeästi".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt alkaakin se syksyn kaunein aika, kun ruska on kohta. Toisaalta menot piristävät, kun näkee tuttuja, toisaalta väsyttävät, koska nukkumaanmeno venyy...
   Hipsuvarvas oli ihan oikeassa! Kiitos kovasti!

   Poista
 6. Arki kulkee juuri tuota rataa, ja aivan liian harvoin jaksaa lähteä arki-iltana minnekään. Kiva asu, toivottavasti sille on lähiaikoina käyttöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ei oikein jaksa, vaikka mieli tekisi. Mulla on päivät sellaista kiitoa, että kummasti hillitsee menohaluja. Ihanaa perjantai-iltaa!

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.