Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

9.9.2015

Repeatin kevät ja kesä 2016Syys tekee tuloa tosissan, mutta showroomeilla pyörivät jo ensi kevään ostot! Ihan hurja ajatus, mutta niin se menee.

Kävin toissa perjantaina ABA Companyn showroomilla tutustumassa Repeatin kevään ja kesän mallistoon, kiitos Eckertin Harrille, joka todella tuntee kashmirit!. Eipä tarvinnut pettyä tälläkään kertaa, sillä mallistossa oli niitä kaikkia elementtejä, joita Repeatissa pidän: laatua, yksinkertaisuutta, kauniita leikkauksia, kivoja yksityiskohtia. Malliston värit ovat aika hillittyjä, niistä suomalainen pitää ja niitä ostetaan. Jo lokakuussa kauppoihin tulevat syksyn piristyksenä kirkkaat oranssit!

Ja sitten kuvasaldoa: Paidat ovat keveitä, linjoiltaan laskeutuvia kauniine yksityiskohtineen.Laskeutuva, pehmeän vaaleanpunainen neule on loistopari vaikkapa kapeiden housujen kanssa.Rakastan venepääntieneuleita. Sivussa oli hauska halkio. Nämä ovat juuri niitä kivoja yksityiskohtia, joista pidän paljon.

Pienikuosiset paidat sopivat hyvin yksivärisen alaosan kanssa.

Hillityt värit ovat kauniita ja aikaa kestäviä!Neuleessa on silkkinen alaosa.Onneksi hapsukausi ei ole vielä ohi!Valkoisen, hapsureunaisen neuleen kaunis väri ja tekstuuri ei tule kuvassa valitettavasti esiin, mutta tämä oli ehdoton suosikkini!Rento ja leveä kimonohinainen neule oli kaunis.Lisää hapsua ja valuvia linjoja.Boheemi paita oli upea tupsunyöreineen!Yksityiskohtaa neuleesta...Valikoimissa oli myös mekkoja - kaunis tummansininen olisi loistava valinta töihin.Poncho sopii niin syksyyn kuin kevääseenkin.Toinen suosikki, reilu puuvillainen neuletakki!Vaikka kevät on viel kaukana, kysynpä silti suosikkiasi?

Mukavaa iltaa!

12 kommenttia:

 1. Vain kaksi sanaa, kaunista, ihanaa.
  -Vuokko

  VastaaPoista
 2. Kimonohihainen ja tummansininen mekko. Molemmat ottaisin.

  -jaana-

  VastaaPoista
 3. Ihania neuleita, melkein jo odottaa viileämpää.. :)

  VastaaPoista
 4. Ihania, ihania! Ja nyt täytyykin käydä kurkistamassa sinun kevään postauksia, joissa oli tämän syksyn ihanuuksia. Sieltä on pari juttua jäänyt kummittelemaan mieleeni.

  VastaaPoista
 5. UUIII!!! Ihan kaikki kelpaisi, mutta jos suosikki tai suosikit pitäisi valita, niin tykästyin alimman kuvan puuvillaneuleeseen ja napilliseen venepääntieneuleeseen. Kauniita kaikki, ja kävisivät hyvin syksyynkin :)

  VastaaPoista
 6. Eipä ole taaskaan tullut kommentti perille :( mutta poncho vei siis sydämen

  VastaaPoista
 7. Mä voisin sitten olla se, joka ottaa oranssia! Mun persoonaan ja "väritykseen" sopii värikkäämpi ja lämminsävyinen. Vähän niin kuin ruska ;)
  Ihanaa loppuviikkoa! T. Aija

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.