Syksyn paksut neuletakit

Jos minulta kysytään, syksyn ykkösvaate omassa vaatekaapissani on paksu neuletakki. Ja öh -niitähän ei voi olla liikaa, vai voiko?

Zalandon* valikoimissa on ihan huippujuttuja. Monissa malleissa on tarjolla useita värejä. Lempparini valikoimista on tämä harmaa InWearin neuletakki, jonka sain muuten Doppwomanilta raitaisena. Ihan huippukevyt ja ihana päällä. Väreissäkin on valinnanvaraa. Suloinen paksu neule on Khujon.

Jos haluaa satsata, on by Malene Birgerin vaaleanpunaharmaa hyvä valinta – takki kestää hyvänä vuosikaudet. Repeatin ponchoneuleella ei voi mennä myöskään pieleen. Alhaalla etnissävytteinen neule on Khujon, paksu ribbitakki G-Starin.

Neuleiden pinnoilla leikitellään. Buklee on myös hauskannäköinen. Mustameleerattu takki mbyM, viitta upea Baum &b Pferdgarten (toinen suosikki!), harmaa bukleeneuletakki Espritin (ihana stailaus!) ja kamelinvärinen shaalikaulustakki Polo Ralph Laurenin.

Vaaleanpunainen sopii hyvin syksyyn, takki American Vintage. Harmaa neuletakki ei pääse pienessä kuvassa oikeuksiinsa, Samsoe & Samsoe. Tummanharmaa viittaneule Polo Ralph Laurenin ja lila moneen sopiva neuletakki Denim & Supply, Ralph Laurenin eräs merkki.

Joko tekee mieli pukeutua villaan?

Mukavaa maanantaita!

*linkit mainoksia

Share:

8 Comments

 1. Leena
  07/09/2015 / 7:43 am

  Villatakki (tai liivi) on helppo vaate yhdistää ja alle voi pukea monen moisia paitoja ( vanhemmatkin näyttävät uudenlaisilta). Omistan aika monta…hih.

  • Marjukka / Fab Forty Something
   07/09/2015 / 3:06 pm

   Just näin! Paitoja, mekkoja, toppeja, you name it!

 2. Anonyymi
  07/09/2015 / 1:41 pm

  Lämpimät villatakit ja neuleet ovat syksyn turvavaatteita. Eikö sinulla ole melkein samanlainen harmaa neuletakki Second Femalelta kuin tuo InWearin neuletakki? Ihastuin nimittäin siihen nähtyäni sen sinulla (?) ja pakkohan se oli hankkia. Nappiostos!Mukavaa syyskuuta, Tiina

  • Marjukka / Fab Forty Something
   07/09/2015 / 3:15 pm

   On, se on malliltaan vain kapeampi ja taitaa olla vähän pidempi. Se on kyllä todella kaunis ja pysynyt hyvänä. Eikö sovikin kaiken kanssa! Samoin sinulle!

 3. Anonyymi
  07/09/2015 / 2:50 pm

  Parhautta viilenevissä syyspäivissä ja talven pakkasilla. -jaana-

  • Marjukka / Fab Forty Something
   07/09/2015 / 3:15 pm

   Näin on! : )

 4. Anonyymi
  07/09/2015 / 3:43 pm

  Hei, tulipas mieleen, arvottiinko tuo InWearin raitaneule jo? Jos on, niin mulla on mennyt ohi..=O

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *