Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tietsikka jumissa

Koneeni on jo pitemmän aikaa jumitellut, ja syynä on viruksentorjuntaohjelma. Olisin kysynyt nyt apua teiltä, mikä olisi hyvä ohjelma Nortonin tilalle? Harmittaa ihan vietävästi. Takana on muutenkin syksyn rankin viikko, ja sitten, kun kone jumittaa totaalisesti, ärsyttää niin maan perusteellisesti!

Mutta viettäkää te mukava ilta, palailen, kun koneeni taas toimii.

Share:

18 Comments

 1. Lady of The Mess
  19 syyskuun, 2015 / 5:53 pm

  Tietsikkajumitukset on raivostuttavia! F-Securea suosittelen – se vaan on paras virustorjuntaohjelma.Ja ennen kuin vaihdat ohjelmaa, putsaa kone vaikka CCleaner -ohjelmalla – sen saa ladattua ilmaiseksi esim. täältä: http://www.ilmaisohjelmat.fi/ccleaner .

  • Marjukka / Fab Forty Something
   21 syyskuun, 2015 / 7:43 am

   F-Secureen päädyimme. Meillä mun mies onneksi hoitaa tietsikkaongelmat, muuten menisi mulla ihan hermo!

 2. Tiia K
  19 syyskuun, 2015 / 5:55 pm

  Meillä netistä ladattu ilmainen Avira, pelittää kuin junan vessa. 🙂 Toivottavasti saat koneen pian pelittämään. Kivaa viikonloppua <3

  • Marjukka / Fab Forty Something
   21 syyskuun, 2015 / 7:45 am

   Tiiätkö, mä en uskalla ladata ilmaista ohjelmaa, jotenkin täytyy olla se turva, että siellä on firma ja sen tuki takana! Mutta hyvä, että sä olet ollut tyytyväinen!

 3. Lady of The Mess
  19 syyskuun, 2015 / 6:02 pm

  Jatkan vielä edelliseen – tarkista, ettet ole vahingossa ladannut koneellesi McAffee -ohjelmaa – se asentuu helposti esim. Adobe -päivitysten yhteydessä, jollei huomaa yhtä ruksia ennen latausta poistaa;) McAffee on ihan hyödytön ohjelma ja kuuluu samaan tuoteperheeseen Nortonin kanssa.

  • Marjukka / Fab Forty Something
   21 syyskuun, 2015 / 7:45 am

   Hyvä pointti, ei ole ko. ohjelmaa asentunut just sen ruksin ansiosta. : )

 4. Anonyymi
  19 syyskuun, 2015 / 7:35 pm

  Meillä ollaan aika tyytyväisiä F-secureen. Kurja juttu että boxi jumittaa, mukavaa viikonloppua siitä huolimatta! nm Petra

  • Marjukka / Fab Forty Something
   21 syyskuun, 2015 / 7:46 am

   Nyt on F-Secure ladattu ja kone toimii taas. Saattaa olla, että tämä alkaa vanhuuttaankin nitisemään, 3,5-vuotias konevanhus: )

 5. Mape
  20 syyskuun, 2015 / 5:11 am

  Meillä käytössä ilmainen Avast -ohjelma niin tietokoneilla, kuin kännyköissäkin. Suosittelen! =)

  • Marjukka / Fab Forty Something
   21 syyskuun, 2015 / 7:47 am

   : ) Hyvä, kun olet tyytyväinen! Mä satsasin nyt siis F-Secureen, jonka vuosimaksu oli muuten puolet Nortonin vuosimaksusta. : )

 6. Marre
  20 syyskuun, 2015 / 6:21 am

  Avastin ilmainen ohjelma ja hyvin on toiminut. Jos haluaa niin voi ostaa sen täydellisen version myös. Raskaat virusohjelmat hidastavat konetta, tähän olen ollut tyytyväinen ja jos tuntuu että haluan vielä kattavamman suojan niin laitan sen täydellisen version. Voi olla että kokeilen sitä piakkoin jos se auttaisi roskapostiin jotka tulevat läpi vielä.. Lisäksi koneellani on spyware ohjelma, sellainenkin kannattaa asentaa jos ei ole. Minulla on tällähetkellä SuperAntiSpyware.

  • Marjukka / Fab Forty Something
   21 syyskuun, 2015 / 7:49 am

   Nortonin ongelma oli, että aina päivityksen jälkeen internetin toiminta hidastui, kunnes se jumitti totaalisesti lauantaina. Poistaminenkin oli aika homma, miesparka teki töitä kauan sen eteen. Kiva, että sä olet ollut myös tyytyväinen ilmaisohjelmaan!

 7. PauMau
  20 syyskuun, 2015 / 8:05 am

  Ehdottomasti Avast. Sen seuraksi SuperAntiSpyware vakoiluohjelmien poistoon. Molemmat ilmaisia, erittäin toimivia eivätkä jumita konetta.

  • Marjukka / Fab Forty Something
   21 syyskuun, 2015 / 7:49 am

   No sitähän moni hehkuttaa! : ) Huh, sana vakoiluohjelma kuulostaa pelottavalta…; )

  • Marjukka / Fab Forty Something
   21 syyskuun, 2015 / 7:50 am

   Vaikea uskoa tosiaan, että kaiken saisi ihan ilmaiseksi. Mäkin olen lukenut jotain näiden ilmaisohjelmien haitoista tai vaaroista, mutta en nyt mene ottamaan kantaa kun ei ole kokemusta asiasta.

 8. Anonyymi
  20 syyskuun, 2015 / 4:48 pm

  Etten vain olisi itse saanut täältä sivustoltasi viruksen…nimittäin pöytäkone Appleni sai viruksen viime sunnuntaina ja sähköpostini oli kaapattu lähettämään roskaposia. Mies ajoi koneen alas ja latasi uuden käyttiksen ja tiistaina oli taas kaapattu. Nyt on puhdas. Enää en uskalla vierailla missään ulkomaalaisilla nettisivuilla. Iltapäivälehdet, Yle ja Hesari saavat nyt riittää surffailuun.Terveisin tietokonetumpelo

  • Marjukka / Fab Forty Something
   21 syyskuun, 2015 / 7:53 am

   Kun sä tulet mun blogiin, sä menet Bloggeriin, et mun koneelle. Koneellani ei ollut virusta, vaan internetin toiminta hidastui päivitysten jälkeen, kunnes tilttasi. Asia on nyt kunnossa ja Norton vaihdettu F-Secureen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *