Uusi liike Fredalla: Happy!

Sainpa eräänä päivänä mieluisan puhelun! Muistatteko tämän ja tämän postauksen? Fashionworld-agentuurin omistaja Gül soitti ja kertoi, että on avannut Fredrikinkadulle liikkeen nimeltä Happy! Ensimmäinen ajatukseni oli, että siinäpä täydellinen nimi aurinkoisen puuhanaisen liikkeelle. Gül pyysi tutustumaan liikkeeseen, ja viime viikon perjantaina työviikon päätteeksi lähdin kuvaamaan uutta putiikkia.

Liike sijaitsee osoitteessa Freda 45 katutasossa, ja sen yläkerrassa on showroom. Fashionworld agentoi ja Happy myy sellaisia merkkejä kuin Marc Aurel, Darling, Blue Monkey (farkkuja), Traffic People ja Paisie, joista neljää ensimmäistä saa myös SHE-liikkeestä. Siinä missä SHE:n linja on klassisempi ja aikuisempi, Happyn maailma on trendikäs. Voisin hyvin kuvitella, että tässä on liike sekä äideille että tyttärille.

Happy myy farkkuja myös miehille. Blue Monkey on merkki, jonka istuvuudesta olen sovituksen perusteella vakuuttunut. Malleja on monenlaisia pilleistä bootcuteihin. Itse ihastuin tummahkoihin farkkuihin, joissa oli ruosteenruskea tikkaus vähän lännentyyliin.

Etsii sitten ylä- tai alaosia, neuleita, mekkoja, bilevaatteita tai takkeja, Happyn rekkejä kannattaa tulla katselemaan ja liittää uusi putiikki Punavuori-kierrokseensa. Mutta katsotaanpa kuvia:

Marc Aurelin toppiksissa ei tule kylmä. Myös tekoturkisliivit näyttivät kivoilta ja keveiltä. Tekoturkis on nykyään hyvännäköistä. Ja muodin harjalla ratsastavat hankkivat tietenkin pitkäkarvaisen mallin vähän seitkytluvun tyyliin. Kokeilin karvaliivejä ja tykkäsin kovasti, eivät olleet raskaita ja kuumia kuten oma mustani.

Blue Monkeyn maailmaa, pesuissa riittää valinnanvaraa. Miehille on tarjouspöytä:

Happyn vaatteet olivat mielestäni hyvin naisellisia. Ikkunassa olevien mekkojen motto: jos paljastaa, pitää toistaalta peittää.

Neuleintoilija intoili tosissaan rekkejä tutkien.

Liikkeen ilme on kaunis ja houkutteleva. Tekstit seinällä ovat kivat!

Happyn mekkomallistoa kannattaa tutkailla myös juhlia silmälläpitäen. Pikkujoulukausi on edessä, ja ainakin Darlingilta on tulossa upeita juhla-asuja sitä varten.

Ihastuin kovin brittibrändi Paisien vaatteisiin.

Happyyn oli mukava tutustua, ja se liittyy taatusti omaan Punavuori-kierrokseeni. On aina hieno asia, että tulee uusia liikkeitä katukuvaan.

Mukavaa perjantaita!

Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa ja Instagramissa

Share:

Vastaa