Vähän fiinimpi työasu

Kone on taas kunnossa, mutta minä en. Lauantaina aloin yskiä, ja eilen päivällä alkoi nousta kuume yli 38:n. Vetää aikuisen ihmisen aika heikoksi… Kymmenen tunnin yöunien jälkeen olo on parempi, mutta lämpöä ja köhää on edelleen. Lepäillään siis vain! Onneksi koneella on joukko käsiteltyjä kuvia ja postauksenraakileita valmiina, joten vain julkaise-nappulaa saa painaa!

Joskus tekee mieli pukeutua vähän fiinimmin töihin, jos vaikka on lyhyempi päivä, koulutusta tai isompia oppilaita. Sain DOTS…:sista loppukesällä Plus Finen ihanan Vedika-neuleen, jonka juju on halkio selässä. Kesällä käytin neuletta näin, mutta nyt olen pitänyt alla toppia tai kauluspaitaa. Hame on DAY:n, kuvia täällä. Unisan kengät olivat jonkin aikaa blogikirppikselläni myynnissä, mutta olenpa nyt iloinen, että ne eivät menneetkään. Ovat niin hyvät jalassa, ja tolppakorkohan on nyt taas tosi muodikas.


knit Plus Fine / skirt DAY Birger & Mikkelsen (gifts)
shirt Filippa K / mary janes Unisa
bag See By Chloé

Saako vielä sanoa p-sanan? Päärynä. Niitä meillä on totisesti syöty viime päivät, ja eilen aamuna ehdin tehdä vielä reilusti sosetta pakkaseen, tänään siippa saa jatkaa hommaa. Sain työkaverilta mehumaijan lainaksi, ja sillähän saa ison satsin kerralla. Tuore sose on niin hyvää!

Hyvää maanantaita!

Ps. Tulkaa kurkkaamaan huomenna Nectarinen kenkäpuolen syysuutuuksia tänne blogiini!

Share:

5 Comments

 1. Marre
  21/09/2015 / 10:39 am

  Paranemisia! Minä olin monta viikkoa sairas, sain keuhkokuumeen.. Nyt onneksi jo terveiden kirjoitta, vaikkakin yskää on.. 🙁 Paljon lämmintä juomaa ja vitamiineja ja tarvittaessa buranaa!Ihana tuo hame ja asu muutenkin!

 2. Haveaniceday1
  21/09/2015 / 8:43 pm

  Koetappa parantua :)Ihana asu!

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  22/09/2015 / 2:32 pm

  Voi keuhkokuume on kurja tauti, vie voimat pitkäksi aikaa, eikä sen kanssa leikitä! Nyt tuntuu jo lämpö hellittävän, mutta yskää on kovasti. Kiitti, mulle toimii aina paitis-neuleyhdistelmä.

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  22/09/2015 / 2:32 pm

  Sitä teen, I promise! Kiitti!

 5. Mapsi
  22/09/2015 / 5:59 pm

  Paranemisia! Nyt on paljon köhää liikkeellä, meilläkin lapset + minä oltiin kaikki jo sairaana. Onpas jänskä paita! Kävin muuten Turun uudessa Dots-liikkeessä, oi, kaikkia ihanuuksia oli tarjolla 🙂

Vastaa