Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

24.9.2015

Vanhojen nojatuolien uusi ilmeSiellä ne nyt köllöttävät, meidän vanhat tuolit uusilla vaatteilla. Tai vanhat ja vanhat, kaksitoistavuotiaat kaverit takan edustalla.Veimme tuolit viime viikon maanantaina verhoilijalle, ja perjantaina tuli jo tekstari, että ne ovat haettavissa. Ainoaksi hakupäiväksi sopi seuraava päivä, ja onneksi verhoilija Virve pystyi joustamaan, ja tuolit saatiin haetuksi lauantaina.

Jos olisin sisustusbloggaaja, tuoleissa olisi jo somat tyynyt, pöydällä kukkakimppu. Mutta niitä en ole vielä ehtinyt ajatellakaan. Ehdottomasti tuolit vaativat jotkut sievät tyynyt syliinsä, vai mitä.

Jos etsitte verhoilijaa pk-seudun läheisyydestä, voin kyllä lämpimästi suositella Verhoomo Vanhan Viehätystä ja sen omistajaa, verhoojamestaria Virve Taljavirtaa. Vanhan Viehätys sijaitsee Järvenpäässä. (Ja tämä ei ole yhteistyö, vaan tyytyväisen asiakkaan suositus.) Virvellä on muuten paitsi hienot kotisivut, myös Facebook ja Instagram!

Vaikka verhoilu on suht kallista, olen kuitenkin tyytyväinen, että vanhat tuolimme jatkavat matkaa kanssamme. Samalla suosin kotimaista käsityötä. Työn jälki on todella siistiä, ja lämpimän harmaat tuolit ovat nyt kaunis kontrasti vaaleita seiniä vasten. Koska harmaan sävy on lämmin, se sopii myös vanhoihin huonekaluihimme hyvin.

Mukavaa torstai-iltaa!

12 kommenttia:

 1. No olipa tosi nopea toimitus. Todella kaunis,ajanmukainen ja arvokkaan näköinen harmaa väri. Onnea ja pitkää ikää näille tuoleille. -Vuokko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hämmästyin itsekin nopeutta! Luulen, että tuolit ovat kanssamme pitkään.

   Poista
 2. Kyllä on hienot.
  Tulee mieleen, kun Muoti mielessä -blogissa esiteltiin Linumin tämän syksyn uutuuksia, että siellä oli aivan ihania tummanvihreän sävyjä. Näyttivät pitkästä aikaa nähtynä todella herkullisilta..voisivat sopia oikein hyvin tuon harmaan kaveriksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä, pitääpä tsekata millaiset tyynyt siellä on!

   Poista
 3. Kaunis tuoli tai siis tuolit. Miltä ne näytti ennen?

  t. uusi lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne olivat keltaiset, täällä ainakin jotain kuvaa: http://fabfortysomething.blogspot.fi/2013/10/lauantain-messuasu.html

   Poista
 4. Onpa tyylikkäät! T. Aija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lopputulos oli mieluinen, vaikka otin vähän paineita oliko kangas oikean sävyinen. Mutta olihan se, lämmin harmaa!

   Poista
 5. Erittäin kaunis väri ja verhoilu. Ja ideana ekologinen, vanhasta uutta. Samalla tarjositte työtä verhoiluyritykselle. Tällaisilla teoilla tuetaan myös maan taloutta. Siis pelkkiä plussia, hienoa! Hyvän mielen loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi! Kyl mä sanoisin, että meidän sisustus on kestävää kehitystä: ajattomia malleja ja puisia huonekaluja, joita voi käsitellä, jos sille päälle sattuu. Tuoleista tuli kyllä hyvät omasta mielestäni.

   Poista
 6. Hienot on! Olen todella iloinen myös siitä että työllistitte yksityisyrittäjää Suomessa. Mukavaa viikonöloppua!

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.