Vastauksia haasteeseen

Lauantaita! Mitenkäs siellä toisella puolen ruutua on päivä lähtenyt käyntiin?

Viime yönä heräsin aikamoiseen ukonilmaan, rakeita ropisi, salamoi ja jyrisi yhtä aikaa. Hipsin salamoiden välkkyessä alakertaan napsaisemaan virrat kuivurista ja astianpesukoneesta. Sen jälkeen oli vähän vaikea saada heti unta. Yöllä vähän valvottuani unta riitti aamukymmeneen. Viikko oli taas aika haipakka koulutuksineen ja opetuksineen, ja parasta mitä tiedän on nukkua vapaapäivänä kiireettä pitkään.

Lauantain  kunniaksi kirjoittelin vastaukset Vihreät niityt-blogista saatuun haasteeseen, kiitos kovasti ja terveisiä sinne smaragdisaarelle. Haasteisiin on paitsi hauska vastata, näitä on myös hauska lukea.

1.  Lempivaatteesi?
Onneksi tämän voi käsittää niinkin, että monta vaatetta… ; ) Tällä hetkellä varmaan Mos Moshin mustat farkut, kivat, rennot, lököiset… Ja kun neulekausi alkaa, niin väljä neuletakki tai -paita. Ja olen taas innostunut bleisereistä, sekä löytänyt kaapistani Andiatan konjakinruskean pikku nahkarotsin, jota tuskin olen tähän asti käyttänyt. Lempiväri ehdottomasti on tällä hetkellä luumunpunainen!

2.  Mikä on ärsyttänyt tänään?
Joka päivä ärsyttää kiire. Ilta on lyhyt – en ehdi tekemään kaikkea mitä haluaisin! Tänään ei ole ärsyttänyt oikeastaan mikään. Nukuin pitkän yön, olen siivoskellut ja syönyt myöhäisen aamiaisen. No jos jotain oikein kaivelen, niin hetkisen se, että yksi tarjoilulusikka oli väärässä laatikossa pitkien keittiöveisten alla. Hurja ärsytyksen aihe, vai mitä! ; ) Asiat ovat siis hyvin.

3.  Oletko säästäväinen vai tuhluri?
Tuhluri periaatteessa. Mutta mulla on säästäväinen mies, joka suitsii minua sopivasti. Ollaan siis hyvä kombo!

4.  Seuraatko politiikkaa?

Aika vähän, ottaen huomioon, että olen käynyt Alkio-opiston välivuotenani lukion jälkeen. Siellä tentittyäni tuhat sivua valtio-oppia huomasin, että se ei kiinnosta minua pätkääkään. Seuraan sen verran, että tiedän mistä puhutaan. Nyt on liikuttanut pakolaisten kohtalo. Eilen itkin, kun näin Fb:ssa kuvan pikkuisesta pojasta kuolleena rannalla. Niin kauheaa, niin väärin. Oma elämä tuntui helpolta, on onnea elää Suomen kaltaisessa rauhallisessa maassa.

5.  Mitä kieliä puhut?

Sujuvaa englantia, auttavaa ruotsia, saksaa ja tosi auttavaa espanjaa. Puhuttua saksaa ja ruotsia ymmärrän ihan hyvin, mutta se puhuminen, voi voi. Kielitaito unohtuu, kun sitä ei käytä.

6.  Miten ystäväsi kuvailisivat sinua?
Varmaan iloinen, hauska, empaattinen, vähän liian tunteilla menijä…?

7.  Minkä taidon haluaisit vielä oppia?
Haluaisin oppia puhumaan sujuvaa espanjaa. No, senhän oppii vain opettelemalla!

8.  Suosittele mielenkiintoista blogia.
Sami Sundvikin blogi! Jos ruoka ja terveys kiinnostavat, suosittelen lukemaan.

9.  Voisitko olla bloggaamatta?
Voisin ihan hyvin. Kyllä se päivä tulee vielä. Kesällä postailin harvakseltaan, ja huomasin että muutaman päivän tauon jälkeen oli iso kynnys palata blogiin. Mutta vielä tämä antaa enemmän kuin ottaa! Heti kun huomaan, että koneen ääreen on vaikea tai vastemielistä tulla, lopetan. Tässä kohden täytyy antaa taas kiitosta teille lukijoille. Kun teitä täällä käy, niin kyllähän se motivoi bloggaamaankin!

10. Missä olet ja mitä teet kymmenen vuoden kuluttua?
Voi, tähän en tohdi vastata. Toivon ainoastaan, että terveyttä riittää sekä itselläni että läheisilläni.

Kuvitukseksi vielä maalaistyttö-postauksen julkaisemattomia otoksia.

Heitetäänpä haaste eteenpäin kahdelle ihanalle ja upealle naiselle Valkoisen talon Reetalle ja Business Womanille seuraavin kysymyksin:

1. Minkä asian haluaisit toteuttaa lähitulevaisuudessa?
2. Jos olisit sarjakuvahahmo, mikä olisit?
3. Bravuurisi keittiössä?
4. Miten näet blogisi tulevaisuuden?
5. Podetko koskaan maailmantuskaa?
6. Ideaali vapaapäiväsi?
7. Kadutko mitään tekemiäsi ratkaisuja?
8. Miten mies saa sinut nauramaan?
9. Miten otat tästä syksystä irti parhaat palat?
10. Oletko illan virkku vai aamun torkku?

Oikein hyvää lauantaita kaikille!

Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa ja Instagramissa

Share:

1 Comment

  1. Business Woman
    05/09/2015 / 6:55 pm

    Voi ihana haaste, kiitos tästä:) Otan kuule ilolla vastaan ja vastailen heti huomenna, I promise:)

Vastaa