Haaste: Kymmenen kysymystä

Kiitos haasteesta, DOPPwoman! Näitä on hauska saada, ja uusiin kysymyksiin kiva vastata. Jos et ole vielä lukenut vaasalaisen energisen yrittäjän blogia, niin käy ihmeessä katsomassa! Katariina on valtavan hauska ja käsittämättömän tarmokas tapaus!

Mutta tässä tulee vastauksia Katan antamaan haasteeseen…

1. Minkä asian haluaisit toteuttaa lähitulevaisuudessa?
Muutaman jutun, joista osaa en paljasta täällä blogissa, mutta sanotaan, että haluaisin pitkästä aikaa reissuun. En olen mitenkään himomatkailija, ja poden pientä lentokoneessaolokammoa, jonkinlaista matkajännitystä, joka välillä rasittaa vähän liikaa. Mutta reissu voisi olla keväällä tarpeen, jonnekin lämpimään mielellään.

Ollaan miehen kanssa sovittu, että viiskymppisreissut saa itse suunnitella ja sitten niihin mennään. Pari vuotta tosiaan on aikaa, ja jos sitä ennen en ole vielä käynyt Yorkissa katsomassa Brontën sisarusten kotipappilaa, niin sinne tekisi mieli mennä. Mutta tosin on monta muutakin paikkaa, joten kohde voi vaihtua. Tai sitten pidän isot juhlat.

Toisaalta olen ihan tyytyväinen asioiden nykyiseen tilaan, olen tällainen rauhaa ja tasaista menoa rakastava.

2. Jos olisit sarjakuvahahmo, niin mikä olisit?
Tietenkin Tenavien Salli, joka puhuu koulutalolle! Salli on suosikkini, jonkilainen alter egoni! Hän on herkkä ja romanttinen tyttö. Minä en koulutalolle puhu, mutta omalle talolleni joskus, kiitän sitä huolenpidosta ja siitä, miten onnelliseksi se minut tekee. Luin myöhemmin suositusta Konmari-järjestyskirjasta, että tavaroita pitäisi kiittää siitä, miten ne palvelevat. Olen siis ollut aikaani edellä, hehe…

3. Bravuurisi keittiössä?
En ole maailman innokkain ruuanlaittaja, mutta kyllä viime kesänä söimme hyvin! Joten vaikkapa grillattu lohi, nokilohi, majoneesikana, ulkofile maistui hyvältä. Leipojana olen parempi, ja työkavereihin upposi kyllä tiistaina kesäkurpitsakakku!

4. Miten näet blogisi tulevaisuuden?
Tätä juuri vähän pohdin edellisessä postauksessa. Teen aina puolivuotispäätöksen jatkamisesta, ja nyt ainakin intoa on edelleen. Mutta tämä on kuitenkin harrastus, ja jos siitä tulee liian raskasta tai väkisin vääntämistä, on aika se sulkea. Mutta vielä ei ole sen aika!

5. Podetko koskaan maailmantuskaa?
Kyllä välillä, mutta enemmän poden kulttuurin ja tietynlaisen ihanteettomuuden alasajoa, myös käsillä tekemisen, taito- ja taideaineiden jne. Tunnen, miten pieni olen ja vähävoimainen vaikuttamaan asioihin.

6. Ideaali vapaapäiväsi?
No siihen ei paljon tarvita – pitkät yöunet, ehkä illalla syömään ystävien kanssa. Ja että seuraava päiväkin on vapaata! Juu ja että kotona on siistiä.

7. Kadutko mitään tekemiäsi ratkaisuja?
Voisi kai sanoa, että en olisi tässä, jos katuisin. Ehkä joskus sitä, että olin laiska koulussa ja suljin silmät niin monelta asialta. Ehkä olisin valinnut toisen ammatin sen myötä? Mutta mitä niitä polkuja miettimään, saatika katumaan.

Liikaa kiltteyttä olen myös katunut, ja saanut siitä maksaa. Liian kiltti olen yhä, jossain määrin edelleen jotenkin sinisilmäinen.

8. Miten mies saa sinut nauramaan?
Oma mies naurattaa minua päivittäin! Hän on tosi hauska ja huumorintajuinen, jonka seurassa olen turvassa, kokonaan minä, rakastettu ja hellitty. Nauramme paljon, ja kuten kaikilla pareilla, meillä on ihan omat sisäpiirijutut. Parisuhteessa pitää olla kivaa.

Työkaverimiehetkin ovat ihan huippuja, todella herrasmiehiä, hauskoja ja kohteliaita. Heidänkin kanssaan nauru raikuu! Voisi kai todeta, että elämässäni on hauskoja miehiä!

9. Miten otat tästä syksystä irti parhaat palat?
No, ainakin pukeudun nahkahousuihin, suuriin villaneuleisiin, poltan kynttilöitä ja hämyilen hämärissä huoneissa. Syön ihan liikaa! Marraskuu on ihan kiva kuukausi kohti joulua. Blogimielessä olen nauttinut valtavasti putiikkien kanssa tehdyistä jutuista. Ja vielä on lisää tulossa toivottavasti!

10. Oletko illan virkku vai aamun torkku?
Nykyään se vähän vaihtelee väsymyksen mukaan. Kyllä tykkään nukkua ja herätä ilman kelloa, ja ilta ennen sellaista rauhallista aamua voi mennä vähän myöhempäänkin!

Heitän tämän haasteen nyt bloggaajille, jotka eivät ole tätä vielä tehneet, ja linkittämään omat postauksen kommenttiboksiin!

Mukavaa illanjatkoa ja huomenna on sitten lukijailta Balmuirilla…

Share:

6 Comments

 1. Doppwoman
  29/10/2015 / 2:45 pm

  Kiitos kun otin haasteen vastaan ja kiitos myös kauniista sanoistasi:) kiva oli lukea vastauksiasi! Karmivaa Halloween viikonloppua:)

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  30/10/2015 / 7:55 am

  Tosi kiva haaste oli, kiitos siitä!

 3. Anonyymi
  30/10/2015 / 4:44 pm

  Kylläpä kuvaat kauniisti sitä, miten miehesi sinua kohtelee. Huumori on todellakin tärkeä osa suhteessa kuin suhteessa. 🙂 Katumisesta- uumoilen, että jokainen neljänkympin rajapyykinkin ylittänyt neuvoisi omaa parikymppistä itseään asiassa jos toisessakin, ilmiselvän tuntuisissa- mutta elämä on elettävä, niin se vaan on. Kyllä vaan syksyn pimeys on ihanaa aikaa siinä mielessä, että kun käpertyy kotiin entistäkin enemmän, ihan vain mahdollisesti tulee luettuakin vähän monipuolisemmin ja intensiivisemmin. Kirjamessut ymv. ovat omasta mielestäni tässä vaiheessa vuotta ihan parasta. Mukavaa viikonloppua! nm Petra

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  30/10/2015 / 6:45 pm

  Kiitti, se on ihan totta joka sana miehestäni. Hän on todella hauska persoona, ja todella positiivinen luonne, mikä tasapainottaa mun pessimistisyyttä aika tavalla…Ihan samaa mieltä, sitä sanotaan, että joka menneitä muistelee, sitä tikulla silmään! Otetaan parhaat puolet syksystä irti, tänäänkin oli niin mahtava sää, että vot! Hyvää viikonloppua!

 5. Tuula
  31/10/2015 / 4:51 pm

  Voi miten kivat vastaukset mainioon haasteeseen. Näitä oli niin mukava lukea, tuli hymy huulille. Ja olisit Tenavien Salli, joka puhuu koulutalolle, mainiota. Minä olisin se Tenavien Punatukkainen tyttö. Jouduin tuohon "kadutko mitään tekemiäsi ratkaisuja" vastaamaan toisella kysymyksellä – Lady of the Mess kysyi haasteessaan "mitä muuttaisit menneisyydessäsi, jos voisit. Se oli vaikea kysymys.Kuulostaa myös kivalta nuo herrasmiehet, joiden kanssa nauru raikaa! Elämässä pitää olla hauskaa ja huumoria, myös töissä. Innostuin nyt ekaa kertaa vastaamaan sinulle, olen joskus käynyt kurkkaamassa sinun kauniita asujasi täällä blogissa, mutta nyt rohkenin kommentoida. Hyvää Pyhäinpäivän viikonloppua! t. Tuula / Tuula's life

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  01/11/2015 / 4:03 pm

  Voi kun kiva, että vastasit!! Nämä haasteet ovat kyllä mainioita, itsekin tykkään lukea niitä. Mukavaa marraskuun alkua sinulle!

Vastaa