Happy-liikkeen rentoa loppusyksyä

Olipa aika haipakka ja Happy! -viikonloppu! Perjantai-illan ohjelmassa oli Freda 45.ssa sijaitseva uusi liike Happy, jonka omistaja Gül ja miehensä Jarmo agentoivat Fashionworld-yrityksessään mm. Marc Aurelin, Paisien, Traffic Peoplen ja Darlingin vaatteita ja asusteita, joita olette nähneet mm. SHE-liikkeen postauksissani. Gül ahkeroi kesän liikettään kuntoon, mutta kyllä vaiva on nyt palkittu! Uusi liike on todella kutsuva, kuvia sieltä tässä postauksessa. Yläkerrassa on vielä showroom ostajille ja median edustajille.

Happy! on rento ja trendikäs. Valikoimaa on paljon juhlamekoista mittavaan farkkuvalikoimaan, neuleista farkkuihin. Nyt trendiaallon huipulla purjehtii 70-luku, ja mikäs sen mukavampaa bootcut-tytölle kuten minä. Ensimmäisen asun farkut ovat saksalaiset Blue Monkeyt, ja niitä saa liikkeestä myös miehille. Omalle 193-senttiselle miehelleni saksalaiset vaatteet, kuten ruotsalaisetkin, istuvat todella hyvin, joten pitääpä hänenkin kanssaan katsastaa miesten farkkumallit ihan ajan kanssa.

Farkkumalleja on yli kaksikymmentä, ja muutamaa sovitettuani totesin, että wau-wau-wau! Kuvan bootcutit istuivat tädyellisesti, lahje leveni juuri oikeasta kohtaa ja mikä parasta, näyttävät nappaavan senttejä reisistä ja lantiolta, kuten kunnon farkun kuuluukin tehdä. Denim on napakkaa, silti jalassa tosi mukava. Kuvien malli tulee alkuvuodesta myös tummansinisenä.

Printtiteeppari ja tekoturkki ovat Marc Aurelin. Tekoturkiksetkin ovat nykyään niin upeita, ettei uskoisi. Kuvan takki oli unelmanpehmeä.

Tässä vielä Blue Monkeyn bootcutit kuvattuna omien Guessin korkkarien kanssa. Farkut lähtivät mukaani, ja aion yhdistää ne Acnen bootseihini. Hinta on muuten sopuinen, kaikki mallit maksavat 99 euroa.

Meitsi on oikea vilukissa, ja oli ihana sukeltaa Marc Aurelin untsikan syvyyksiin. Minulle ainakin talvitakissa pitää olla pituutta, ja katse kiinnittyi heti kauniin takin pituuteen ja naiselliseen leikkaukseen. Kaunis ja ohut neulepaita ei ihan tule kuvissa edukseen, mutta se on helmastaan väljä ja kauniin epäsymmetrinen. Housut ovat niin ikään Blue Monkeyn makeet resorimalliset. Ja kuten bootcutit, nämä istuivat myös tosi hyvin.

 Kolmanteen asuun kuvasimme Marc Aurelin mokkanahkastretch-housut, jotka olivat jalassa ihan mielettömät. Marc Aurelin shifonkipaita sopii vaikka juhlaan. Tekoturkisliivi on Blue Monkeyn, ja omaan mustaan tekoturkisliiviini verrattuna kevyt eikä ollenkaan kuuma. Shifonkipaita ja turkisliivi on asu niin minua! Kengät ovat Acnen, ja omani.

 Neljäs asu onkin sitten rennoista rennoin. Ihaniin New Balancen tossuihin yhdistettiin Blue Monkeyn boyfriendit, Marc Aurelin silkkiviskoosipaita ja merinovillaneuletakki. Tässä asussa voisin hyvin mennä töihin!

Kuvasimme vielä juhlavaatteita, ja yhdestä suusta Gülin kanssa totesimme, että juhlia on aivan liian vähän! Tekisi niin hyvää vähän useammin pukeutua nätisti ja nousta vähän arjen yläpuolelle! Tuli heti mieleen, pitäisikö järjestää pikku juhlat ennen joulua…

Asukuvia mekko- ja hameupeuksista saatte odottaa vielä pari viikkoa, mutta aika ihania juttuja on jo nyt tarjolla! Kannattaa käydä katsomassa vaikka pikkujouluja silmälläpitäen.


Happy!
Fredrikinkatu 45
+358(0)10 239 4250

Oikein hyvää alkavaa viikkoa, ja huomenna luvassa arvonta pitkästä aikaa! Tulkaapa kurkkaamaan!

Share:

10 Comments

 1. Tiina Huuskonen
  18/10/2015 / 5:12 pm

  Aivan ihania. Farkut, valkoinen paita ja harmaa villis lemppareita. Mutta kaikki muutkin tosi kauniita päälläsi. Vaikka olet niin siro, niin satuitko huomaamaan mihin kokoon asti heillä oli valikoimaa?

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  18/10/2015 / 5:44 pm

  Enpä huomannut kysyä, mutta kysyn ja palaan asiaan!

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  18/10/2015 / 6:29 pm

  No niin, pienen tekstittelyn jälkeen asia selvisi. Kaikkia kokoja saa XL eli 42:een asti, Marc Aurelia vaihtelevasti 44-46 asti. Kenkiä 37-47. Farkut vyötärö 26-32" ja pituus 32". Neljää mallia saa myös isompiin kokoihin ja muutamaa mallia 34" pituisena.

 4. Sara S.
  19/10/2015 / 3:23 am

  Pakko vielä täälläkin hehkuttaa tuota harmaata takkia, UPEA ! Tykkään niin tuosta ekasta kuvasta, näytät hirveän onnelliselta 🙂

 5. Tiia K
  19/10/2015 / 5:03 am

  Ihania asuja, alin asu miellyttää erityisesti, neuletakki on täydellisen, ihanan, lämpöisen näköinen talveksi. <3 Upeaa alkanutta viikkoa <3

 6. Anonyymi
  19/10/2015 / 6:45 am

  Aivan ihania vaatteita ja minun makuun 🙂 Näyttävät todella hyvältä päälläsi. Täytyypä piipahtaa Happy:ssä tulevan viikonlopun Hesan reissulla.t.Tipi

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  19/10/2015 / 5:06 pm

  Sitä on oman elämänsä barbi, kun saa kokeilla kaikkia ihania vaatteita! Kiitos samoin sulle, koita levätä rankkojen messujen jälkeen!

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  19/10/2015 / 5:07 pm

  Sanopa terveisiä sinne. Kiva kun tulee uusia liikkeitä!

 9. Anonyymi
  19/10/2015 / 9:36 pm

  Taivas mikä paratiisi! Ja upea malli:)

 10. Marjukka / Fab Forty Something
  20/10/2015 / 8:06 am

  Tosi kiva uusi liike kyllä! Heh, kiitos!

Vastaa