Iloinen lokakuusta

I´m so glad I live in a world where there are Octobers”, totesi Anna, Avonlean Vihervaarasta. Optimisinen Anna ei minusta ole kadonnut mihinkään, sillä nautin valtavasti tästä väriloistosta, hämärtyvän illan tuoksusta, punertavasta valosta ja pimeästä, jonka syliin koti kietoutuu muutaman pihalampun antaessa hieman valoa. Lokakuussa on vielä energiaa, jota keskitalven pimeys ei ole nakertanut. Lokakuu on kaunis, toisin kuin marraskuu, joka saa minut aina vähän ahdistuksen valtaan. Se on pimeää aikaa, joskus loskaista aikaa. Mutta tämä kauneus – olen tosiaan iloinen, että olen syntynyt lokakuussa!

Tämä päivä on ollut ihana. Nukuin pitkään.Tein eilen hyvää gulassia Marian blogin ohjeella, ja sitä riitti tällekin päivälle. Downton Abbey odottaa katsomista. Käytiin ruokakaupassa miehen kanssa, ja voi että sekin oli hauskaa – näki ihmisiä. Kotona haaveilin kynttilälyhdyistä ja lampaantaljoista, sekä muutamista uusista tyynyistä.

Kynttilöistä puheenollen. Kävimme miehen kanssa eräänä iltana seuraavan keskustelun, kun sytyttelin kynttilöitä telkkariaulaamme:

Minä: Onko kynttilät sun mielestä sellainen tyttöjuttu?
Mies: Kyllä ne on…
Minä: Sytyttäisitkö sä kynttilöitä, jos olisit yksiksesi?
Mies: Mitäs luulet? En ole koskaan sytyttänyt ennenkään, ennen sua.

Eli iloa, kynttilöitä, viltin alle hautautumista, telkkarin katsomista ja kuulkaa punaviinilasillisen nauttimista – siitä on tämän lokakuun lapsen ilta tehty. Toivottavasti teilläkin on ollut mukava päivä, ja voitte hyvin!
coat DAY Birger & Mikkelsen* / pants Zara
scarf Balmuir* / boots Acne / beret Stockmann

Mukavaa iltaa!

*linkit mainoksia

Share:

5 Comments

 1. Marre
  15/10/2015 / 8:07 am

  Ihana takki ja kauniita kuvia!

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  16/10/2015 / 8:42 am

  Kiitti, iltavalo oli parhaimmillaan!

 3. Sara G.
  17/10/2015 / 7:46 am

  Ihanan positiivinen asenne! Olen samaa mieltä lokakuusta, varsinkin tänä vuonna on ollut kaunista ja jokseenkin lämmintäkin. 🙂

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  17/10/2015 / 9:44 am

  Kyllä, aika lämmintä ja kuivaa! Passaa mulle!

 5. Taru | HOME AT LAST
  21/10/2015 / 6:34 pm

  Oot superkauniina kuvissa, ja asu on tosi kiva myös. Sitä pappamaisuutta taas, tuntuu näköjään vetoavan muhun just nyt! 😀

Vastaa