Lukijailta Balmuirilla

Hellurei! Täällä ollaan edelleen jalat tukevasti puoli metriä maanpinnan yläpuolella eilisen johdosta. Eilen oli vihdoin odotettu lukijailta Balmuirin showroomilla. Kun aamulla heräsin, ensimmäinen ajatukseni oli: ”ihanaa, lukijailta toteutuu”, sillä jotenkin viimeiseen asti olin pelännyt, että ilta pitää perua. En tiedä miksi, mutta se piti jännitystä loppuun saakka.

Suuri ilonaiheeni oli, kun Balmuirin äiti ja primus motor Heidi Jaara laittoi maanantaina viestiä olevansa flunssassa, mutta päättäneensä parantua torstaihin mennessä, jotta pääsisi tulemaan lukijailtaan. Ei Heidi nyt ihan minun takiani tänne lentänyt, sillä perjantaina oli pr-päivää, Cheek oli tulossa ostoksille ja sillee pientä ; ) Mutta olin tosi iloinen, kun Heidi tosiaan pääsi mukaan!

Työpäivä mateli…ja mateli…ja mateli. Mutta kun vihdoin pääsin kotiin ja laittautumaan, kylläpä oli mieliala korkealla.

Kun lyhdyt showroomin ulkopuolelle sytytettiin, kuohuvat tuotiin kylmästä ja koko showroom oli kauniina kuin koru, oli aika napata muutama kuva ja alkaa odotella tulijoita. Heidinkin kanssa ehdittiin jutella hyvän aikaa Balmuirin uutuuksista. Pop up-kauppa aukeaa marraskuun lopulla Stockmannille, ja samalta osastolta saa sekä muotia että kodintavaraa.

Itse en pitänyt kameraa kädessä kertaakaan, eikä loppujen lopuksi kovin montaa kuvaa tullut otettua.

Jo ennen kuutta väkeä alkoi virrata sisään. Kävin tervehtimässä kaikkia, ja voi että oli mukava saada nimimerkeille kasvot! Mukana oli FFS:n lukijoita, ystäviä ja työkavereita. Upea joukko ihania naisia!

Moni huokaili, miten kaunista showroomilla oli. Voi kyllä. Ja viimeistään siinä vaiheessa, kun Heidin kertoi firman historian ja miten ja minne Balmuiria maailmalle viedään, olimme varmaan kaikki aivan sulaa kunnioitusta täynnä. Kertomus autotallista alkaneesta firmasta, joka tällä hetkellä toimittaa maailman hienoimpiin tavarataloihin, hotelleihin, kuningashuoneille, jahdeille ja vaikka minne, koukutti täysin – ja kaikki tämä kerrottuna rehellisellä Oulun murteella. Puheessa vilahti vähän väliä mies, lapset, siskot, äiti, sukulaiset, – kaikki osana tukevasti Balmuirin perhettä.

Vaikutuksen teki myös firman eettisyys ja vankka linja. Rahoitus halutaan pitää omissa käsissä, sen myötä myös täysi päätäntävalta. Karvatyynyt tehdään luonnollisesti kuolleen alpakan karvasta. Kid mohair-tuotteet tehdään Suomessa, suuri osa tuotteista perheyrityksissä mm. Italiassa. Ja kaikki tuotteet ovat parasta laatua, nahkaa, kashmiria, villaa. Heidin äiti opetti aikoinaan ”huono sauma – huono talo, hyvä sauma – hyvä talo”, ja siitä Balmuirkin pitää kiinni. Tuotteiden pitää olla huippulaatua yltä päältä ympäri.

Ennen Heidin puhetta lauloin, ja kun kantrityttö olen, Lady Antebellumin American Honeylla aloitettiin ja Maaritin Jäätelökesällä jatkettiin. En tiedä mikä tuli, mutta juuri ennen laulua iski ramppikuume! Olin aika sumussa… En yleensä hermoile laulamista, mutta jostain syystä nyt meinasi jalat tutista. Syynä lienee sen, että niin edustavalle ja upealle joukolle sitä haluaa antaa parastaan ja vain parastaan. (Hoksasin myös, että en saa kaikua lauluun mistään kovasta pinnasta, joten pärjättiin ihan omalla soinnilla…) Kitaristini oli huippu, serkkuni Petri, joka on yksi mielettömimpiä muusikoita joita tunnen. Olemme kasvaneet lähekkäin, käyneet samat lukiot ja korkeakoulut…

Bloggaajiakin oli paikalla, mm. Belladonna Style and Jewels-blogista ja Heli Kotona paras-blogista. Instagramissa vilahtaa myös tuttuja kasvoja, BW ja Mankka Have An Ice Day-blogista. Heliltä on muuten tänä syksynä ilmestynyt Suomen Talvi päivästä päivään-kirja.

Oman lauluni ja Heidin puheenvuoron jälkeen olikin sitten aika Heidin kehotuksen mukaan aika hypistellä ja kosketella tuotteita. Ja niin tehtiin. Ilmapiiri oli rento, ja väki näytti iloiselta. Halusin jutella kaikkien kanssa ainakin hetken, ja toivottavasti onnistuin…

Kiitos, kiitos tuhannesti ihan jokaiselle, että tulitte! Oli välillä ihan epätodellinen olo, että kaikki te olitte tulleet blogini kautta paikalle… Oli ilo jutella teidän upeiden naisten kanssa, ja toivon, että teillä oli kiva ja rentouttava ilta! Muutama toivoi uutta lukijailtaa, enköhän kevääksi jotain voisi kehitelläkin, laittakaa vain viestiä, missä haluaisitte sen pitää.

Kiitos vielä Balmuirin väelle, erityisesti Heidille ja Kimmolle mahdollisuudesta tähän iltaan! Ja vielä kerran teille ihanille lukijoilleni – sanoinko jo, että KIITOS!

Rentoa perjantai-iltaa!

Ps. Uudessa Kauneus ja Terveys-lehdessä 14/2015 on kolmen bloggaajan suosikkivartalonhoitotuotteita: Hannan ja Lindan kanssa hyvässä seurassa allekirjoittanut.

Share:

18 Comments

 1. Heli - Kotonaparas.com
  30/10/2015 / 8:18 pm

  Kiitos Maikku, ihan huippua! Leijaile rauhassa, you're worth it!

 2. Lady of The Mess
  30/10/2015 / 9:27 pm

  Syystäkin leijailet siellä – näyttää kyllä näiden ja instakuvien perusteella olleen hieno ilta!Seuraavaan yritän minäkin ponnistaa paikalle;)

 3. Haveaniceday1
  30/10/2015 / 11:29 pm

  Kiitokset vielä ihanasta illasta 🙂

 4. Doppwoman
  31/10/2015 / 9:31 am

  Hieno fiilis välittyy kuvista ja olisi ollut upeaa olla kuulemassa lauluasi. Mahtava suomalainen brändi!

 5. Armi
  31/10/2015 / 11:24 am

  Upea suomalainen yritys ja sen tarina on kuin sadusta. Onneksi jotkut sadut toteutuvat!

 6. Reetta Niemi
  31/10/2015 / 3:52 pm

  Oih, mulla tuli ihan vatsaan perhosia itsellenikin, kun luin tämän postauksen.

 7. Tuula
  31/10/2015 / 5:01 pm

  Ihana Balmuir-ilta, se välittyy tänne koneen näytölle saakka. Onpa yrityksellä hieno tarina, tuo oli kiva kuulla. Ja sinä lauloit siellä illassa, olisipa ollut hienoa olla paikalla. Hieno brändi. (Ja päivällä olit tavannut Cheekin :))Kuvissasi tunnistankin Belladonnan ja Mankan, tuttuja bloggaajia oli myös paikalla. Kiitos hienosta esittelystä!

 8. Business Woman
  01/11/2015 / 7:58 am

  Kiitos Marjukka mahtavasta tilaisuudesta tutustua kyseiseen brändiin ja sen huikeaan tarinaan! Sitä ei tosiaankaan voinut muuta kuin huokaillen kuunnella. Ja se Oulun murre, oi että se oli vaan niin aitoa ja puhdasta:)Katsoin, että et olekaan pitkään aikaa vastaillut mihinkään haasteeseen (heh), joten minun blogissani olisi sinulle sellainen tarjolla:) Ihanaa viikonlopun jatkoa <3

 9. Marjukka / Fab Forty Something
  01/11/2015 / 3:47 pm

  Kiitos, oli mahtava nähdä, kiva, kun tulit mukaan!

 10. Marjukka / Fab Forty Something
  01/11/2015 / 3:48 pm

  Siis ilman muuta tulet! Toivotaan, ettei kumpikaan meistä ole silloin keuhkokuumeessa, rahrahrah…; ) Sovittiin jo Heidin kanssa, että ensi syksynä uusiksi.

 11. Marjukka / Fab Forty Something
  01/11/2015 / 3:48 pm

  Kiitos itsellesi, oli todella kiva vihdoin tavata!

 12. Marjukka / Fab Forty Something
  01/11/2015 / 3:49 pm

  Sitä Balmuir todella on, ja sille toivoo kaikkea hyvää ja menestystä.

 13. Marjukka / Fab Forty Something
  01/11/2015 / 3:49 pm

  Eiks vaan – kovalla työllä ja visiolla kyllä saavutetaan unelmat.

 14. Marjukka / Fab Forty Something
  01/11/2015 / 3:49 pm

  Voi sua ihanaa 🙂

 15. Marjukka / Fab Forty Something
  01/11/2015 / 3:52 pm

  Voi, eipä kestä! Hieno ilta oli ja antoi voimaa pitkäksi aikaa. Mä en tavannut Cheekiä, vaan Heidi! Mä en muuten varmaan tunnistaisi Cheekiä, kun en kuuntele hänen musaansa. Joo oli ihana tavata sekä Mankka että Belladonna – upeita naisia molemmat!

 16. Marjukka / Fab Forty Something
  01/11/2015 / 3:52 pm

  Ihana, että pääsit mukaan!!Jaa, mun pitäisi sitten pohtia elämän tarkoitusta, huhhuh : ) No ilman muuta! Kiitti haasteesta!

 17. Belladonna
  01/11/2015 / 9:10 pm

  Kiitos upeasta tilaisuudesta! Mukava ilta, jonka kruunasi upea esityksesi!

 18. Taru | HOME AT LAST
  03/11/2015 / 11:20 am

  Upealta kuulostaa, tuli tosi hyvä mieli puolestasi tekstiä lukiessani! 🙂

Vastaa