Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

15.10.2015

Vaihteeksi hopeanvärinen kelloMinulla on muutamia kauniita hopeakoruja, joita olen käyttänyt vähemmän kullan- tai ruusukullan väristen kellojen myötä. Niinpä kun sain valita Perkko Oy:n* mallistoista itselleni kellon, valitsin vähän pienemmän ja siromman, hopeanvärisen. Kello on Emporio Armani-merkkinen. Ihan vaihteeksi mukavaa kantaa ranteessaan sirompaa ja kevyempää tiukua!

Hopeanvärisen kellon myötä ahkerampaan käyttöön pääsee vanhemmiltani saatu kaulakoru, ystävältäni saatu Tiffany-riipus ja moni muu kaunis ja tunnearvoltaan tärkeä koru.Emporio Armani- ja muiden Perkko Oy:n edustamien merkkien jälleenmyyjät löytyvät täältä.

Mukavaa myöhäisiltaa!

5 kommenttia:

 1. Ihana, yksinkertaisen tyylikäs kello! Niin, taitaa meissä olla pientä perfektionistin vikaa, kun paitsi vaatteet ja asusteet, myös kello ja korut täytyy matsata :) Itsellekin on kertynyt vuosien varrella useampia kelloja, joita on kiva vaihdella asusteiden ja korujen mukaan. Simppelit mallit kestävät aikaa, vanhin käytössäni oleva kello taitaa olla 80-luvulta peräisin oleva Christian Bernard -kultakello. Kellonkääntöaikaan sitten tiu'ut riviin ja säätämään - kohtahan sekin hetki on käsillä! Ihanaa viikonloppua! T: Ansu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ei mene kauan, kun kelloja siirretään! Itselleni se on aina juhlaa, kun saa nukkua tunnin pitempään, heh!

   No eikö, mikä siinä on, kun on vähän vaikeaa käyttää sekaisin metalleja! Ja kyllähän kaiken täytyy jotenkin matsata, muuten tulee levoton olo! Minäkin tykkään vaihdella kelloja. Pelkään, että jos hankkisin jonkun kalliimman, kyllästyisin siihen, jos sitä koko ajan käyttäisin.

   Poista
 2. Mulla on välillä kyllä ihan sekalaista korua, kultaa ja hopeaa.. Mutta joskus taas menen kelloon sointuvien korujen kera.. Kellosi on kyllä kaunis yksinkertaisuudessaan, tuohon ehkä sopiikin juuri vain hopeat korut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, moderni sinä! Mun toisessa Emporio Armani-kellossa on hopea-ruusukultaväritys, sen kanssa voisikin kokeilla sekoittamista. Mutta muuten...on vähän vaikeaa!

   Poista
 3. Hauska kello, ihanan simppeli ja pappamainen. :)

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.