Vaihteeksi hopeanvärinen kello

Minulla on muutamia kauniita hopeakoruja, joita olen käyttänyt vähemmän kullan- tai ruusukullan väristen kellojen myötä. Niinpä kun sain valita Perkko Oy:n* mallistoista itselleni kellon, valitsin vähän pienemmän ja siromman, hopeanvärisen. Kello on Emporio Armani-merkkinen. Ihan vaihteeksi mukavaa kantaa ranteessaan sirompaa ja kevyempää tiukua!

Hopeanvärisen kellon myötä ahkerampaan käyttöön pääsee vanhemmiltani saatu kaulakoru, ystävältäni saatu Tiffany-riipus ja moni muu kaunis ja tunnearvoltaan tärkeä koru.

Emporio Armani- ja muiden Perkko Oy:n edustamien merkkien jälleenmyyjät löytyvät täältä.

Mukavaa myöhäisiltaa!

Share:

5 Comments

 1. Anonyymi
  16/10/2015 / 5:41 am

  Ihana, yksinkertaisen tyylikäs kello! Niin, taitaa meissä olla pientä perfektionistin vikaa, kun paitsi vaatteet ja asusteet, myös kello ja korut täytyy matsata 🙂 Itsellekin on kertynyt vuosien varrella useampia kelloja, joita on kiva vaihdella asusteiden ja korujen mukaan. Simppelit mallit kestävät aikaa, vanhin käytössäni oleva kello taitaa olla 80-luvulta peräisin oleva Christian Bernard -kultakello. Kellonkääntöaikaan sitten tiu'ut riviin ja säätämään – kohtahan sekin hetki on käsillä! Ihanaa viikonloppua! T: Ansu

 2. Marre
  16/10/2015 / 7:54 am

  Mulla on välillä kyllä ihan sekalaista korua, kultaa ja hopeaa.. Mutta joskus taas menen kelloon sointuvien korujen kera.. Kellosi on kyllä kaunis yksinkertaisuudessaan, tuohon ehkä sopiikin juuri vain hopeat korut.

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  16/10/2015 / 8:23 am

  Niinpä, ei mene kauan, kun kelloja siirretään! Itselleni se on aina juhlaa, kun saa nukkua tunnin pitempään, heh!No eikö, mikä siinä on, kun on vähän vaikeaa käyttää sekaisin metalleja! Ja kyllähän kaiken täytyy jotenkin matsata, muuten tulee levoton olo! Minäkin tykkään vaihdella kelloja. Pelkään, että jos hankkisin jonkun kalliimman, kyllästyisin siihen, jos sitä koko ajan käyttäisin.

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  16/10/2015 / 8:24 am

  Hyvä, moderni sinä! Mun toisessa Emporio Armani-kellossa on hopea-ruusukultaväritys, sen kanssa voisikin kokeilla sekoittamista. Mutta muuten…on vähän vaikeaa!

 5. Taru | HOME AT LAST
  21/10/2015 / 6:32 pm

  Hauska kello, ihanan simppeli ja pappamainen. 🙂

Vastaa