Valkoinen pitkä paitapusero kolmella tavalla: 3/3 ja ravintolanegat

Tässäpä sitten se kolmas kombo pitkän paitiksen kanssa! Neuleet ovat supersuosikkejani talvella. Vähän vaihtelua saa, kun laittaa leveän vyön vyötärölle, tai hitusen korkeammalle. Näin saa jalkoihin mukavasti pituutta. Tumma, lämmin ruskea on ikisuosikki väri.

Mikä kolmesta yhdistelmästä on sinusta kivoin? Eka löytyy täältä, toka täältä.


shirt G-Star / cashmere knit Kashmirkauppa.com*
pants DAY Birger & Mikkelsen* 
 boots Acne / belt InWear

Eilen pääsin sitten taas käymään vähän kotikauppaa pitemmällä. Lähdimme illalla syömään Jumboon, ja halusin käydä Zarassakin. Menimme ravintola Il Sicilianoon, jonka pastat, pizzat ja risotot ovat tosi maukkaita ja annokset suureen nälkään. Tarjoilija johdatti meidät ravintolan perälle, ja osoitti kahden hengen pöydän. Kysyin voisimmeko päästä loosiin istumaan, jolloin hän lätkäisi menut loosin pöydälle ja jätti meidät siihen. Eipä kysytty haluaisimmeko alkuun tilata jotain juotavaa.

Suosikkipizzamme Imperiale oli poistunut listalta, joten päädyin tilaamaan risoton, alkupalaksi tilasin bruschetan. Vaikka ruoka oli hyvää, oli palvelu pienoinen pettymys. Tarjoilijaa saatiin odotella kauan, samoin ruokia. Alkuruoka oli öljyinen ja vetinen, eikä ympärillä kulkevat tarjoilijat vaivautuneet katsomaan meihin päin, saati keräämään lautasiamme pois ennen kuin pyysin. Kukaan ei myöskään kysynyt haluammeko lisää juotavaa tms. Vähän ärsytti, sillä pienillä asioilla on tosi paljon merkitystä.

Laskun maksoimme kassalle lähtiessä, kun kukaan tarjoilijoista ei välittänyt vilkaista pöytäämme päin, hakea lautasiamme tai kysyä haluammeko jälkiruokaa. Ruoka oli ihan hyvää, mutta en tiedä välitänkö kovin pian käydä uudestaan. Kuluttaja äänestää jaloillaan, ja nykyään on paljon ravintoloita, joissa on erinomainen palvelu.

Mukavaa perjantaita!

*saatu blogin kautta

Share:

12 Comments

 1. Anonyymi
  16/10/2015 / 3:01 pm

  tulipa tämä postaus hyvään aikaan, tarkoitus oli juuri huomenna mennä jumboon ja samalla testata kyseistä ravintolaa, koska sen ruokia on kehuttu. Eipä tarvitsekaan mennä, huono palvelu on nimittäin jotain kamalaa, jota en siedä yhtään.Onneksi löytyy paljon hyviä ravintoloita, joista löytyy hyvän ruuan lisäksi myös hyvää palvelua.

 2. Anonyymi
  16/10/2015 / 5:39 pm

  Mieluummin huono palvelu ja hyvä ruoka kuin toisinpäin. Kunnollista ruokaa tarjoavia ravintoloita on valitettavasti niin vähän (ketjusellaisia en raaka-aineiden vuoksi käytä) että olen myös joutunut sietämään ko ravintolan huonoa palvelua. Kumma juttu etteivät kehity sen suhteen yhtään. Suomessa ei ole kuin surkeita ja kohtuu hintaisia tai järkyttävän kalliita ja hyviä ravintoloita, Sen vuoksi meistä onkin kehittynyt melko hyviä kokkeja, luomu raaka-aineiita käyttäen tietenkin.

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  16/10/2015 / 6:46 pm

  Ruoka on hyvää, pizzat varsinkin. Syömäni risotto oli yksi parhasita. Mutta kyllä ravintolassakäyminen on muutakin kuin syömistä. Hyvä palvelu saa asiakkaan irti arjesta ja olon ihan spesiaaliksi. Ii Siciliano on suosittu, ruoka on hyvää, mutta todella ikävää oli saada tällainen kokemus. Voithan toki kokeilla, ehkäpä itse saat toisenlaisen palvelun, meille kävi nyt valitettavasti näin.

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  16/10/2015 / 6:49 pm

  Il Sicilianon plussiksi voin todeta luomuviinit ja varmasti hyvät raaka-aineet. Meidän tilauksemme otti italialainen herrasmies, jonka päättelimme omistajaksi. Se oli ruuan ohella käynnin kohokohta. Mä käyn aika vähän ravintoloissa (verrattuna moneen blogikollegaan), ja olen mielestäni aika vaatimaton asiakas, joten huono palvelu oli jotenkin yllättäväkin kokemus!!

 5. Anonyymi
  16/10/2015 / 7:22 pm

  Voi harmi! Itse käyn myös aika harvakseltaan ulkona syömässä ja silloin kyllä odottaa saavansa myös kohteliasta palvelua. Turussa lempiravintolani on Mami ja vaikka ruoka onkin siellä taivaallista, tekee ihana henkilökunta kokemuksesta täydellisen. Suosittelen:) Annu

 6. Anonyymi
  17/10/2015 / 7:12 am

  Ihania yhdistelmiä kaikki, mutta ykkönen paras, koska uudenlaisin ja kolmonen seuraavaksi. Olet niin kauniin, huolitellun ja raikkaan näköinen:). Saan inspiraatiota ihanasta blogistasi, kiitos! Itse olen useimmiten nuutuneen näköinen, mutta yritän parhaani mukaan sädehtiä silmilläni;). Hiukset ovat kipukohtani, niitä en ehdi tai jaksa värkätä aamuisin.

 7. Sara G.
  17/10/2015 / 7:29 am

  Minulla on samansuikuisia kokemuksia Leppävaaran Sellon Chico's ravintolasta. Ruoka on tuon ketjun ravintoloissa aina hyvää, mutta erityisesti Sellon ravintolassa palvelu on pääsääntöisesti joko hidasta, tylyä tai erittäin flegmaattista. Huomasin, että viime kerran jälkeen olen jättänyt muutkin Chico'sit kokonaan väliin. Ravintolaan mennään myös viihtymään.

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  17/10/2015 / 9:15 am

  Kiitos suosituksesta! Olen samaa mieltä, henkilökunta tekee sen fiiliksen, että käynnistä tulee ainutlaatuinen ruuan lisäksi.

 9. Marjukka / Fab Forty Something
  17/10/2015 / 9:17 am

  Ykkönen oli omakin suosikki! Kiitos, kuvat otettin viime sunnuntaina, ja mulla oli vielä lämpöä. Tai luulin, ettei se enää nousisi, vaan nousi. Olen otettu, jos saat inspiraatiota, syksy on mulle se inspiroivin aika. Kuule ei sitä aina täälläkään niin hehkeenä olla, aamuisin peilistä katsoo melkoinen mörkö, ja tarvitaan aika tavalla valokynää ja huulipunaa, että saa itsestä ihmisen näköisen…

 10. Marjukka / Fab Forty Something
  17/10/2015 / 9:21 am

  Mäkin tykkään Chicosista, uudistunut lista on oikein hyvä. Manskulla Töölössä on ainakin tosi hyvä,palvelu, koskaan ei ole ollut valittamista, päinvastoin! Harmi, jos yhden ravintolan kokemuksetvaikuttavat koko ketjun imagoon, mutta niin se on mullakin. Meillä oli huono kokemus Pizza Raxista muistaakseni reilu 10vuotta sitten. Valitettiin ravintolan johdolle, jolta tuli vain nuiva pahoittelu, ei muuta. Päätettiin boikotoida Raxia, ja näin tehtiin.

 11. Anonyymi
  17/10/2015 / 3:06 pm

  Eka kivoin ja vika hopeasijalla ilman tuota vyötä. Tokassa kuvassa pistää minun silmääni jonkinmoinen huolimattomuus kun paita lepattaa bleiserin alta noin.-Kotihiiri

 12. Marjukka / Fab Forty Something
  17/10/2015 / 4:14 pm

  Eka oli omakin suosikki! Tokassa oli itseasiassa tarkoituskin,,että helma näkyy ihan reilusti alta!

Vastaa