Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

11.10.2015

Valkoinen pitkä paitis kolmella tavalla: 1/3Täytyy sanoa, että kärsin jo vieroitusoireita, kun en ole päässyt kunnolla postailemaan. Yskä on nyt pois, mutta olo on kyllä vielä toipilaan. Ensi viikko on syysloma, joten toipuessahan se menee. Jos hyvin käy loppuviikosta on pari ihanaa putiikkikeikkaa... No, nyt en enää rasita teitä näillä sairaskertomuksilla. Keuhkokuume ottaa aikansa, ja kyllä tässä vielä kuntoon tullaan.

Olen surffannut kiitettävästi muotisivuilla ja nettikaupoissa. On ollut aikaa pyöritellä juttuja ja miettiä. Muutaman jutun olen tilannutkin.

Ihan huippuostos on kuvien pitkä paitis, G-Star-merkkinen, ja se tuli Zalandolta. Paitis on puuvillaelastaania, ja huolimatta tämän hetken väljästä muodista se on hyvin niukkalinjainen ja kapea. Istuvuus on ihan täydellinen, mitoitus, kaikki! Varmaan eniten tulen pitämään sitä neuleiden kanssa. Tykkään kovasti, miten se kaartuu epäsymmetrisen neuleen alta.

Kaikissa kolmessa yhdistelmässä pohja on sama: nahkikset, bootsit ja kauluspaita. Ensimmäinen yhdistelmä taitaa olla lempparini. Musta nahka, pehmoinen, harmaa kashmir ja klassinen valkoinen paita - aina hyvännäköinen kombo!

 leatherpants DAY Birger & Mikkelsen* (similar here)
shirt G-Star / boots Acne (similar here and here)
 knit Repeat Cashmere (similar here and here)


Leppoisaa lokakuista sunnuntai-iltaa!

*saatu blogin kautta / linkit mainoksia

13 kommenttia:

 1. Valkoinen paitis on kyllä niin kätevä ja raikas! Kiva outfit:)

  VastaaPoista
 2. Klassisen tyylikäs kokonaisuus! Jännää nähdä ne muut kaksi asukokonaisuutta, koska tätä on kyllä vaikea pistää paremmaksi:) Leppoisaa syyslomaa ja toivotaan, että pöpöt lähtee omille teilleen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää,oli mun lemppari, mutta kyl ne muutkin on kivat! Kiitos, en jaksais enää potea!

   Poista
 3. Just eikä melkein! Aivan ihana yhdistelmä, tykkään!

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva ja moneen sopiva yhdistelmä!

  VastaaPoista
 5. Mikä koko sinulla on paidasta, xs? Zalandon kuvassa 175-senttisellä mallila koko s... Mietin minkä koon vähän pidempään enkä aivan mallikapoisena ottaisin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ota vaan oma kokosi, tää on tarkoitettu kapeaksi siluetiltaan. Joo mulla on xs ja kainalot, olka, vyötärö,just kohdillaan!

   Poista
 6. Kiva ja raikas yhdistelmä. Olen palelevaa sorttia ja olen taas alkanut kaivaa kaikenlaisia neuleita ja vastaavia esille, jotain uuttakin tuli hankittua. Noin yleisestiottaen olen tykästynyt viime aikoina yhdistelmään puuvillapoolo ja pidempi liivi, esim. farkkuliivi, tms. Menee kivasti farkkujen kanssa. Mukavaa alkavaa (syysloma)viikkoa! nm Petra

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poolopaita ja liivi onkin kivasti tätä päivää ja tän syksyn seitkytluku-trendiä. Ihana laittaa villaa päälle, kyllä syksyn vaatteet on mukavia!

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.