Ylisuuri harmaa villamekko (ja arvonnan voittaja)

Sunnuntaita! Mitenkäs sunnuntai on sujunut? Oma viikonloppuni tuntuu loppuvan, ennen kuin se on ehtinyt alkaakaan, niin paljon hommaa on ollut. Olen ollut väsynyt viime viikosta, ja siivotessa huomasi, että kunto ei tosiaankaan ole vielä palautunut. Mutta pienin askelin! Uskon, että kun aloitan taas liikkumaan, niin olo kohenee kummasti.

Eilen kävin Oralilla hammaslääkärillä tsekkaamassa oiontatilanteen, ja saan yhdettoista uudet muotit – purentaa viilataan nyt tosissaan. Kerron lisää omassa postuaksessaan.

Mutta kuvien mekkoon! Sain valita pari vaatetta House of Brandonin valikoimista, ja kaksi mekkoa tuli tilattua. Siis kyllä, mekkoa, ja päällä on ollut jo tuo kaunis, harmaa, lämpöinen Vilan villasekoitemekko. Se on ihana! Ylisuuri ja tosi lämmin, silti kevyt päällä. Yhdistin sen Guessin kiilakorkoihin, mutta kyllä myös Primebootsit ovat mahtavat tämän kanssa! Toisenä värinä harmaan lisäksi on kamelinruskea. Tsekkasin kootkin, ja kas, kaikkia kokoja on saatavilla. Omani on XS, ja se on justiinsa sopiva!


dress Vila* / boots Guess
scarf’* and bracelets Syster P

Kiitos hurjasti huiviarvontaan osallistujille! Random.orgin lahjomaton generaattori pyöräytti voittajaksi nimimerkin Emma:
”Eden, Rose ihastutti! Olisi muuten ensimmäinen vaaleanpunainen vaatekappale ikinä :)”

Laitatko, Emma, minulle sähköpostia, niin välitän tietosi eteenpäin. Huivi lähtee Ruotsista, joten menee muutama päivä. Nyt saat sitten ensimmäisen vaaleanpunaisen vaatekappaleesi, kivaa! ; )

Nyt on taas parasta mennä hommiin, lakanat odottavat vetäjiään, ja nälkäkin alkaa kurnia. Lisäksi pitäisi päällystää ruokapöydän tuolien istuimet ja kouluhommiakin riittää.

Mukavaa sunnuntaita!

Ps. Vielä reilu kymmenen paikkaa Balmuirin iltaan tulevalle torstaille, lähdepä mukaan!

*saatu blogin kautta / mainoslinkkejä

Share:

5 Comments

 1. Anonyymi
  25/10/2015 / 5:28 pm

  Jee, mahtavaa 🙂 Laitoin just sähköpostia sinulle ja jään nyt innoissani odottelemaan mun vaaleanpunaista huivia <3Emma

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  25/10/2015 / 6:12 pm

  Hihi, ehkäpä niin! ; )

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  25/10/2015 / 6:13 pm

  Onnea onnea!! Laitoin sulle just viestiä takaisin!

 4. Lady of The Mess
  25/10/2015 / 9:24 pm

  Aivan ihana mekko – ja upea harmaan sävy! Ja olisi minulle niin lyhyt, että joutuisin tunikana käyttämään. Murr;)Kiva kuulla, että voit jo paremmin – täälläkin aletaan olla voiton puolella, vaikka kunto on ihan alakantissa ja yskä vaivaa vieläkin. Mutta eiköhän ne kävelylenkit rauhallisesti ala pikku hiljaa kuntoakin kohottamaan!Kivaa uutta viikkoa, Marjukka!

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  26/10/2015 / 1:22 pm

  Kyllä se ottaa aikansa, huomasin just sunnuntaina, kun siivosin. Ei oikein jaksanut touhuta niin ahkeraan. Kyllä me tästä kuntoon päästä. Yskä lähtee viimeistään kortisonisuihkeella, oletko kokeillut?

Vastaa