Delicate Loven kashmirneule

Pikamoi teille, ja kiitokset ihanista kommenteista urtikariaan ja Bond-tunnelmiin! Niitä oli tosi hienoa lukea, ja sain sitä vertaistukea, jota etsiskelinkin! Isot halit siitä! 😉 Urtikaria näyttää olevan todella yksilöllinen vaiva. Sen tiesinkin, mutta silti siitä oli hämmästyttävä lukea. Onneksi sen kanssa ei ole yksin.

Tänään ei ole ollut ihan paras päivä… Moni asia on mennyt pieleen, lähtien siitä, että unohdin pari tärkeää musateknologista juttua kotiin. Broilerikin hautui uunissa ylimääräiset 45 minuuttia, kun munakello on rikki, eikä muistiin kertakaikkiaan voi luottaa… Pienestä soveltamisesta huolimatta oli ihan mukiinmenevä päivä. Olen aina ihan fiiliksissä minikokoisista ekaluokkalaisista, jotka laulavat reippaasti pienillä oravanäänillään ja haluavat antaa lähtöhalit, kun tunti on loppu. Sain jopa raahauduttua tuonne kuntohuoneen puolelle, tykitin vanhaa Rainbowta ja päätin, että nyt, nyt, nyt, lihasta tämän mimmin käsivarsiin!

Päivän asun kuvat on muuten otettu melkein pimeässä. Pikkuinen Olympuksen OM-D E-M10-kamerani on ihan uskomattoman valovoimainen. Nyt on bloggaajan kauhuaika kuvauksen kannalta, pimeää jo aikaisin, ja ikävä kyllä omat taitoni tulevat vastaan näissä olosuhteissa…

Nyt on ollut kiva kuvata päivän asuja, sillä syksy on pukeutumisen kannalta inspiroivaa aikaa. Päivän asuna viime vuoden luottohousut, Soyan tekonahkahousut, paitana vanha kunnon Hunkydory. Kuinkahan monessa asukuvassa tuokin paita on vuosien varrella ollut. Jalassa olivat Tigerin lempinilkkurini ja kaulassa DAY:n huivi. Mutta Delicate Loven kashmirneule on uusi, ja sain sen Selected Brands Finlandilta, kiitos hurjasti! Mahtava neule, ei liian kuuma vielä, sillä lämpömittari näytti seitsemää kotiinajellessa. Huomenna aion taas mennä hameessa töihin.


pants Soya Concept / shirt Hunkydory
boots Tiger of Sweden / cashmere knit Delicate Love
scarf DAY Birger & Mikkelsen
watch Emporio Armani, bracelets Syster P

Eipä muuta tänään, osallistukaahan Syster P -arvontaan arvontaan täältä, ja mukavaa iltaa!

Share:

2 Comments

  1. Anonyymi
    12/11/2015 / 3:14 pm

    Hei!Asian vierestä kirjoittelen. Kerran vinkkasin sulle Netflixistä Bloodline sarjan ja kerroit tykänneesi siitä. Pidätkö kotimaisista sarjoista? Yle areenassa on katsottavana 10 osainen Koukussa-sarja. Ja kyllä, jäin koukkuun.T. Tiina

  2. Marjukka / Fab Forty Something
    13/11/2015 / 6:00 pm

    En muista katsoneeni kotimaista kuin joskus 2000-luvun alussa, Benner & Benner-sarjan. Bloodline oli aika hidas ja synkkä, mutta kyllä sen katsoi!

Vastaa