DOTS…-liikkeen tunnelmia pikkujoulujen alla

Viime torstaina kävin Fredalla DOTS…-lifestyleliikkeessä* kuvailemassa joulunalusilmettä. Muutamia ihania asuja kuvattiin myös, niistä kuvia torstaina. Oli kyllä yhdet hauskimmat kuvaukset ikinä! Lisäksi tutustuin kahteen uuteen ihmiseen. Kyllä positiiviset ihmiset ympärillä antavat valtavasti energiaa ja hyvää mieltä. Illalla olin ihan ylikierroksilla mukavasta itlapäivästä.

Tykkään hirmuisesti kuvata liikkeissä – kaikki ne kauniit yksityiskohdat näyttäytyvät kameran linssin läpi ihan erilaisena kuin paljaalla silmällä. Jokin asetelma näyttää edestä paremmalta kuin sivulta, tai miten kukin sen nyt hahmottaakaan. Lisäksi kuvaaminen on hurjan rentouttavaa, siinä ei muuta mieti kuin kulloistakin ruutua kerrallaan.

Liike oli hurjan suloinen – oven vieressä oli glögiä tarjolla. Kylläpä maistui taas vuoden jälkeen hyvältä. Oli kävi ja asiakkaat saivat lämpimän vastaanoton. Pieniä kuusia ruukuissa oli siellä täällä. Ja tietenkin hyviä lahjaideoita oli joka puolella! Katsotaanko kuvia?

Kaikenlaiset kynttilälyhdyt kuuluvat omaan talvisisustukseeni, enkä lähtenyt pois ilman uutta lyhtyä. Myös pikkukuusi-idea näpistin täältä… Huomatkaapa pöydällä olevat upeat Gauharin korut.

Inuovon hurmaavat nilkkurit kimmeltävät ihanasti tänä pimeänä kautena…  Paksut pohjat sopivat juuri tähän säähän.
 

Houkuttelevassa liikkeessä sujahtaa helposti tunti asetelmia ja vaaterekkejä tutkiessa.

Korresin kosmetiikka on hyvä lahjavinkki!

Liikkeen alakerrasta löytyy Edblad-shop sekä Nicholas Vahén herkkuja…

Ruokatuliainen on aina hieno, jos ei keksi mitään vietävää kylään.

Edbladin vaatteet ovat hurmaavia, vai mitä sanotte silkkipaidasta?

Pst, vinkiksi, kannattaa seurata DOTS…:in Instagramia, saat pikku vinkkejä! Nyt liike on auki marraskuun torstaisin klo 19:ään aferworkin merkeissä. Tarjolla myös kuohuvaa ja tietenkin ihania joulu-uutuuksia!


DOTS…
verkkokauppa / Facebook / Instagram
Fredrikinkatu 34

*bloggaaja ei hyödy linkeistä rahallisesti

Share:

6 Comments

 1. Anonyymi
  18/11/2015 / 7:15 am

  Ihania tunnelmakuvia! Näissä liikkeissä todella tarvitsee aikaa että ensin edes hahmottaa kaiken kauneuden ja sitten vielä käy yksityiskohtaisemmin läpi tarjonnan. Joulunalusaika on aivan erityisen houkutteleva! Tuosta kauniista silkkisestä Edbladin kietaisupaidasta tuli mieleen, että tilasin vastikään HM:ltä ihan samantyylisen silkkisen kietaisupuseron keltaisena, se sopii väreihini ja piristää ihanasti varsinkin harmaansävyisiä ja myös mustia hameita ja housuja, näkyy olevan nyt tarjouksessakin! Hakaskiinnitys edessä on hentoinen, käytän itse kiinnitykseen hopeista filigraaniperhosrintaneulaa.http://www.hm.com/fi/product/32043?article=32043-A#article=32043-BT: Ansu

 2. Helen
  18/11/2015 / 10:17 am

  Näyttääpä kivalta, pitääpä käydä hypistelemässä :)Asukuvia odotellessa 🙂

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  18/11/2015 / 4:40 pm

  Tää ei nyt varmaan tuu sulle yllätyksenä, mutta samainen H&M:n silkkipaita kävi mulla kotona. En kuitenkaan pitänyt sitä, vaikka oli tosi nätti. Se oli tosi ihana väri!Liikkeet kyllä nyt pistävät parastaan näin joulun alla (voiko jo näin sanoa). Niiden tunnelmaan on tosi kiva käydä aistimassa!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  18/11/2015 / 4:40 pm

  Huomenna tulee asukuvia!

 5. Anonyymi
  19/11/2015 / 5:51 am

  No nyt alkaa jo tuntua sä olet mun varsinainen kaksoissielu 😀 Arvelinkin että tuon puseron kiinnitys torppaa monen ostopäätöksen, itsekin sitä harkitsin, mutta kun löytyi sopiva koru siihen tarkoitukseen niin hyvin on toiminut! Käsittämättömän samanlaiset mieltymykset meillä on, kuten se elokuvakin (Entrapment), jonka olen nähnyt jo neljä kertaa enkä siltikään tunne kyllästyväni! Tosi kivalta tuntuu tietää, että sielunsisko on olemassa 🙂 Joulunpunaisia ajatuksia viikonloppuun!T: Ansu

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  19/11/2015 / 12:02 pm

  No sanos muuta, ehkä joskus voidaan tavata – luultavasti meillä on silloin identtiset vaatteet yllä! ; )

Vastaa