Melkein kuin minilomalla

Voi että, miten ihana marraskuun alku! Milloinhan viimeksi ulkokukat vielä kukkivat täyttä päätä tähän aikaan vuotta? Ja kaupoissa on jo joululehtiä ja -koristeita!

Kävin pitkästä aikaa kaupungilla tapaamassa paria ystävääni. Oli ihan mahtava kävellä pitkin katuja ja hengitellä raikasta ilmaa. Kävelin ristiin rastiin varmaan pari tuntia. Olen käynyt kaupungilla hengailemassa viimeksi syyskuussa, joten tämä oli minulle lähes kuin ulkomaanmatka. Tässä jaksossa saan nauttia kevyemmästä loppuviikosta, joten luulen, että eksyn kaupunkiin useamminkin. Satuttiin muuten Valkoisen Talon Reetan kanssakin näkemään, kävin välipalalla Il Birrificiossa, jossa Reetta lounasti ystävänsä kanssa. Selailin Instaa, jossa näkyi Reetan päivitys, laitettu 9 minuuttia sitten. Oma tilaukseni ei olut vielä tullut, joten nappasin laukkuni ja hiippailin katsomaan toiselle puolen ravintolaa, josko Reetta olisi paikalla edelleen. Siellä hän oli. Oli kiva nähdä!

Kävin vähän kaupoillakin. Sekin kuulkaa tuntui ihan juhlalta. Pienet on ilot meikäläisellä… Zarrosta löytyi pientä kivaa, ja suloinen Alexa oli taas makutuomarina. COS:ista löytyi musta mohairvillatakki. COS oli tupaten täynnä väkeä, ja taisi olla kukkaron onni, että muutamasta ihanuudesta oli koko loppu.

Iltapäivä päättyi Salutorgetissa kello viiden teellä jutellen ystävän kanssa kaikkea mahdollista, ja kuulumiset tuli tarkkaan päivitettyä. Koko päivä tuntui ihan minilomalta, ja tunnen oloni virkeäksi ja iloiseksi. Ja huomenna on perjantai, jippii!


coat and leather pants* DAY Birger & Mikkelsen 
boots Tiger of Sweden / bag Mulberry
scarf Balmuir* / beanie Filippa K

Huomenna arvonta – tulkaapa kurkkamaan!

Iloista iltaa!

*saatu blogin kautta

Share:

10 Comments

 1. Susanna
  05/11/2015 / 6:16 pm

  Voi apua näitä ihania värejä! On kyllä niin ikävä kunnon ruskaa, pipoja ja villatakkeja! Mukavaa syksyä sinulle!

 2. Anonyymi
  05/11/2015 / 6:19 pm

  Hei! Onko Alice laukkusi regular vai small koossa? 🙂 Upea laukku!

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  05/11/2015 / 6:51 pm

  Täytyy sanoa, että keuhkot täynnä raikasta ilmaa, vilisevät kadut ja iloinen päivä ystäviä nähden tekivät syyspäivästä täydellisen. Pimeissä illoissa on taikaa! Samoin sulle!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  05/11/2015 / 6:52 pm

  Se on small, just sopivan kokoinen. Onhan se, mä niin pidän tuosta väristä.

 5. Nipsux
  05/11/2015 / 9:11 pm

  Eikös vain piristä tuollainen "puolivapaa" päiväkin? 🙂 Mutta hiukan nauratti tuo raitista ilmaa Helsingin kaduilta, mä just nautin sitä täällä Pohjanmaalla 1000:n asukkaan kunnassa, koiran kanssa lenkkeilin tuolla sumussa. Vähän vähempi pakokaasuja kuin siellä ;)Oih tuota laukkua! Mitä mieltä oot, käykö tuon värisen laukun kanssa vaalean konjakin ruskeat kengät?

 6. Tiia K
  06/11/2015 / 4:51 am

  Aivan ihania kuvia ja tuo Mulberry. <3 Leppoisaa viikonloppua!

 7. maiju
  06/11/2015 / 8:35 am

  Kauniit kuva ja ihana tunnelma kuvissasi. Asusi on myös hyvin tyylikäs.

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  07/11/2015 / 8:47 am

  Voi kyllä piristi, oli niin mahtava sääkin! Joo, raikasta ilmaa Helsingissä ; ) ja sitten tänne landelle hengittämään vielä raikkaampaa ; )Tottakai käy! Viininpunainen käy yhdisteltäväksi oikeastaan mihin vain, eikä laukun ja kenkien tarvitse mätsätä.

 9. Marjukka / Fab Forty Something
  07/11/2015 / 8:48 am

  Syksy on inspiroivinta aikaa asujen suhteen, ja onhan noi värit upeita. Kiitos samoin!

 10. Marjukka / Fab Forty Something
  07/11/2015 / 8:48 am

  Kiitti kovasti!!

Vastaa