Sunnuntaikuulumisia (ja Coruu-arvonnan voittajat)

Hyvää ensimmäistä adventtia! Aurinkokin näyttäytyy sen kunniaksi. Blogi on ollut hiljainen viime päivät, sillä olen karmeassa nuhassa. Äänikin on kuin haudasta. Ja fiilis on ollut sen mukainen, nyt ei olisi todellakaan aikaa sairastaa, mutta minkäs teet. Inkivääriteetä on mennyt litratolkulla, Netflixiä ja HBO:ta katsottu tuntitolkulla.

Mutta on tässä mukavaakin kerrottavaa! Blogini uusi ulkoasu on nyt työn alla! Itse en alkanut blogipohjaa koodata, vaan ulkoistin sen kerrassaan osaaviin käsiin. Pohjaa työstää Happy Days -blogin Ida, jonka taitavissa käsissä toiveeni toteutuvat. Idalla on melkoinen meriitti useiden blogisivujen takana, ja viidakkorumpu käy kuumana… Olen nähnyt nyt työn alla olevan pohjan, ja voi että tykkään, toivottavasti tekin!

Uudet sivut avautuvat ennen joulua. Mukana seuraa myös Aikuisten blogit, joka on blogini käydyin sivu. Jossain välissä tulee blogiin muutaman tunnin käyttökatko, joten ei pidä huolestua, jos blogiin ei pääsekään muutamaan tuntiin. Ilmoittelen kyllä katkoksesta etukäteen. Uutta nimeäkin vielä pähkinöin, tai uutta ja uutta, vähän muuteltua vain. Ehkä. Katsotaan toteutanko. Mutta summa summarum: olen tosi innoissani, uusi pohja antaa taatusti virtaa lisää!

Ja sitten Coruu-arvonnnan voittajiin! Kiitos kovasti osallistujille! Random.org arpoi korvakorujen voittajajiksi Leenan:

Ihan tavattoman mageita koruja kaikki. Musta on must! Baroque Small Korvakoruilla ehkä eniten käyttöä, siispä niitä arpomaan :).”

ja nimimerkin Tarjaksi

Todella mielenkiitoisia tuttavuuksia. Kaulakoruista suosikkini on Japanese Braid Kaulakoru ja Raindrop korvikset ihastuttavat myös.”

Kaulakoru menee rouva R:lle: ”Flowery kaulakoru on suosikkini.” Sattuipa somasti, että voittajilla on jo suosikit selvillä! Laittakaapa minulle yhteystietonne, niin välitän ne eteenpäin Coruun naisille!

Leppoisaa sunnuntaita ja ihanaa illanjatkoa! Mä menen nyt taas teetä juomaan…

Share:

6 Comments

 1. Piiuli
  29/11/2015 / 12:47 pm

  Paranemisia! Nyt on kovasti tautia liikkeellä.

 2. Elämän Helmiä
  30/11/2015 / 5:53 am

  Paranemisia <3Minä olen vaan neulonut ja neulonut kokoviikonlopun intoa puhkuen ja onneksi välttynyt flunssalta.Parempaa uutta viikkoa!-päivi-

 3. Anonyymi
  30/11/2015 / 4:36 pm

  Voi harmi, nyt olisi saanut sairastamiset jo riittää tämän syksyn osalta. Voimia ja jaksamista ! Kiitos blogistasi, joka on tuonut iloa arkeen. Odotan innolla uusia sivujasi. Ps.Nenäkannu ja uutuus sinkkisuihke ovat muuten auttaneet meidän perheessä.t.Minnakaisa

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  01/12/2015 / 1:50 pm

  No on todella! En päässyt työterveyteenkään, kun ajat olivat jo täynnä!

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  01/12/2015 / 1:51 pm

  Sulla on draivi päällä neulomisessa – kenties joululahjoja…? Kiitos, viikko on alkanut parempana.

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  01/12/2015 / 1:52 pm

  Nenäkannu on käytössä ja ihan korvaamaton! Saisi riittää, mutta kun opettaa lähes kolmeasataa lasta/nuorta viikossa, siinä on pöpöä tarjolla! Uudet sivut ovat nätit ja simppelit, halusin yksinkertaistaa ilmettä, ja sen Ida on toteuttanut.

Vastaa