Tuli talvihalla!

Niin saatiin tänne Etelä-Suomeenkin pikkupakkanen ja hitunen lunta, tosin se taitaa sulaa ensi viikolla jo pois. Kummasti tuli muuten joulumieltä! Olen verhoja ommellessani kuunnellut Katie McMahonin Celtic Christmas-levyä ja Michael Bublétakin… Kotona soi ennen joulua irkkujoulumusiikki, vanha amerikkainen joulumusiikki, kantrijoulu sekä keskiaikainen joulumusiikki. Kantrisaralla suosittelen ihanaa yhtyettä nimeltä Point of Grace, jolla on todella kauniita joululauluja. Näistä on muototutunut sellainen omanlainen joulusoundi meidän joulunaluspäiviin.

Oho, hups. Nyt livahti tekstiin jo joulujuttuja, mutta olkoon!

Viikonloppu on mennyt rennosti kotosalla. Tai rennosti ja rennosti. Verhoprojekti yläkertaan on aloitettu, tosin aikamoisen känkkäränkän kera. Kukas käski mennä valitsemaan laskosverhoiksi maailman liukkainta pellavaa. Olen varma, että ompelukone vihaa minua. Aion silti kesyttää sen, kuten aina. Aika monta laskosverhoa olen kotiin ommellut, joten seuraavat menevät huomattavasti helpommin kuin tämä ensimmäinen satsi, mikä oli kyllä tuskien taival…

Lisäksi ollaan herkuteltu maailman ihanimmalla muromyslillä. Tein granolaa Ella Woodwardin (Deliciously Ella -bloggaaja ja ruokakirjailija) reseptillä hänen kirjastaan. Tämän jälkeen mitkään ostomyslit eivät maistu, sillä niin ihanaa oli pähkinäinen, vaahterasiirapilla makeutettu ja kanelilla maustettu muromysli. Namnam!

Vähän ehdin nuuhkia raitista ilmaakin, asukuvien verran… Takki on jo monta vuotta vanha, luottotakki Ajattaresta, merkkiä Cinzia Rocca. Pipo ja huivi on saatu Balmurilta, viininpunaiset käsineet ovat lahja vanhemmiltani.


coat Cinzia Rocca / pants Zara
boots Tiger of Sweden
gloves Sauso / beanie and scarf Balmuir*

Loppuun vielä kuva seitsemästä peurasta, jotka bongattiin olkkarin ikkunasta!

Hyvää viikonalkua kaikille!

Share:

11 Comments

 1. Pihla
  22/11/2015 / 7:13 pm

  Kiva alku viikolle, kun on valoisampaa kun on lunta! 🙂 Ihanan väriset käsineet.

 2. Nipsux
  22/11/2015 / 7:38 pm

  Upeat nuo hanskat, tahtoo samanmoiset! Mun silmään nuo eläimet on kauriita (ainakin näin kaukaa katsottuna). Peuroja täällä meilläpäin on paljon, jopa 100:n eläimen laumakin ja ne on isompia & vaaleanharmaita. Vai onko etelän peurat tummempia.. 😉

 3. Tuula / Tuula's life
  22/11/2015 / 9:00 pm

  Minä noukin näköjään aina nuo irlantilaisaiheet 🙂 Irkkujoulumusaa, se soi jossakin vaiheessa täälläkin. Olen joskus kauan sitten asunut Irlannissa ja musiikki on seurannut minua sieltä Suomeen. Vaan on sinulla nätti asu. Kaunis ja ajaton tuo sinun luottotakkisi. Ja kivat pipo ja huivi sekä upeat käsineet. Valoisaa tulevaa viikkoa!

 4. Heli V - Feminine Soliloquies
  23/11/2015 / 3:27 pm

  Kiva takki, ja erityisihanat hanskat, pipo ja kaulaliina. Tuo sininen sopii sulle niin hyvin!Pitäis mennä etsimään villakangastakkia. Tekis mieli jotain muuta kuin mustaa. Mutta kun mulle ei käy mikään kuva väri. Nyyh :)!

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  23/11/2015 / 4:53 pm

  Niin on, ihan kunnon talvifiilis tuli vähäisestäkin lumimäärästä! Kiitti!

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  23/11/2015 / 4:53 pm

  Eikö, se on minusta ihana laulu!

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  23/11/2015 / 4:55 pm

  Haha, voivat ollakin, jos ne saa enemmän aurinkoa… ; ) Kyllä ne tosiaan taitaa kauriita olla, olivat sen verran pieniä ja siroja. En muuten tullut ajatelleeksikaan, että ne eivät olisi peuroja, joten kiitos! Vielä tänään bilsankollegan kanssa keskusteltiin peurojen ja kauriiden eroista, joten olen nyt paljon valistuneempi!

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  23/11/2015 / 4:56 pm

  Oi ihana, irlantilaisessa musiikissa on sitä jotain, se soundi, laulutapa jne. josta tykkään hurjasti! Irlantilaiset elävät musiikkiaan!Kiitti, on kyllä vanha tuo takki, mutta malliltaan ajaton. Kiitos samoin sinulle!

 9. Marjukka / Fab Forty Something
  23/11/2015 / 4:58 pm

  Miten olisi…harmaa…? Jee, varsinaista väri-iloittelua! Mitä vielä, sullehan sopii loistavasti sininen ja viininpunainen.

 10. Nipsux
  23/11/2015 / 8:17 pm

  Kerran autoni edestä hyppäsi vauhdissa kauris. Ensimmäinen ajatus kyllä oli, että " oliko se kenguru"? Semmoisen loikan se teki 🙂 Isäni sitten osasi kertoa, että kauriin loikka voi olla jopa 6 metriä pitkä! Kaunis eläin!

 11. Anonyymi
  24/11/2015 / 11:52 am

  Hei ja kiitos arkeani ilahduttavasta blogistasi. Kuuntelen jo joulumusiikkia mutta tuo irkkujoulumusiikki on vieraanpaa. Voisitko ystävällisesti antaa vinkkejä ja jakaa ajatuksiasi kivasta ja tunnelmallisesta joulumusiikista (ei tonttulauluista). Kiitoksin, Tarja

Vastaa