Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Uudet silmälasit marraskuun valossa

Kun käyttää silmälaseja jo muutaman tunnin päivässä, saati enemmän, on kiva omistaa useampi pari, joita vaihdella fiiliksen mukaan. Käytän ikänäkölasejani autolla ajaessa, telkkaria katsellessa, leffassa tai kokouksissa, kun pitää nähdä kauemmas selvästi. Käytän myös laseja ihan niiden pitämisen ilosta. Lasit kiinnittävät huomion pois väsyneistä silmistä ja etenkin silmäpusseista…

Kun Loveyewear* tarjosi minulle yhteistyömahdollisuutta tilata uudet lasit, olin paitsi innoissani, myös kiinnostunut miten silmälasien tilaaminen verkkokaupasta toimii. Niinpä sukelsin tutkimaan valikoimaa innostuneena.

Pian kävi selväksi, että valikoima on todella suuri, mukana kaikki trendikkäimmät merkit pienempiä eksklusiivejä brändejä unohtamatta. Kaikki kehykset tulevat ilman välikäsiä (siitä edullisempi hinta) suoraan niiden valmistajilta, ja linssit samalla tekniikalla hiottuna kuin optikkoliikkeissäkin.

Yksin miettiminen ja sopivien kehysten löytäminen tuntui aika valtavalta tehtävältä. Niinpä päätin heti alkumetreiltä luottaa tyylikysymyksissä asiantuntija-apuun. Koska edelliset lasini ovat ylöspäin levenevät perhosmalliset, toivoin tällä kertaa vähän pyöreämpää mallia. Sainkin listan todella kivoista kehyksistä, jotka voisivat sopia toiveisiini ja kasvoihini. Itselleni oli paljon helpompaa valita seitsemästä eri vaihtoehdosta kuin vaikkapa viidestäkymmenestä. Tykästyin heti pariin kolmeen vaihtoehtoon, ja kysyin vielä viime hetken neuvoa kahden kehysmallin välillä. Päädyimme sitten yhdessä Hugo Bossin kehyksiin, jotka sopivat hyvin vaatteisiini ja lämmin ruskea väri kasvoihini ja silmiini.

Linssitiedot lähetin sähköpostilla, ja niissä ei ollut mitään ihmeempää. Kaksitehothan minulle tulisivat. Ihan rehellisesti sanoen, silmälasien hankinta ei ole koskaan ollut helpompaa.

Lasit tulivat noin viikon kuluttua, ja olin niihin todella tyytyväinen. Olin myös iloinen, että käytin asiakaspalvelua, säästin aikaa ja muutaman harmaan hiuksen… Kiitos nopeasta palvelusta Loveyewearin suuntaan!


eyeglasses Loveyewear* / beanie and scarf Balmuir*
coat DAY Birger & Mikkelsen
pants Zara / boots Primeboots

Loveyewear haluaa muistaa myös lukijoitani! Blogini lukijat saavat jouluun saakka -15% alennuksen Loveyewearin silmälaseista koodilla 15fab40. Ja jos lasien tilaaminen netitse mietityttää, Loveyewearilla on 90 päivän avokauppaetu koskien sekä aurinko- että silmälaseja, myös vahvuuksilla tilattuja.

Rauhaisaa sunnuntai-iltaa kaikille!

*saatu blogin kautta, mainoslinkkejä

Share:

22 Comments

 1. Heli - Kotonaparas.com
  15 marraskuun, 2015 / 2:36 pm

  Kivat pokat! Ja tuo oranssi huivi on täydellinen :).

  • Marjukka / Fab Forty Something
   15 marraskuun, 2015 / 3:11 pm

   Kiitti! Aika hyvin väri pomppaa tuosta harmaudesta!

 2. Anonyymi
  15 marraskuun, 2015 / 3:04 pm

  Hej, minun lasit 80-luvulta. Nytkin uusmageet. -Vuokko

  • Marjukka / Fab Forty Something
   15 marraskuun, 2015 / 3:12 pm

   Heh, mulla ei ollut silloin laseja, joten mulle retro onkin ihan uutta!

 3. emmi
  15 marraskuun, 2015 / 4:07 pm

  Tosi kivasti sopii toi oranssi huivi muuten aika neutraalinvärisen asun kanssa 🙂 Eikä lasitkaan pahat oo!

  • Marjukka / Fab Forty Something
   16 marraskuun, 2015 / 4:30 pm

   Kiitti! Oranssi on aika täpäkkä väri harmaan kanssa, ja viininpunaisen ohella mun voimavärejä.

 4. Tiia K
  15 marraskuun, 2015 / 4:44 pm

  Upeat ja kertakaikkiaan täydellinen asu <3

  • Marjukka / Fab Forty Something
   16 marraskuun, 2015 / 4:30 pm

   Kiitti! Eikö oo vähän kuin nuoruutemme rillit? ; )

 5. Sara S.
  15 marraskuun, 2015 / 5:22 pm

  Wow kuulostaa helpolta lasien valitseminen. Upeat lasit ja asu ! Sinulle sopivat hyvin nuo syksyn värit ja huivi on kivan raikas. Vähän yllättäen olen alkanut pitämään oranssista 😀

  • Marjukka / Fab Forty Something
   16 marraskuun, 2015 / 4:30 pm

   Se oli! En tiedä, olisiko mulla kärsivällisyys riittänty! Oranssi on niin lämmin ja säteilee aurinkoa, siksi siitä tykkään!

 6. Tuija
  15 marraskuun, 2015 / 6:24 pm

  Kiitti vinkistä. Lasien uusinta on ajankohtaista.Lasit sopivat sinulle täydellisesti 🙂

  • Marjukka / Fab Forty Something
   16 marraskuun, 2015 / 4:31 pm

   Kannattaa harkita! Kiitti, mäkin tykkään ihan hurjasti!

 7. lili
  15 marraskuun, 2015 / 9:01 pm

  Marjukka, aivan mielettömän upeat lasit ja sopivat sulle todella hyvin! 🙂 Mua harmittaa kyllä vähän edelleen, etten uskaltanut silloin ottaa pyöreitä, olit rohkeampi!

  • Marjukka / Fab Forty Something
   16 marraskuun, 2015 / 4:32 pm

   Mun on tehnyt pitkään mieli pyöreitä, ja toivottavasti vielä ensi kesänä on niitä tarjolla, haluaisin nimittäin ihan pyöreät RayBanin aurinkolasit. Olivathan sinunkin lasit tosi kauniit, ei kannata katua!

 8. Belladonna
  15 marraskuun, 2015 / 9:11 pm

  Lasien tilaaminen kuulosti niin helpolta, että sai miettimään, pitäisikö kokeilla. Hieno syksyisen sävyinen huivi, joka tuo väriä asuun.

  • Marjukka / Fab Forty Something
   16 marraskuun, 2015 / 4:33 pm

   Kannattaa kokeilla, oli todella helppoa ja kätevää! Kyllä tää huivi on niin suloinen, hyvä Balmuir – on muuten Suomessa tehty!

 9. Anonyymi
  16 marraskuun, 2015 / 6:08 am

  Pokat sopivat sinulle hienosti! Mestari olet yhdistelemään asusteidesi värit ja materiaalit, miten ihanalta näyttääkään tuo vanha rakkauteni oranssi huivissasi! Muutama vuosi sitten omistin oranssin lyhyen toppiksen, jonka perään kaikki kuolasivat. Sain siitä paljon kehuja myös miehiltä, joka ainakin näillä leveysasteilla on niin harvinaista, että melkein voisi vetää ristin seinään 😉 Lähes aina mustiin pukeutuva siskoni ei jaksanut kyllin ihmetellä tuolloista oranssin hinkuani 🙂 T: Ansu

  • Marjukka / Fab Forty Something
   16 marraskuun, 2015 / 4:34 pm

   Oo, se oli varmasti ihana ja onhan se kiva saada vaatteistaan kehuja! ; ) Välillä tulee hinkuja eri väreihin, ja nyt on viininpunainen, tosin oranssi kulkee aina vähän rinnalla!

 10. maiju
  16 marraskuun, 2015 / 7:28 pm

  Näyttääpä kivoilta. Hyvin sopii sun värimaailman kanssa yhteen. Oranssi ja ruskea on hyvä yhdistelmä.

  • Marjukka / Fab Forty Something
   17 marraskuun, 2015 / 4:12 pm

   Niin on, aina lämmin ja suloinen!

 11. Heli Vilmi
  16 marraskuun, 2015 / 9:10 pm

  Kivat lasit, sopii sulle! Ja sitten tuo kaulaliina, ooh, ihana väri ja näyttää niin lämpimältä! Tuo oranssi väri sopii sulle tosi hyvin!

  • Marjukka / Fab Forty Something
   17 marraskuun, 2015 / 4:13 pm

   Lasit on ihanat! Mulla on tähän asti ollut suht pieniä linssejä, joten nyt kunnon pokat ovat oikein tervetulleet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *