Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

30.12.2015

BWNukuin myöhään. Puoli yhdentoista tienoilla soitin Business Womanille, näkisimmekö kahveilla kaupungilla. Yhdeltä jo istuimme Strindbergillä (jossa otan aina herkkuani jasmiiniteetä), viiden jälkeen lähdimme Salutorgetista. Päivä meni tosi nopeasti. Kerrankin oli aikaa jutella kunnolla.

Tiedättekö sen tunteen, kun joku saa sinusta parhaat puolet esiin? Tunnet, että juuri tämän ihmisen kanssa sinulla synkkaa täysin, etkä pelkää kertoa toiselle salaisuuksiasi tai ajatuksiasi. BW on minulle juuri tällainen ystävä. Hän tasoittaa mukavasti omaa, vähän pessimismiin taipuvaa luonnettani, saa minut nauramaan ja tuntemaan, että elämä ei ole niin supervakavaa ja synkkää. Yritän kyllä välillä vähän synkistellä, mutta huonoin tuloksin. Aina kun on nähty ja juteltu, olen täynnä energiaa ja iloa, elämänuskoa ja positiivisuutta. Sellaista hyvät ystävät saavat aikaan. BW:n kanssa meillä on hurjasti yhteistä, myös samanlainen arvomaailma. Luonteeltaan hän on ehkä minua enemmän jalat maassa, realistisempi. Mutta yhtä kovia ollaan nauramaan! Mitä enemmän häntä tunnen, sitä tärkeämpi ystävä hän minulle on. Ja harrastuksemme on tuonut meidät yhteen. Kun FFS jonain päivänä loppuu (Sexy Seventy Something, hihi), ystävyys pysyy, siitä olen ihan varma. Ja mikä mukavinta, miehillämmekin juttu luistaa hyvin keskenään.

Sofiankadulla napattiin muutama asukuvakin...Oli kiva olla kameran toisella puolella. Sain napattua aika kivoja kuvia, vai mitä? Ja mallihan oli superkuvauksellinen! Marellan kaunis takki on ihana kellohelmoineen. Pipo on Luhdan, laukku muistaakseni Carlos Santanan. Kiitos ihana ystävä iltapäivästä - kävi ihan terapiasta!

Huomenna sitten on vuoden viimeinen päivä. Jonkinlaista pikku pohdintaa olin kuluneesta vuodesta ajatellut tänne laittaa. Mukavaa iltaa kaikille!


14 kommenttia:

 1. Jokaisen pistäisi löytää elämäänsä tuollainen ystävä, joka on kuin se puuttuva palanen. Meillä varmasti Tiian kanssa synkkaa juuri samalla tavalla. Se on niin jännä juttu, että aikuisiälläkin vielä voi löyttää tällaisia ihmisiä elämäänsä. Niistä pitää pitää kiinni. Hyviä kuvia olet napannut kauniista naisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, mulla on onnekseni elämässäni ihmisiä muutama, joita voin sanoa sydänystävikseni. Heitä on sekä lapsuudesta, töistä että sitten aikuisiällä saatuja. Ihanaa, kun teidätkin blogimaailma on tuonut yhteen Tiian kanssa. Ja varmasti teidänkin ystävyys säilyy forever. : )

   Poista
 2. Kuulostaa täydelliseltä lomapäivältä! Kuten Maiju kirjoitti, on mahtavaa, että myös aikuisiällä löytää hyviä ystäviä. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kiireettömyys teekupposen äärellä mielenkiintoisine keskusteluineen - oikein mukava päivä!

   Poista
 3. Ihana postaus ja upeaa, että on tuollainen ystävä! Hyvät ystävät ovat harvassa ja niistä on pidettävä kiinni, jos sellaisen löytää:) ja ihana rentouttava päivä teillä oli. Mukavaa vuoden viimeistä päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tosiystäviä ei ole liikaa milloinkaan. Blogin kautta on kyllä tutustunut mahtaviin tyyppeihin, kuten sinä;) Kiitos samoin, onnea uudelle vuodelle!

   Poista
 4. Ihanasti kirjoitit BW:sta ja ystävyydestä! Minäkin haluaisin treffata teidät, ehkä ensi keväänä :-)?

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa siltä että olet onnekas; itsekin sain jo lopettaneesta blogistista ystävän, kommenteista lähteneestä ymmärtyksestä.siitä että samalla rattaalla pyöritään:) Aivan odottamaton mutta suunnattoman onnellinen yllättävä aikuisystävyys jossa sukellettiin heti alussa todella syvälle kun aivan erilaisista elämäntilanteista huolimatta ollaan sielunsiskot. Mieletöntä mitä (blogi)maailma hienoimmillaan eteen voi hrittää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtava tarina! Olet myös onnekas, kun olet löytänyt sielunsiskon! Blogin kautta ihmiset ovat todella löytäneet hyviä ystäviä ja porukoita. Parasta on se, että ne ovat todellakin tulleet yllättäen. Aikuisen ystävystyessä ote on vähän erilainen, kun sitä on jo aikuinen ja elämänkokemusta, ei mene siihen kasvamisen säätämiseen aikaa...

   Poista
 6. Meillä oli kyllä ihan mielettömän mukava päivä:) Miten se hujahtikin niin nopsaan, en oikeasti ymmärrä! Ollaan pitkään puhuttu ex-temporee kahveista ja nyt sellainen vihdoin järjesty, ilman minkäänlaista kiireen luomaa painetta! Toivotaan ja uskotaan, että jatkossa sellaiset onnistuu aikaisempaa helpommin:) Ja ihania kuvia!!

  Sosiaalisena ihmisenä minullakin on paljon tuttuja ympärillä, mutta oikeasti vain ihan muutama hyvä ystävä. Kypsällä iällä sitä on vielä jollain tapaa ronkeloitunut siinäkin mielessä, että ainakaan minä en uhraa yhtään aikaani ihmisille, joiden seurassa en viihdy tai tunne viihtyväni. Sen tähden sitä osaa arvostaa niitä ihmisiä, joitten seurassa ei edes huomaa ajan hupenemista:) Ystävyys on todellakin akku elämän arjessa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi onnistui, oli niin mukavaa. Siis miten ne tunnit kuluivat niin nopeasti? Ihan totta, ronkeliksi on tullut ja ei pidä enää yhteyttä ihmisiin, joiden kanssa ei ole yhteistä. Hei, tästä tulee hieno vuosi! Hyvää uutta vuotta!

   Poista
 7. Ihana postaus teistä ystävyydestä :)

  Aivan upeaa, että aikuisenakin löytää ihania ystäviä. Todella kiva päivä ollut teillä.

  Kuvista huokuu todella hyvä fiilis! Olet onnistunut taltioimaan tunnelman loistavasti,
  voin ihan kuvitella BW:n olevan läsnä tässä minun vieressä!

  Olette molemmat ihania!!! Kram molemmille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos Tuulanneli! On tosi mahtavaa, että näin aikuisenakin sitä löytää sydänystäväviä, blogin kautta on tullut kaksi. Blogin kautta muutenkin elämään on tullut mahtavia tuttavuuksia samoin intressein. Eli nyt kaikki harrastamaan blogia ja verkottoitumaan...!!!

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.