By Pia`s kashmirponcho

Poncho, ihana vaatekappale. Turvaneule, lämmittäjä, asun katseenkiinnittäjä. Sen alle on mukava käpertyä telkkaria katsomaan, sen voi heittää tuolinkarmille, pukea uudestaan päälle. Siksi niin tykkään ponchoista.

Sain ennen joulua valita By Pia`s* -mallistoista mieluisan tuotteen. Valikoima nettikaupassa on laaja, aina pellavavaatteista villaan, kashmiriin ja kodin tuotteisiin. Mietin kauan vaaleanharmaan taljan ja ponchon välillä, ja päädyin jälkimmäiseen. Nettikaupan selailemiseen meni kokonainen ilta, samoin Pian blogin lukemiseen. Tässä meillä on taas aivan mahtava suomalainen yritys, joka rohkeasti lähtee laajenemaan myös ulkomaille, nimittäin Hollantiin, Lareniin, ihan Amsterdamin kylkeen. On todella hienoa, että on rohkeutta think big-ajatteluun ja sitten tekemiseen myös. Huikeaa!


poncho By Pia`s / pants DAY Birger & Mikkelsen

boots Inuovo / jewelry Edblad

Kuvia varten kihartelin hiuksia laineraudalla, vielä on vähän harjoittelemista sen kanssa…

Tänään on ollut mukava päivä. Vaikka toinen korva on vielä ihan tukossa, pääsin sentään pyörähtämään kaupungilla. Nectarinessa oli mukavat alepöhinät meneillään ja tupa täynnä asiakkaita. Kävimme vielä miehen kanssa iltapalalla Il Birrificiossa. Pienistä asioista sitä ihminen tulee iloiseksi… Oletteko käyneet alennsumyynneillä?

Mukavaa maanantai-iltaa kaikille!

Share:

11 Comments

 1. Anonyymi
  28/12/2015 / 6:13 pm

  Kävin tänään Muotikuussa, toiveissa, josko siellä olisi alennusmyynti jo alkanut. Tammikuun puolessa välissä on juhlat, joissa dress code juhlava pukeutuminen. Ei ollut alennusmyyntiä, mutta löysin silti ihanan, melko edullisen mekon, mustaa tietysti minulle, mutta mekkoon on painettu myös punaisia neilikoita. Katselen rauhassa muita alennusmyyntejä, tuo oli ainut ostostavoite ja sekin on nyt siis täytetty. TerhiR

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  28/12/2015 / 6:33 pm

  Voi, juhlat, onpa kiva sun mennä juhlimaan nätissä mekossa! Kiva, että löysit mitä etsit. Mulla käy yleensä niin, että löydän vaikken etsi… Ja sitten kun etsii, ei löydä ja tulee paniikki…

 3. Anonyymi
  28/12/2015 / 6:57 pm

  Kaunis poncho on:)toivottavasti byPia's on ottanut opikseen oudosta kähinästä Kalastajan vaimo -blogissa jossa saatujen & useasti mainostettujen tuotteiden annettiin ymmärtää olevan kotimaisia joita suinkaan eivät olleet, ja yrityksen vastaukset asiaan kommentoineille olivat, hmm, kauniisti sanottuna mielenkiintoisia. Rehellisyys maan perii eikä noin hienojen tuotteiden aitoa alkuperää luulisi olevan mitään tarvetta salata tai vääristellä:)

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  28/12/2015 / 7:31 pm

  En tunne asiaa yhtään. Firma on kotimainen, ja se on tärkeintä. Toivon kovasti onnea laajennuksille ja ulkomaille menoon.

 5. Sara
  28/12/2015 / 8:05 pm

  Kaunis poncho! Ihailen niitä aina muiden päällä ja haaveilen omasta, mutta sen hankinta on aina jäänyt. Näin flunssaisena ei pääse kauppoihin itse, mutta onneksi on verkkokaupat. Olen tilannut jo huiveja, housut ja mekon. :-DOikein ihanaa loman jatkoa!

 6. Anonyymi
  29/12/2015 / 12:39 pm

  Piahan aloitti tässä naapurissa Sunassa kivijalkakampaamona, myyden samalla sisustustavaraa. Nyt kampaamohommat on kai jääneet ja vaatemyymälä on Espoon aseman vanhassa rakennuksessa, kerran olen käynyt. En ostanut mitään. Firma on laajentanut koko ajan. Porvoossakin oli myymälä. Kumma kun joku tässä lamassa menestyy.Ponchohan ei varmaan ole ihan eniten miehen silmää miellyttävä vaate 🙂 joten ainakaan sinkkujen ei kannata lähteä baanalle tuossa asusteessa. Mutta sinulle sopii kun on niin hoikka varsi.T. Toinen pienyrittäjä

 7. maiju
  29/12/2015 / 2:44 pm

  Kaunis poncho. Näyttää ihanalta mallilta. Ihastuin jossain vaiheessa yhteen PiaS:n ponchoon ja se jäi vähän kiusaamaan mua. En tiedä, että onko sitä enää saatavilla. Joskus iskee se ihmeellinen "tarvitsenko mä oikeasti sen". Tuo on kyllä kaunis.

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  29/12/2015 / 4:54 pm

  Voi surku, oletko kipee. Nyt on ihan karseita pöpöjä liikkeellä! (Itselläkin korvatulehdus päällä.) No mut nettikaupoissa on nyt mahtavat alet, oletkin pistänyt tuulemaan! Parane pian, ja laitetaan tähän vielä pilke silmässä jaxuhalit!!

 9. Marjukka / Fab Forty Something
  29/12/2015 / 4:57 pm

  Kiitos, mä kyllä tykkään kovasti! Ehkä ponchoon saisi draivia vaikka korkeakorkoisilla saappailla…); ) En tosiaan tiedä, mikä on menestyvän yrittäjän salaisuus. Varmaan kova työ, tarkka visio, markkinarako, tietty rohkeus ja hulluus… Helppoa ei varmasti ole ollut, mutta intohimoa työhön taatusti.

 10. Marjukka / Fab Forty Something
  29/12/2015 / 4:58 pm

  Ponchoja luulisin löytyy ympäri vuoden, kesällä pellavaisia, mikä on minusta hyvä idea!

 11. Marjukka / Fab Forty Something
  07/01/2016 / 2:50 pm

  Tämä kommentti on tarkoitettu Anonyymille, julkaisit pitkän, varsin kärkkään mielipiteen By Pia´s tuotteista. En halua sitä julkaista, sillä sen sortin mielipiteet katsoisin julkaistavaksi rohkeasti omalla nimellä, ei nimettömänä anonyyminä yhteistyöpostaukseen. Yritän nyt selittää sinulle, miten lifestylebrändi (yleisesti, ei välttämättä By Pia`s) kokoaa tuoteportfolionsa.Et varmaan tiedä, että lifestyle-kauppiaat hankkivat vähintään kahdesti vuodessa tavaraa, eli he käyvät ostoilla suurilla messuilla, joita on mm. Saksassa, Tanskassa ja Italiassa. Messuilta valitaan mieleiset tuotteet kauppaan. Mm. kenkämessuilla saattaa olla sadoittain kenkiä, joilla ei välttämättä ole ollenkaan tuotemerkkiä. Näin mallin ostavalla firmalla on mahdollisuus polttaa pohjaan oma logonsa. Messujen lisäksi voi käyttää alihankkijaa. Kauppias siis teettää alihankkijoilla omia suunnitelmiaan(mm. Balmuir Italiassa), tai ostaa heiltä suoraan malleja, jotka alihankkija on suunnitellut. Silloin omia suunnitelmiaan ei löydä muilta. Mutta, on ihan mahdollista, että sama tuote, alihankkijan suunnittelema ja tuottama, on monella eri firmalla heidän "omana" tuotteenaan. Me maallikot, jotka emme tarkkaan tiedä miten se tuote päätyy kauppoihin, voimme tätä ihmetellä. Mutta näin se menee. By Pia´s, Balmuir, Blossom jne varmaan tuhannet lifestylebrändit ympäri Suomen, Pohjoismaiden ja Euroopan toimivat näin. Juuri siksi on mainitsemiasi "italialaisia tehtaita", jotka tuottavat malleja, joita hankitaan liikkeisiin. Jos tuotetta on muuallakin tarjolla, se on tällä pohjalla ihan ymmärrettävää.Kävin vielä selailemassa nettikauppaa: By Pia´sin verkkosivuilla kerrotaan selvästi, että tuote on valmistettu Italiassa tai Etelä-Euroopassa. Mutta – By Pia´s on oma b r ä n d i, jonka myytävät tuotteet suureksi osaksi kulkevat brändin oman nimen alla. Siinä ei ole mitään väärää tai ongelmaa. Ne on käyty ostamassa messuilta tai alihankkijoilta. Ja valmistaja taatusti tietää, minkä logon alla sen ponchoa myydään.Toivon sinun, hyvä anonyymi, ymmärtävän nyt mitä yritin selittää firmojen toiminnasta. Ja jos sinulla on kysyttävää, ota toki yhteyttä By Pia´siin, siellä varmaan selitetään sinulle nämä samat asiat.Ystävällisin terveisin, Marjukka

Vastaa