Joulukuussa saa vähän kimmeltää

Milloinhan viimeksi olen laittanut blogiin kunnon asukuvia? Siitä on aikaa! No mutta, nyt pari hamekuvaa, enkös olekin kiitettävästi kunnostautunut hameiden pidossa! Huomennakin saa laittaa hameen, kun juhlimme itsenäisyyspäivää koulussamme.

Kuvan Selected Femmen neule oli viime vuoden lähes pitämättä. Olin jo laittamassa sen kirppispinoon, mutta nyt se on löytänyt tiensä ylleni. Se on lämmin ja kauniin värinenkin. Kellohelmainen nahkahame on Happy!:stä, se on ollut jo monesti töissä, sekä Balmuirin lukijaillassakin päällä.

Rannekorut ovat Edbladin ja DOTS…:ista. Tykkään edelleen lastata ranteisiin kaikenlaista suurta ja pientä korua.

Aika monessa kuvassa piti jättää pää pois – niin oli kamalan valkoinen ja flunssainen naama. Olen kyllä ollut jo töissäkin, vaan edelleen nokka tuhisee…

Päätin ensi viikolla säihkyä vähän töissäkin. Second Femalen puolihame on ihan omiaan siihen. Eikös näin pimeänä aikana voi vähän kimmeltää? Ehkä voisin säihkyä jo huomenna itsenäisyysjuhlinnoissa. Missä tahansa muussa kuussa pitäisin varmaan asua vähän överinä itselleni, mutta jouluna tekee mieli vetää paljetteja päälle. Tammikuussa taas- eieiei millään!

 leather skirt Marc Aurel (similar here or here)


jewellery Edblad / pumps Marc O´Polo
sequin skirt Second Female
bag See By Chloé
watch Daniel Wellington
knit Selected Femme

Ja sitten blogitiedoitus, köhöm! Maanantaina 14.12. blogissani on illalla usean tunnin käyttökatko. Nimittäin sinä iltana blogini ulkoasu fiksataan, ja tiistai-aamuna 15.12. uudistunut sivu on katsottavissa. Pähkäilin pitkään myös nimeä, kysyin mieheltäni ja ystäviltä mielipidettä asiaan. Monenlaista hienoa näkökulmaa sain kuulla. Ja päätin nyt pitää nimen ennallaan, samoin osoitteen. Eli mikään muu ei tule muuttumaan, ainoastaan ulkonäkö. Ja siinäkin idea on ollut pitää tunnelma samana, vain jalostaa sitä vähän. Ida on tehnyt hienoa työtä, olen tosi innoissani.

Mukavaa iltaa!

*linkit mainoksia

Share:

8 Comments

 1. emmi
  03/12/2015 / 4:57 pm

  Kivat asut taas 🙂 Tykkään sun tyylistä kyllä!

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  03/12/2015 / 5:53 pm

  Voi kiitos, kiva kuulla!

 3. Suvi C
  04/12/2015 / 11:20 am

  Tuo Second Femalen hame on mielettömän ihana! Vieläköhän niitä saisi..?

 4. Tiia K
  04/12/2015 / 11:20 am

  Täydellisiä asukokonaisuuksia ja tuo paljettihame on upea! Tulee mieleen jopa Gatsbyn tunnelmat kuvioista. Kivaa viikonloppua <3

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  04/12/2015 / 4:38 pm

  Se selviää kysymällä Dotsista!

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  04/12/2015 / 4:39 pm

  Kiitos samoin sulle! Onko Porvoossa samanlainen myräkkä kuin täällä.

 7. Sara
  04/12/2015 / 8:08 pm

  Hienosti olet kesyttänyt tuon hameen arkikäyttöön! 🙂 Turha kauniita vaatteita on "hillota" vaatekaapissa odottamassa parempia aikoja, vaan rohkeasti käyttöön vain. Joulukuu on siihen erityisen hyvä aika!

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  05/12/2015 / 9:25 am

  Kyllä vain, milloinkas sitä sitten kimmeltäisi, ellei joulukuussa. Tammikuulla sitä siivoaa jo blingit pois, kun alkaa odottaa kevättä. : )

Vastaa