Neulemekko ja ylipolvensaappaat

Syksyllä House of Brandonilta saamastani Vilan neulemekosta on tullut suosikkivaate sekä kotona että muutenkin. Kotona laitan sen kanssa leggingsit ja villasukat (tietenkin), mutta uloslähtiessä yleensä saappaat ja pitkän takin, koska en halua palella. Mekko on ihanan lämmin, alle voi tosi kylmillä säillä laittaa vaikka paitiksen.
Ylipolvensaappaita harkitsin pitkään. Korkeat korot tai ihan matalat versiot olivat pois laskuista. Mokkanahka on lempimateriaalini joten sellaisia sitten haravoin. Näin Instagramissa upean yhdistelmän eräällä 50+ ladylla, ja ajattelin, että mikä ettei – pitkä saapas hyvin yhdisteltynä ei huuda seksikkyyttä, vaan sen voi yhdistää hyvin arkeenkin. Sopiva pari löytyi H&M.lta. Ylipolvensaapas omasta mielestäni vaatii rennon, muhkean ja huolettoman yläosan, ja parhaimmillaan se on ylisuurten neuleiden ja huivien kanssa. Tiukka mekko olisi kauhistus…mekko Vila / saappaat H&M, (samanlaiset täällä) / huivi DAY Birger & Mikkelsen

Joulunpyhät kääntyvät loppua kohti. Eilinen otettiin tosi rennosti, pidin Hugh Grant-illan. Rakkautta vain on ihana jouluelokuva, ja sen jälkeen piti katsoa vielä Notting Hill. Julia Roberts on siinä todella, todella kaunis, ja hassusti hiippaileva Hugh Grant tosi sympaattinen. Tänään olisi vielä vuorossa Holiday – romantiikkaa kerrakseen! Nykyään ei tule katsottua enää kovin paljon romcomeja, mutta nämä muutamat suosikit ovat ja pysyvät!

Toivottavasti teidän joulunne on ollut mukava ja rento! Ihanaa tapaninpäivän jatkoa!

PS. Booztin ale alkoi tänään!

*linkit mainoksia

Share:

13 Comments

 1. Reetta Niemi
  26/12/2015 / 5:39 pm

  Ylipolvensaappaat ovat ihanat, minä se vain taidan olla nilkkurityttö…Oih, Holiday ja Rakkautta vain ovat minunkin jouluelokuvat joka joulu <3

 2. Haveaniceday1
  26/12/2015 / 7:31 pm

  Kiva asu ja löysän yläosan kanssa pitkät saappaat sopii tosi hyvin. Holiday elf on yksi munkin suosikeista ja ne neuleet, asut leffassa <3

 3. Tiina
  27/12/2015 / 7:28 am

  Ylipolvensaappaat löytyvät kaapista, mutta vielä en ole niitä jalkaani saanut vedettyä tai no, kotiovesta ulos astuttua ne jalassa. Tykkään kovasti, mutta jotenkin ei ole vielä sopivaa comboa löytynyt. Sinun näyttää tosi kivalta.

 4. tuulanneli
  27/12/2015 / 8:41 am

  Todella hyvä combo ja nuo ylipolvensaapikkaat ovat todella makeet!Mokkamateriaali on minun mielestäni juuri paras ylipolvensaapikkaisiin.Kivaa sunnuntaipäivää sinulle Marjukka <3

 5. Mia / Beauty Highlights
  27/12/2015 / 9:16 am

  Onpas kivat nuo ylipolvensaappaat! 🙂 Minulla oli joitain vuosia sitten kausi, jolloin käytin niitä paljon, mutta sitten ne vain jäivät. Myinkin sitten omistamani parit eteenpäin kirppiksellä. Nyt olen innostunut pitkästä aikaa nilkkureista, ja käytänkin niitä tällä hetkellä eniten, vaikka joitain pitkiä saappaitakin on käytössä.

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  27/12/2015 / 10:53 am

  Ovathan ne, mulla on yhdet matalat musketöörit, mutta nämä ovat reiteen asti mainiot hameen ja mekon kaveriksi.Ne ovat kyllä tosi hyvät, Rakkautta vain on suosikki, mutta vielä siitäkin yli menevät Notting Hill ja Sinulle on postia. ; )

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  27/12/2015 / 10:53 am

  Jälkimäinen on siis You Got Mail.

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  27/12/2015 / 10:54 am

  Cameronin vaatetus on tosi style, ihania takkeja ja pastellineuleita!

 9. Marjukka / Fab Forty Something
  27/12/2015 / 10:55 am

  Kiitti! Niihin pitää varmaan olla sopiva moodi ; ) Mä en tykkää jos ne ovat liian sähäkät, mä oon niin nöösi. Ehkäpä keksit itsellesi sopivan yhdistelmän…?

 10. Marjukka / Fab Forty Something
  27/12/2015 / 10:56 am

  Kiitos, arvostan kovasti sun mielipidettä kenkien suhteen! ; ) Minustakin mokka on ihan paras matsku, liikaa sitä pelätään, se kestää itseasiassa oikein hyvin.

 11. Marjukka / Fab Forty Something
  27/12/2015 / 10:57 am

  Juu, innostus vaihtelee. Nilkkurit ovatkin tosi kätevät. Mulla tuli yliannostus ratsastussaappaisiin, eikä tee mieli niitä tällä hetkellä käyttääkään!

 12. Tuula / Tuula's life
  28/12/2015 / 7:17 pm

  Kaunis mekko! Ja kiva asukokonaisuus. Olen pohtinut noita ylipolvensaappaita ja nyt kun näin nuo jalassasi, niin taas mietin niitä. Kuinka korkea on korko noissa saappaissa? Mukavaa loppuvuotta!

 13. Marjukka / Fab Forty Something
  28/12/2015 / 7:33 pm

  Kiitos Tuula! Ei olen kovin korkea, ehkä viisi senttiä? Samoin sinulle!

Vastaa