Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pipo päähän, huivi kaulaan

Ihanaa. Perjantai-ilta. Takana mukava työpäivä, masu täynnä broilerisalaattia, viininlehtikääryleitä (minun heikkouteni), lasi rosé-viiniä, jälkiruoaksi lehtikaalisipsejä. Naminami! Ulkona on melkoinen myräkkä, siivoukset jäivät huomisaamuun. Odotan innolla huomista, sillä menemme ystäviemme kanssa pitkästä aikaa syömään. Ihanaa vaihtaa kuulumisia ajan kanssa.

Huomenna ajattelin myös vähän lisäillä joulukoristeita, ihan vain pari tähteä ikkunoihin, ehkä usko-toivo-rakkaus-valot ikkunoihin. Meillä on kahdet, punaiset isän tekemät ja valkoiset saatu vanhemmiltani lahjaksi.

On jotenkin tosi tyyni ja kiitollinen olo, monestakin syystä. Omassa kodissa on ihana viettää iltaa. Takana tosi hieno ja ajatuksia antanut työpäivä. Kannustus ja kiitokset. Suomessa kasvaa fiksua nuorisoa. Aamulla saa nukkua pitkään. En ole tässä vaiheessa vuotta kuolemanväsynyt, kuten joskus männävuosina. Kohta on joulu. Ihan sama, vaikka sataisi kissoja ja koiria (yksi mopsi tänne, kiitos!), mutta on hyvä fiilis.

Mutta nämä pipot ja huivit. Olen ollut vannoutunut baskerityttö varmaan yli kaksikymmentä vuotta, mutta nyt olen hurahtanut pipoihin. Niiden kanssa on kiva vaihdella huiveja, eikä tarvitse mätsätä mitenkään erityisesti!


scarf and beanie Balmuir


scarf DAY Birger & Mikkelsen
beanie Filippa K


scarfs from left: Mulberry, Balmuir, DAY, Balmuir
beanies: Balmuir, Balmuir, Filippa K, Global


beanie Balmuir

Perjantai-ilta jatkunee kohta telkkarin ääressä. Olemme hurahtaneet HBO:n sarjaan Comeback, joka on Lisa Kudrown (Frendien Phoebe) ja Michael Patrick Kingin (Sinkkuelämää) luoma sarja tositeeveen avulla comebackia tekevästä Valerie Cherisistä. Lisa K on kauniimpi kuin koskaan Frendien aikoihin! Aluksi ajattelin, ei vitsi, mikä ihme sarja tämäkin on, mutta muutaman jakson jälkeen olin jo koukussa. Ja tänään aloitamme toisen kauden. Eli nyt.

Mukavaa perjantai-iltaa, jalat ylös!

*Balmuirin tuotteet saatu blogin kautta

Share:

7 Comments

 1. annu
  joulukuu 4, 2015 / 5:57 pm

  Pipot ja kaulahuivit on ihania <3 Kivoja pitää ja lämmittää mukavasti. Mukavaa viikonloppua!

  • Marjukka / Fab Forty Something
   joulukuu 5, 2015 / 9:23 am

   Kyllä, se hyvä puoli talvessa on, että saa pitää kauniita pipoja! Kiitos samoin sinne!

 2. Anonyymi
  joulukuu 4, 2015 / 6:52 pm

  Oliko tuo vaalean harmaa globalin? Mallailin sitä stockalla ja nythän mua alkoi harmittaa…etten ostanut. Ei ollut edes hinnalla pilattu.Ihanaa vkonloppua☺

  • Marjukka / Fab Forty Something
   joulukuu 5, 2015 / 9:24 am

   Just se on Globalin. Eikö ole kaunis. Ehkä sä vielä ehdit takaisin sinne…?

 3. Satu // XL Elämää
  joulukuu 5, 2015 / 9:05 am

  Oi kun ne on kauniita, ihan jokainen.Aurinkoista viikonloppua!

  • Marjukka / Fab Forty Something
   joulukuu 5, 2015 / 9:24 am

   Niin on! Kiitos samoin sulle, nyt paistaa onneksi päivänvalon ajan.

 4. emmi
  joulukuu 6, 2015 / 1:47 pm

  Mä toisaalta inhoan käyttää pipoa kun se aina lättää hiukset, mutta välillä kun hiukset on ärsyttävät niin se on ihana laittaa päähän 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *