Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

9.12.2015

Talviseen kotiin

En olekaan aikaisemmin tehnyt sisustuspostausta, mutta Elloksen* sivuja selaillessani sisustaja minussa heräsi - niin paljon kaunista tarjoaa se kotiin.

Lampaantaljoja ei meillä ole, mutta haluaisin kovasti pari pitkäkarvaista harmaata tai valkoista taljaa. Meidän kodin metalli on alusta asti ollut messinki, ja myös harjatun kullan väriset koristeet ovat kauniita. Olen ihan hullaantunut tuohon tähtilamppuun. Miksi sitä ei voisi pitää läpi vuoden esillä. Tyynyjä taas ei ole koskaan liikaa, samettiset ruskeat tyynyt Himlalta olisivat sängyn päälle ihan täydelliset! Ja mikäpä sen mukavampaa, kuin pujahtaa perkaalipuuvillalakanoiden väliin unia näkemään! Talvikotia on kiva pukea, eikä asusteiden tarvitse olla edes kovin jouluisia, sillä näistä voi nauttia pitempäänkin.
Tähtivaloja katselin enemmänkin. Etsinnässä on myös lasilaatikko, johon voisin laittaa ensimmäiset kenkäni. Himlan mohairhuopa on laadukas, ja DAY Homen tyynynpäälliset noudattavat tähtiteemaa. Ja mikäpä on sujauttaessa jalat pehmoisiin tossuihin!
Nyt on ollut niin kiire töissä ja pimeä kotiin tullessa, että asupostaukset ovat saaneet odottaa itseään, mutta lupaan parantaa loppuviikosta. Ensi maanantai-iltana on sitten blogissa käyttökatko, sillä uudet sivut viimeistellään!

Mukavaa päivänjatkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Upeat nuo tähtilamput ja mattokin kelpaisi. Mukavaa päivää Marjukka <3

    VastaaPoista
  2. Kaikki on niin kaunista. Erityisesti tuo harmaa lampaantalja sekä tuo matto että torkkupeitto.

    VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.